Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 ty di taky mezi hýždě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Ono by to tu nebylo takový, to jen pár členů tu trpí Tourettovým syndromem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 ty di taky mezi hýžděVždyť má pravdu, pár lidí tady z toho dělá slušnej kanál, včetně tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 kadle vytrháváš věci z kontextu a meleš dlouhodobě hovadiny .... tagže ti doporučuju lázně přes mozek nebo si jednou za dva měsíce zapíchat potažmo jednou denně vytáhnout rolety ....... a jestli je to pro tebe moc drahý, nebo jinak nedostupný tak si kup psychowolkmena .... já ti ho zaplatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Taktiež to mám v pohode ale stáva sa to vtedy, keď je maslo s nižším obsahom tuku. Potom sa to už ale nevolá maslo ale masielko, maslíčko a podobné skomoleniny.Aha, tak to mi pres prah nesmi. Prece nebudu 70 let po valce zrat nahrazky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 nánražky, náhražky.......................vždyť kolikrát ani ty baby nejsou originál................taky maj občas nějaký plastový náhražky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Taky mě dneska nakrkli poštěváci - venku je hnusně, tak doručovatelka rovnou nafasuje pŕedvyplněné lístky o nedoručení a ani se nenamáhá zazvonit. Měla smůlu, zrovna jsem šel kolem schránky se psem - a za chvíli jdu dělat bugr na poštu.Tak snad večer neskončím v černé kronice na TV h@vna - být na tom jak YPO, asi bych k tomu neměl daleko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Pošta.... Dnes mi přišlo vyjádření ČP, k nedoručování zásilek...chyba se nestala, ale omlouvají se, a budou věnovat mé adrese větší pozornost...blablabla Tak jsem jim odpověděl...Dobrý den.Velice děkuji za provedenou kontrolu (ne)doručování zásilek na mou adresu.K vyjádření bych dodal jen to, že poštovní doručovatelka je jediná osoba na kterou můj domovní zvonek nereaguje. :-) Všechny návštěvy, i členové rodiny, dokáží tento složitý mechanizmus ovládat bravurně. S pozdravem, ......" Tak aspoň. že si mne dali na blacklist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Vždyť má pravdu, pár lidí tady z toho dělá slušnej kanál, včetně tebe. proč nejseš víc adresnější alibisto ať vím s kým bydlím ve tvém šuplíku *aha ..... tys to vokoukal voď těch co píšou v černý kronice "nasral mě jeden člen" ..... hehe **decebale prostě se na mně vyser, já na tebe taky seru .... no a máme čistej stůl ..... takhle by to mělo fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 proč nejseš víc adresnější alibisto ať vím s kým bydlím ve tvém šuplíku *aha ..... tys to vokoukal voď těch co píšou v černý kronice "nasral mě jeden člen" ..... hehe **decebale prostě se na mně vyser, já na tebe taky seru .... no a máme čistej stůl ..... takhle by to mělo fungovat Hele kdyz chlastas, neni lepsi soustredit se ma pitivo a kamose a neztracet cas diskuzemi na netu? Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Hele kdyz chlastas, neni lepsi soustredit se ma pitivo a kamose a neztracet cas diskuzemi na netu? Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalkchápu tvou potřebu se také vyjádřit, ale nerozumím obsahu .... zařazuji tě do šuplíku k decebalovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 ...uz jsou zase ve při ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Tak v černé kronice dnes nebudu - babice sice blekotala cosi jako "to doručuje depo, chcete telefon na vedoucí?", nicméně obálka se slimfoldkou už kupodivu ležela na poště, zatímco "našeho" maníka z rozvážky jsem potkal přijíždět teprv když jsem odparkovával... Obávám se že "poštovní nirvána" v téhle instituci nastane teprv po celoplošném zavedení StreetGlidem zdokumentované příplatkové služby "Balík ke dveřám" (vhodné zvláště pro Rolexky)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Právě jsem zjistil, že mi zítra končí platnost řidičáku. Bude v tom nějaký problém? Když jsem před rokem řešil novou občanku, tak si mně paní vyfotila, všechno vyplnila v počítači a pak mi dala jen podepsat nějaké papíry. Probíhá to u řidičáku stejně nebo je třeba se někde vyfotit a donést tam fotky a vyplnit nějaké papíry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 proč nejseš víc adresnější alibisto ať vím s kým bydlím ve tvém šuplíku *aha ..... tys to vokoukal voď těch co píšou v černý kronice "nasral mě jeden člen" ..... hehe **decebale prostě se na mně vyser, já na tebe taky seru .... no a máme čistej stůl ..... takhle by to mělo fungovat To já ti klidně napíšu, v šuplíku jsi s každým, kdo nedokáže dát dohromady větu bez zbytečných vulgarismů. Všimni si, že píšu zbytečných, abys zbytečně nereagoval. Jste prostě takoví chlapáci ze čtyřky bez větráku. Bývaly časy, kdy i ty by ses ozval. Zhrublo to tady za poslední roky příšerně a primitivové se v tom ještě podporují. A tvá představa o čistém stolu je legrační, ten místní stůl není jen tvůj, tak ho nezasypávej hnojem, buď té lásky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 V mezidobi jsi bez platneho ŘP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 To já ti klidně napíšu, v šuplíku jsi s každým, kdo nedokáže dát dohromady větu bez zbytečných vulgarismů. Všimni si, že píšu zbytečných, abys zbytečně nereagoval. Jste prostě takoví chlapáci ze čtyřky bez větráku. Bývaly časy, kdy i ty by ses ozval. Zhrublo to tady za poslední roky příšerně a primitivové se v tom ještě podporují. A tvá představa o čistém stolu je legrační, ten místní stůl není jen tvůj, tak ho nezasypávej hnojem, buď té lásky. máš pravdu .... až mi z toho ukápla slza .... ale já to dám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Mari: musíš mít fotku, lejstra vytiskne baba u přepážky... Dá ti potvrzení, ze máš řidičák v řešení... Blokova pokuta je tam dva litry... Kamarad jezdí s propadlym ridicakem uz rok a pul a nejak to neřeší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 A to nedostanu nějaký náhradní doklad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Jo dostaneš, kdyz sem řidičák ztratil dala mi zalaminovanou kartu se jmenem, rp skupiny, platnost, vypadalo to jak malý techničák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky