enslow Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Musíš mať pas. V Rakúsku keď ťa zastavia s novorodencom a nemá pas máš zarobené na sakramentský problem čo sa týka unosu dietata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Je to sice totální pič..na ale je to tak. Vyfotíš dítě ve druhém měsíci a má pas na dva roky. Když se na tu fotku v pase někdo podívá za rok, má problém to dítě poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 ked sme pri mobiloch, mna nas.ala alza, chcel som kupit LG G6 za 460 eur, ale isiel som na dovolenku, ked sa vratim, stoji 590 eur!!!. za 460 maju uz len rozbaleny... tss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Ad cestovní doklady pro děcka: V rámci EU postačí když prckovi necháte vystavit dětskou občanku (v ČR za 50Kč), pas potřebujete až mimo EU (proto asi padla ta zmínka o USA/Izraeli). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 ked sme pri mobiloch, mna nas.ala alza, chcel som kupit LG G6 za 460 eur, ale isiel som na dovolenku, ked sa vratim, stoji 590 eur!!!. za 460 maju uz len rozbaleny... tss To víš... krach cen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 ked sme pri mobiloch, mna nas.ala alza, chcel som kupit LG G6 za 460 eur, ale isiel som na dovolenku, ked sa vratim, stoji 590 eur!!!. za 460 maju uz len rozbaleny... tss tak ho kup tady za 12000 https://www.lgshop.cz/lg-g6-h870-ice-platinum?gclid=EAIaIQobChMI-Jjn9c2A1gIVFo0bCh2JEw-qEAQYASABEgIN9PD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Ad cestovní doklady pro děcka: V rámci EU postačí když prckovi necháte vystavit dětskou občanku (v ČR za 50Kč), pas potřebujete až mimo EU (proto asi padla ta zmínka o USA/Izraeli). Pokud se nepletu, tak tahle možnost je celkem nová. My vystavovali dceři i synovi pasy před deseti, resp. osmi lety a to jiná možnost nebyla. Máme je sice napsané v občance, ale je tam jen rodné číslo a s jeho interpretací je v cizině vždy problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Ty kun.y chtěli, nebo museli svobodně vycestovat, museli splnit státem danou zakonou povinnost mít i pro tak malé dítě pas. Tím jejich funkce končí.Zbytek je jen nespokojenost státní úřednice že po ní zaměstnavatel (stát) chce výkon svého povolání. Sorry musel jsem- nic proti tvé ženě, je to jen reakce na ty kun.y. (ať už to je cokoliv) To slovo kun.y jsem řekl já, ne manželka. Kecy o nespokojenosti státní úřednice si nechej, takových chytráků a chytraček tam chodilo a chodí a léčí si sebevědomí na úřednicích. Ano, oni museli zrovna v tu chvíli vycestovat na dovolenou nebo za prarodiči, bez toho by nemohli dále žít... Dále se o tom nehodlám bavít. Podstatou mého sdělení bylo, že někteří rodiče nemají rozum a tahají novorozence přes půlku světa, čímž jsem podpořil předřečníka. P.S. Když ze spojení kun.y rodiče odebereš slovo rodiče, už nemůžeš psát chtěli a museli, ale chtěly a musely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) Jak víš, že šlo o cestu do Ameriky, Izraele apod?Já jsem musel pas naší malé vyřídit taky co nejdřív, jinak bych ju teoreticky nemohl jezdit ukázat rodině na Moravě. Žijeme na Slovensku a pokud chceme kamkoliv za hranice, musíme tahat pas. Protože to samy matky úřednici vyslepičily. Cestu po bývalé republice nebo Evropě samozřejmě neřeším. Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) Náš mladej si s občankou hlavu neláme. V šuplíku ve stole v děcáku je jistota, že ji neztratí. Fajn zjištění na výletě v Klodzku Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 To slovo kun.y jsem řekl já, ne manželka. Kecy o nespokojenosti státní úřednice si nechej, takových chytráků a chytraček tam chodilo a chodí a léčí si sebevědomí na úřednicích. Ano, oni museli zrovna v tu chvíli vycestovat na dovolenou nebo za prarodiči, bez toho by nemohli dále žít... Dále se o tom nehodlám bavít. Podstatou mého sdělení bylo, že někteří rodiče nemají rozum a tahají novorozence přes půlku světa, čímž jsem podpořil předřečníka. P.S. Když ze spojení kun.y rodiče odebereš slovo rodiče, už nemůžeš psát chtěli a museli, ale chtěly a musely...Kazdej, kdo ma jinej zivotni styl nez ty, je kunda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Kazdej, kdo ma jinej zivotni styl nez ty, je kunda?Kde to píšu a jak jsi to poznal? Mám jen názor, že tahat mimina do Tramtárií je nesprávné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) Kazdej, kdo ma jinej zivotni styl nez ty, je kunda?Vono se to nedá paušalizovat. Rodina na ceste k prizni, za praci, atd. proste normalni soucast normalniho zivota je samozrejme v cajku, vrestici dite laktozy v charteru na dovolenou u more, protoze ho boli ouska a mamaaaa si nemuze odpustit capani bronzu nez dokoji, k nezaplaceni. Tem prvnim pomuzu s taskou nebo kocarkem, ty druhy bych kopnul s chuti do prdele Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 To slovo kun.y jsem řekl já, ne manželka. Kecy o nespokojenosti státní úřednice si nechej, takových chytráků a chytraček tam chodilo a chodí a léčí si sebevědomí na úřednicích. Ano, oni museli zrovna v tu chvíli vycestovat na dovolenou nebo za prarodiči, bez toho by nemohli dále žít... Dále se o tom nehodlám bavít. Podstatou mého sdělení bylo, že někteří rodiče nemají rozum a tahají novorozence přes půlku světa, čímž jsem podpořil předřečníka. P.S. Když ze spojení kun.y rodiče odebereš slovo rodiče, už nemůžeš psát chtěli a museli, ale chtěly a musely...Hele, ale paní už dělá jinde, že jo? Já v to teda doufám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 A proč by měla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Vono se to nedá paušalizovat. Rodina na ceste k prizni, za praci, atd. proste normalni soucast normalniho zivota je samozrejme v cajku, vrestici dite laktozy v charteru na dovolenou u more, protoze ho boli ouska a mamaaaa si nemuze odpustit capani bronzu nez dokoji, k nezaplaceni. Tem prvnim pomuzu s taskou nebo kocarkem, ty druhy bych kopnul s chuti do prdeleJj,jeden znamý povídá jak byli s děckem, cca 2 roky stáří,letecky u moře (po několikáté).Tak jsem se ho ptal,jak to malý zvládá,že jsem slyšel,že by děti neměly do 3let létat.On na to : "Dobrý,zvládne to,jen mu pokaždé píchali ucho"Bav se s volem o sobotě,když jde v pátek na porážku :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 A proč by měla?Aby nebyla ve stresu z výkonu pracovních povinností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) To si myslím, že právě není Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 To si myslím, že právě neníJá nabyl dojmu, že jo, viz věta "Jedna z mnoha chuťovek byla, když musela fotit do pasů mimina,". Musí to být opravdové peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Jj,jeden znamý povídá jak byli s děckem, cca 2 roky stáří,letecky u moře (po několikáté).Tak jsem se ho ptal,jak to malý zvládá,že jsem slyšel,že by děti neměly do 3let létat.On na to : "Dobrý,zvládne to,jen mu pokaždé píchali ucho"Bav se s volem o sobotě,když jde v pátek na porážku :-/ Děkuji, náčelníku, že ses mne zastal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky