Karlos Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) Maxel: Zas to tak nepřeháněj. Co z jedné strany může být k nasrání a "oprávněné rozhořčení", to z druhé strany může vypadat úplně jinak. A když už tady někomu dělat reklamu, tak proč se na to nezkusit podívat i z druhé strany? Třeba to někomu pomůže předejít podobnému "nedorozumění". A je rozdíl mezi ulevit si a dělat někomu reklamu.Aneb jak se říká: Každý koho potkáme, bojuje bitvu o které nic nevíme. Já bych se takovýma hodinkama taky nechtěl zabývat. Na co se tam šáhne, tam hrozí nějaký malér. Díly na to nejsou a vysvětlovat nějaký škrábanec puntičkáři se nikomu nechce. Vyměnit 10 baterek je daleko lepší byznys. Strojek je nějaký vypodložený, nebo co to je? Jaká další překvápka tam můžou být? Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem Karlos
Maxel Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) @Bert (a vlastně i Karlos): Nj, jak myslíš(te). Tady se poslední dobou imo víc argumentuje a tahá za každou howadinu (viz zmizík v prodeji), debatu která se nezvrhne ve flejm a do nikoho se nenaváží aby tu člověk pohledal. A možná už mam sám taky krámy... Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem Maxel
Bert Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 V 28. 12. 2017 v 14:38, Tobiška napsal: To Bert-mimochodem ,mezi mnou a tím pseudohodinářem na výši opravy rozhovor nebyl,tu částku jsem na Tvou otázku jen nahodil... Chápu, asi jsem neměl vůbec tuto argumentaci použít. I když mne tak napadá .... pokud by to bylo 300E, mohl bych se do rozpočtu vlízt při svých cenách i ja Ano, je mi jasné, že Tvá slušná verze odpovědi je: děkuji nechci ...
straspol Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Nojo. Ale na druhou stranu, vlezeš do toho a až teprve POTOM zjistíš, co všechno s tím strojkem je... a pak teprve se dá říct ,,bude to stát tolik a tolik"... ne ?
Karlos Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Je to jako s tím favoritem, který jsem tu použil jako příklad. Začneš rozebírat a ono se to začne rozpadat. Strávíš v tom půl dne a výsledek je mínus.A k hodinkám: Já mám respekt a obdiv k lidem, kteří mají odvahu pustit se do opravy něčeho starého, v neznámém stavu a na co už se nedá nic sehnat,
straspol Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Na šedesátosmu se díly daji v pohodě schrastit pořád- nepanikař...
Karlos Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 A když čtu prodejní diskuzi... Nahromaděný předvánoční stres bublá ven, to je normální.
Návštěvník Kamil Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 V 28. 12. 2017 v 13:42, Maxel napsal: Hoši, tvl... to je zas jízda! Borec si ve vlákně ?Co mě nas-r-a-l-o? uleví a vy ho tady začnete zpovídat kolik by za co zaplatil a další howna. Tady už se to fuckt v prd*l obrací, to jinak neni možný. No a jelikož mě to nasr*lo, tak sem tu správně a můžete vandrovat zas do mě. Pís! V prdel se to obrací i díky výše citované dikci. Maxel má ban na 3 dny.EDIT: A pokud si někdo myslí, že jsem nastavoval filtr sprostých slov, aby se to různými způsoby obcházelo, šeredně se mýlí.
marosh Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Kamile, nechci vůbec zpochybňovat Tvou adminskou práci, ale tři dny BAN zrovna pro Maxela mi příjde moc.Neprovedeš nějaké změkčení Tvého opatření?
JaRooN Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Já bych navrhoval, aby se člověk mohl z banu vykoupit. Třeba možnost si vybrat - buď 3 dny ban, nebo 3000,- do kasičky na provoz Chmagu
Návštěvník Kamil Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 V 28. 12. 2017 v 16:03, marosh napsal: Kamile, nechci vůbec zpochybňovat Tvou adminskou práci, ale tři dny BAN zrovna pro Maxela mi příjde moc.Neprovedeš nějaké změkčení Tvého opatření? Ne, protože zrovna on by měl být mezi slušnými. Jak to pak vypadá, když mě nepodpoří dlouholetí nebo často přispívající členové. Jestli někdo ve třech větách potřebuje pět vulgárních slov nebo tak běžně mluví doma před dětma, je to jeho věc, ale ne na fóru. A do konce roku to stihne.
People Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 jj a stroskotalo by to na tom, ze by k tomu nebola faktura a neslo si to dat to dani.
ivan_989 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 V 28. 12. 2017 v 16:03, marosh napsal: Kamile, nechci vůbec zpochybňovat Tvou adminskou práci, ale tři dny BAN zrovna pro Maxela mi příjde moc.Neprovedeš nějaké změkčení Tvého opatření?No, ved to.Anarchia na fore dosahuje strop, do inzeratov sa veselo pisu prispevky a vedie sa tam pomerne odveci diskusia, ludia na seba agresivne utocia a bezdovodne sa urazaju...a to zlizne maxel za vsetkych a dostane ban na 3 dni. Ja...no.. Hm...nesedi mi to.
JaRooN Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 People a mohol by si sa na to aspoň cez sviatky vystolicovať, prosím?
jacob Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 V 28. 12. 2017 v 16:10, People napsal: jj a stroskotalo by to na tom, ze by k tomu nebola faktura a neslo si to dat to dani.Slovenská verze JanNovakJan..
Návštěvník TestovacíKamil Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Nešlo by to bez osobních invektiv?
tommas4 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Kamile, ty jsi nějaký rozjetý, smazal jsi sám sebe? vtip, samozřejměano, posty zůstanou a objeví se tam guest_tenanten
Návštěvník Kamil Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 V 28. 12. 2017 v 16:35, tommas4 napsal: Kamile, ty jsi nějaký rozjetý, smazal jsi sám sebe? Možná se toho dočkáte, až mě někdo pořádně vytočí. převedu administrátorská práva ne někoho spolehlivého, nekonfliktního, nechlastajícího, apod. a bude klid. Namátkou mě napadají Hasič, Bert, Milis...
tommas4 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) V 28. 12. 2017 v 16:42, krtenek napsal: A tohle, milý Kamile, to je v pořádku?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/113313-kretén-v-baráku/?p=2053730 Máš tam pod tím postem tlačítko "nahlásit" pokud ti přijde v nepořádku. EDIT - tímto samozřejmě nechci fušovat modům do řemesla jako Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem tommas4
Doporučené příspěvky