Igicz Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Na Forester 2007 jsem platil tuším 12500,- Zítra si jedu do subaru servisu pro vzpěry na pátý dveře a ramínka stěračů na Tribecu. Vzpěry 5400,- a ramínka s gumičkama 1900,-. Samotný gumičky stojí 1570,- . Druhovýroba na Tribecu bohužel neexistuje. Takže garančka při 165tis km, (olej, filtry), vyčištění brzd, kontrolní diagnostika, rozvody, servisní práce a pár blbostí za 11 bez daně. Což sem čekal něco víc. Bylo to na Legacy 2013. Jo a přišli mi na propadlou STK:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Běžně se nevyjadřuji, ale dneska musím a snad zde mezi kolegy najdu pochopení. Včera jsem si koupil trekový boty na procházky v pozdimním mokru. Čili MID size Adidas Terrex s Goretexem v kamenné prdejně A3sportu https://www.a3sport.cz/adidas-ax2-mid-gtx-q34271/pQ34271-1 . Měl jsme z nich velkou radost a hned jsem je šel vyzkoušet. Dneska se mi po procházce komplet prodojily. Nemluvím o pocení nebo lehké vlhkosti ale do 3 min. chůze v mokrý trávě byly durch. Nejhorší na tom je, že chodím každý den se psem a prošlapaný reeboky a merelly jsem uz vyhodil, objednal si Garmonty, které mi nesedly přestože jsem objednal stejnou velikost, kterou už mám doma v jiném typu Garmontu. A ve finale jsme si šel pro boty za dvojku od značky, co si hraje na kvalitu a je to sprostý shit. Boty vyreklamuju a v pohodě, ale vadí mi jak si tahle navoněná bídá krásných shopů a vizuelně hezkých výrobků na něco hraje. Myslím, že to není jen v segmentu bot. Co myslíte? Nechci řikat, že dřiv byly věci kvalitnější a příjde mi, že si s námi tyhle pseudoznačky pěkně hrají a zkouší hloupost zákazníka. Upraveno 10. října 2017 uživatelem koroner 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Myslim, ze chuze v mokry trave je jeden z nejvetsich shittestu pro boty.. A venkoncem co cekat vod bot za dvojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Běžně se nevyjadřuji, ale dneska musím a snad zde mezi kolegy najdu pochopení. Včera jsem si koupil trekový boty na procházky v pozdimním mokru. Čili MID size Adidas Terrex s Goretexem v kamenné prdejně A3sportu https://www.a3sport.cz/adidas-ax2-mid-gtx-q34271/pQ34271-1 . Měl jsme z nich velkou radost a hned jsem je šel vyzkoušet. Dneska se mi po procházce komplet prodojily. Nemluvím o pocení nebo lehké vlhkosti ale do 3 min. chůze v mokrý trávě byly durch. Nejhorší na tom je, že chodím každý den se psem a prošlapaný reeboky a merelly jsem uz vyhodil, objednal si Garmonty, které mi nesedly přestože jsem objednal stejnou velikost, kterou už mám doma v jiném typu Garmontu. A ve finale jsme si šel pro boty za dvojku od značky, co si hraje na kvalitu a je to sprostý shit. Boty vyreklamuju a v pohodě, ale vadí mi jak si tahle navoněná bídá krásných shopů a vizuelně hezkých výrobků na něco hraje. Myslím, že to není jen v segmentu bot. Co myslíte? Nechci řikat, že dřiv byly věci kvalitnější a příjde mi, že si s námi tyhle pseudoznačky pěkně hrají a zkouší hloupost zákazníka.To mě docela překvapuje, protože Adidasky gtx točíme u nás v rodině hodně a vždy pár let bez problémů...beru je jako léty prověřené dobré boty. Poslední mám teď asi měsíc a fungují na 100%. No jo no, ale stane se, víš jak to dnes je, věřím tomu že ti je vymění a budeš spokojený.https://www.sportisimo.cz/adidas/terrex-ax2r-gtx/151557/?panske=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Nefňukej a místo hadrových tenisek si na venčení nafasuj fešné galoše, když už jsi ten koroner - ty na rozdíl od goretexu nějaká tráva nerozhodí a jako bonus z nich půjde líp oplachovat krev i psí PS: Měl jsem spoustu solidních turistických hadráků/semišáků, které díky membránám a impregnaci