Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Přiznám se, že mě každej den doráží diletantismus borců, co vymýšlí uzávěrky silnic a objížďky.

Tak nám zavřeli Běchovice pani Mullerová.  Ono se řekne,  a co?

Hodně.  Kromě toho, že odřízli dost lidí co jezdí do práce do prahy,  tak tam kde nic, tu najednou mooc živo.  Jako okolí mám projeté na kole,  ale už docházejí nápady.  Perla nakonec.  Objízdná trasa po Hradecké dálnici.  Kterou za měsíc budou rekontruovat také.  Banda pánských přirozenin.

Jediná pozitivní věc.  Měsíc budu jezdit mastnou tyčí a pak vytáhnu kolo.  Ušetřím,  zhubnu a sex dostane novej náboj.

Jojo a kudy tu objizdku tam jinak poslat? Mas to tezky- lidi rvou ze jsou silnice rozbity ( a to jsou ) a kdyz se zacnou opravovat ( blbe a pomalu ) tak rvou, ze nemaj kudy jezdit. Predpokladam, ze bus jezdi po stejne trase jako doted, ne a vlak taky? A marhi- tahle oprava byla urcite predem hodne hlasena dopredu, tak se tak necerti :-)).

Ja si rekl, ze budu na kazdem dni hledat uz jen to dobre, nema cenu se nasirat kvuli hloupostem. Murphy 97- je se chystam teprve do druhe pulky sveho zivota :-)), tak to tak taky ber :-)).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D s nasi vyskou a vahou je 100 let ambiciozni plan :)

Jinak teda z predchozi diskuze bych vypichl "opravovat silnice BLBE A POMALU" - to je to, co stve me. Nekvalitni prace a nekvalitni kontrola ze strany zadavatele.

Odkaz ke komentáři

je se chystam teprve do druhe pulky sveho zivota :-)), tak to tak taky ber :-)).

Jj to jsou ti naivní abstinenti :)

Já jsem si třeba přiznal, že už mám půlku za sebou a tím pádem se nemusím v ničem omezovat :-D 

Odkaz ke komentáři

Jj to jsou ti naivní abstinenti :)

Já jsem si třeba přiznal, že už mám půlku za sebou a tím pádem se nemusím v ničem omezovat :-D 

Kdybych se opil tak napisu, ze jsem sotva v tretine :-), posuzuju to strizlive :-).

Odkaz ke komentáři

Pánové, půl hodiny po tom, ce jsem tu v půl jedenáctý napsal, že "s naší výškou a váhou těch 100 let asi nedáme" se mi všude začala zjevovat kontextová reklama na pojištění pohřbu... a to mi teda docela hodně leze na nervy :D

Odkaz ke komentáři

Pánové, půl hodiny po tom, ce jsem tu v půl jedenáctý napsal, že "s naší výškou a váhou těch 100 let asi nedáme" se mi všude začala zjevovat kontextová reklama na pojištění pohřbu... a to mi teda docela hodně leze na nervy :D

To mas jako podcin ke svemu skeptickemu postoji ke 100 :-))

Odkaz ke komentáři

S akou našou výškou a váhou? :). Adresu na odoslanie Vulcainov som Ti už poslal do SZ, snáď to ešte stihneš :)

Odkaz ke komentáři

Dneska mě štve tak nějak všechno, ale nejvíc idioti, co maj na autě kouli a ještě neumí parkovat. Mám v přední značce důlek jaxviňa, rozlomenej držák značky a promáčklej nárazník. Nenávidím koule na autech!

To není o koulích na autech, ale o kreténech, který neuměj jezdit, no...

Odkaz ke komentáři

To není o koulích na autech, ale o kreténech, který neuměj jezdit, no...

Spojené nádoby. Slušný řidič je ohleduplný a nevozí na autě projektil bez důvodu. Dlouhodobě jsem přesvědčen, že koule na auto nepatří, ale dneska pohár přetekl.

Odkaz ke komentáři

Souhlasím s Longem. Nejhorší je, hned po neschopnym soferovi, člověk, kterej je línej kouli sundat a ještě to zdůvodňuje bezpečnostní (tím nemyslím nikoho konkrétního)

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

Dneska mě štve tak nějak všechno, ale nejvíc idioti, co maj na autě kouli a ještě neumí parkovat. Mám v přední značce důlek jaxviňa, rozlomenej držák značky a promáčklej nárazník. Nenávidím koule na autech!

No a já mám ze stejného důvodu kouli rád - kreje mi zadek před hovady, která neumí parkovat.

Odkaz ke komentáři

Ty koule tj. jak ty blbky v těch obřích autech.  Aby to měli bezpečnější.  Ty malý náklaďáky rovnou zabíjí.

Prostě češi,  chcípla mi koza,  tak doufám že sousedovi alespoň kráva.  V německu když te čapnou s koulí ze zlou se potážeš.  Netáhneš,  zaplatíš.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...