snesly i 10cm vody a bláta v potoce - ale jak správně naznačuje Zmizík, mokré trávě neodolaly ani jedny... Upraveno 10. října 2017 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Tak samozřejmě holinky jsou taky řešení, ale neušel bych v nich 50 km pochod. Nebo ušel ale shnila by mi noha. Argument boty za dvojku neberu. Co jako ? Goretex + dobrá značka, jaký ještě jiný kriteria? Mám Garmont pohory podruhý podražený za 2500,- 4 roky a vydrží i teď brodění ve vodě, tak nechápu moc argument "co bych chtěl za dvojku" a "shittest mokrou trávou" :-) Upraveno 10. října 2017 uživatelem koroner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Odešla mi lednice, zrovna když mam bejt doma a odpočívat protože mam chřipku. Už mam novou, ale zkusim tu starou ještě nějak opravit nebo alespoň zjistit co přesně tam odešlo. Si ty věci odcházej poslední dobou jak se jim chce. Samozřejmě lednice i mrazák byly narvaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 To mě docela překvapuje, protože Adidasky gtx točíme u nás v rodině hodně a vždy pár let bez problémů...beru je jako léty prověřené dobré boty. Poslední mám teď asi měsíc a fungují na 100%. No jo no, ale stane se, víš jak to dnes je, věřím tomu že ti je vymění a budeš spokojený.https://www.sportisimo.cz/adidas/terrex-ax2r-gtx/151557/?panske=1Právě, že jsem četl chválu i tady na foru, tak jsme jim chtěl dát šanci. Nízké na léto mám,ale jaro/podzim jsem chtěl něco mezi tak jsem vzal ty polo kotníčkový MID. Mě strašně moc seděl jeden z typů Chameleon od Merellu, ty jsem měl dvoje stejný. Ale přestali je dělat. Salomony mi jsou uzký. ASOLO za 4,5 tis se mi zdály drahý a ty Garmonty už mají asi nějaký jiný kopito a nesedí mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Ad kopyta na boty: Číňan už se pár let prostě nenamáhá a seká si podrážky podle "svých" norem na úzké/nízké čínské hnáty - a má prču že nevzhlední běloši chodí jak středověcí šašci v o 2 čísla delších botách (...zatímco evropské baby drží marné diety, aby se nasoukaly "bokovek" šitých na asiatky).Dřív jsem nedal dopustit na Salomony, ale dneska už je to vesměs stejný tvarový šmejd jako ostatní ťamani (Merell nevyjímaje). Adolf-Daslerofky jsem zas k ukrutné radosti prodavačů několikrát roztrhal přímo v prodejně (neocvočkované dírky při utahování, nedržící lepidlo na špičce podrážky a pod.), takže taky nic. Naštěstí po horách už toho moc nenachodím - a když není vyloženě nasněženo, v podstatě celý rok si vystačím s NOS zásobou "síťkových" Salomon RX, ze kterých se případná vlhkost odpaří dřív než stihnou nezasmrádnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Odešla mi lednice, zrovna když mam bejt doma a odpočívat protože mam chřipku. Už mam novou, ale zkusim tu starou ještě nějak opravit nebo alespoň zjistit co přesně tam odešlo. Si ty věci odcházej poslední dobou jak se jim chce. Samozřejmě lednice i mrazák byly narvaný.Clovece, tobě se ta smůla snad lepí na galusky, nebo co, nemůže to mít spojitost s karmou, nebo praskama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Ani nie naštvalo, skôr ma udivuje, že za dva dni už štyria chodci, vlezúci na prechod pred auto bez toho, že by mali istotu, že zastavím. Všetko mladí chalani. Jeden sa dokonca ani nepozrel, zrejme zabraný do počúvania hudby. Pripomínajú mi holuby, ktoré sa už tak neboja áut, že občas človek vidí nejakého na placku. Len za holuba sa nechodí do basy tuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Když o tom tak přemýšlím, tak dneska ráno mě naštvaly hned dvě věci - nejdřív jsem zjistila, že jsem doma zapomněla hodinky a za chvíli jsem dostala od Tmobile email se zprávou, že mnou objednaný iPad mini 2 už není na skladě, takže dostanu kulový a to mě naštvalo fakt hodně, už jsem se těšila!!!! :crying_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Právě, že jsem četl chválu i tady na foru, tak jsme jim chtěl dát šanci. Nízké na léto mám,ale jaro/podzim jsem chtěl něco mezi tak jsem vzal ty polo kotníčkový MID. Mě strašně moc seděl jeden z typů Chameleon od Merellu, ty jsem měl dvoje stejný. Ale přestali je dělat. Salomony mi jsou uzký. ASOLO za 4,5 tis se mi zdály drahý a ty Garmonty už mají asi nějaký jiný kopito a nesedí mi. Který chameleony máš na mysli? Mám je též a i když se už nedělají, tak se daj skoro všechny ještě sehnat ( sám teď jedny sháním, problém je ve velikosti nožky :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Který chameleony máš na mysli? Mám je též a i když se už nedělají, tak se daj skoro všechny ještě sehnat ( sám teď jedny sháním, problém je ve velikosti nožky :-))A jo máš pravdu . Jedná se o Chameleon 3 blast, vloni fakt nebyly. Nicméně vel 41,5 jsem teď v rychlosti nenašel. Ale tyhle pořád mám. Potřebují něco s gtx. Tak až vyřeším reklamaci kouknu asi zase po merrell s gtx Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 A jo máš pravdu . Jedná se o Chameleon 3 blast, vloni fakt nebyly. Nicméně vel 41,5 jsem teď v rychlosti nenašel. Ale tyhle pořád mám. Potřebují něco s gtx. Tak až vyřeším reklamaci kouknu asi zase po merrell s gtxOdesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí TapatalkDobra volba, jen ta velikost :-), promin.A ted vazne, ja ti ji zavidim. To bys mel sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Odešla mi lednice, zrovna když mam bejt doma a odpočívat protože mam chřipku. Už mam novou, ale zkusim tu starou ještě nějak opravit nebo alespoň zjistit co přesně tam odešlo. Si ty věci odcházej poslední dobou jak se jim chce. Samozřejmě lednice i mrazák byly narvaný.asi zřejmě za to může nejakej cyklista ne?.....DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 asi zřejmě za to může nejakej cyklista ne?.....DDD To bylo hned první co mě napadlo když jsem viděl těch 10 misek s povolenými vývary v mrazáku. Ale já jim to nedaruju, za tohle budou pykat. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Dobra volba, jen ta velikost :-), promin.A ted vazne, ja ti ji zavidim. To bys mel sehnat.Závidíš mi, že jsem pomaliu odkázaný na dámské boty? :-D Jinak tyhle Merelly jsem koupil první v roce 2012 a vydržely 4 roky cca 2500 km . Vloni jsem pro dobrou zkušenost koupil ty samé a letos jsou asi po 1000 km skoro na konci životnosti. Už to není co bývalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Závidíš mi, že jsem pomaliu odkázaný na dámské boty? :-D Jinak tyhle Merelly jsem koupil první v roce 2012 a vydržely 4 roky cca 2500 km . Vloni jsem pro dobrou zkušenost koupil ty samé a letos jsou asi po 1000 km skoro na konci životnosti. Už to není co bývalo.Jo zavidim, protoze na me delaj vetsinou vzdy jen par kousku a ty jsou bud zned pryc, nebo je daji na prodejny nejlepe na druhem konci Prahy ( 48,5 ).Me dnesni merrel drzi druhy rok ( cca 2,5 tis. km ), ale na noseni mezi lidi uz to bohuzel neni. Ale jsou funkcni a ted dozivaji na chate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 (upraveno) tommas4: necelých 5 tisíc za výměnu oleje v AT ve Volvu? Kde to dělali?Nechal jsem to udělat v neautorizovaným servisu u Brna, který dělá jen Volvo a jezdím tam už se čtvrtým volvem, cenovka 10 500 vč. DPH, vč. aktualizace softu. Byla v tom výměna proplachem v AT, úhlovce a diferáku + nějaký filtr + adaptace, auto XC70 3.2 AWD. BTW: nabídka autorizáku Cardion byla necelých 20 tis. Upraveno 12. října 2017 uživatelem antitomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky