Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dík. Konečne môžem aj ja po rokoch čakania napísať, že som si poprskal monitor :)

Poprskaný monitor je ještě dobrý. Některým tady ale počítám všechny ty nové klávesnice každou chvíli, protože si furt do nich něco vylívají...

Odesláno

Drsný kivi :lol2:

Já jel před časem s Juniorem věnovat dětskému domovu, rok a kousek starého PS 3 s hromadou her a třemi ovladači /když si synek koupil Ps4/ a vypakovali nás a ještě koukali divně.....

Tak snaha vést synka k charitě se minula účinkem a já to prodal na Aukru za 6.500,- . Naštěstí máme domov u sv.Anežky, který dlouhodobě podporujeme a tam je svět ještě normální

Odesláno

Stve me jeden clen. V roce 2014 jsem zde koupil hodinky. Hned mi psal, ze mel o ne zajem. Pak se to vzdy po par mesicich opakovalo. Stale se mi libily a libi. Kdyz se ozval na konci minuleho roku, tak jsem mu psal, ze zrovna potrebuji penize, tak bych prodej zvazil. Odepsal, ze ma na vymenu neco z prodejni sekce. Tak jsem shanel kupce na ty jeho a sehnal. Tak jsem odepsal, ze jo. Pak opet z jeho strany mlceni a po 10 dnech najednou odpoved, ze je prodal. Ok tedy, tak se ho ptam, jestli ma jeste zajem. Pry jo, ze ma ted na prodej neco a pak by ty penize z toho mohl dat do tech hodinek. Pak nekdo na hlavni strance psal, ze by mel zajem, ale nemuze ho zkontaktovat, tak ja mu na nej poslal kontakty. Hodinky prodal, uzamkl vlakno. Souhlasil jsem i s jeho cenou, byt jsem na puvodni vymene mohl vydelat o cca 5000 vic. Od te doby jsem mu napsal 3 zpravy, kazdy den je na foru a ani jednou neodpovi? Ani, ze si to rozmyslel apod? 

Uz jsem zde neco prodaval i neco nakoupil, platby poslal ihned ci se nejak dohodl, ale takove podivne jednani je mi zahadou. Stve me to, potreboval jsem dat penize do neceho jineho a inzerat jsem nedaval, protoze, kdyz ma nekdo o neco zajem 4 roky, tak mi bylo blbe to prodat nekomu jinemu.

Odesláno (upraveno)

Bylo tam psáno i na krájení jiných věcí než vajíček, než se pustíš do soudního sporu ?

Náš skromný Dispute Resolution Desk zatím prohrává jeden soudní spor za druhým, takže se nebudu pouštět do žádných větších akcí. Navíc je to case bez potenciálu, my jdem jen po firmách s obratem v řádech mld a žalujem je většinou o CZK 2-4k... :-))

Upraveno uživatelem pjanek
Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

Stve me jeden clen. V roce 2014 jsem zde koupil hodinky. Hned mi psal, ze mel o ne zajem. Pak se to vzdy po par mesicich opakovalo. Stale se mi libily a libi. Kdyz se ozval na konci minuleho roku, tak jsem mu psal, ze zrovna potrebuji penize, tak bych prodej zvazil. Odepsal, ze ma na vymenu neco z prodejni sekce. Tak jsem shanel kupce na ty jeho a sehnal. Tak jsem odepsal, ze jo. Pak opet z jeho strany mlceni a po 10 dnech najednou odpoved, ze je prodal. Ok tedy, tak se ho ptam, jestli ma jeste zajem. Pry jo, ze ma ted na prodej neco a pak by ty penize z toho mohl dat do tech hodinek. Pak nekdo na hlavni strance psal, ze by mel zajem, ale nemuze ho zkontaktovat, tak ja mu na nej poslal kontakty. Hodinky prodal, uzamkl vlakno. Souhlasil jsem i s jeho cenou, byt jsem na puvodni vymene mohl vydelat o cca 5000 vic. Od te doby jsem mu napsal 3 zpravy, kazdy den je na foru a ani jednou neodpovi? Ani, ze si to rozmyslel apod? 

Uz jsem zde neco prodaval i neco nakoupil, platby poslal ihned ci se nejak dohodl, ale takove podivne jednani je mi zahadou. Stve me to, potreboval jsem dat penize do neceho jineho a inzerat jsem nedaval, protoze, kdyz ma nekdo o neco zajem 4 roky, tak mi bylo blbe to prodat nekomu jinemu.

tomuto smutnému příběhu schází pouze nick prapodivného kupce...

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno

Tak se na něj vyprdni a hoď to do prodeje.

Presne tak, vyprdol by som sa na neho  a dal to do predaja...

Odesláno

UPS nevolá a ty se nedovoláš, nedají ti kontakt na kurýra. I bez tvého souhlasu předají klidně sousedům nebo někomu, kdo jim připadá, že je tvým sousedem (na vesnici). V případě problémů řešíš s policií. V mém případě doma nikdo, vrata otevřená, tak to tam prostě jen tak položil ke dveřím. Nechápu, že jim nechybí potvrzení o předání. S operátorem jsem řešil, nechci doručovat, vyzvednu si v depu ... marný, balík už měl kurýr.

Odesláno

UPS nevolá a ty se nedovoláš, nedají ti kontakt na kurýra. I bez tvého souhlasu předají klidně sousedům nebo někomu, kdo jim připadá, že je tvým sousedem (na vesnici). V případě problémů řešíš s policií. V mém případě doma nikdo, vrata otevřená, tak to tam prostě jen tak položil ke dveřím. Nechápu, že jim nechybí potvrzení o předání. S operátorem jsem řešil, nechci doručovat, vyzvednu si v depu ... marný, balík už měl kurýr.

Tak to je síla, vidím, že nepřipadá v úvahu, aby mi snad někdy něco doručovali (pokud bude možnost to ovlivnit)
Odesláno

Truhlář. ... Potřebujeme doma udělat příčku a pár poliček. V listopadu byl u mě kamarád se svým příbuzným trhulářem, týpek sympaťák, v pohodě, hned jsme to v podstatě vymysleli, prej mu to zabere tak 3-4 dny, ale má plno takže to uděláme v březnu. Řikám OK co se dá dělat. Manželka nasr. že se to posouvá o 4 měsíce ale alespoň že to je tutovka, když se zaručil kamarád.. Ok mám se mu na konci února ozvat. Dnes po X voláních, smskách a urgencích přes kámoše týpek sms že se omlouvá, ale chytil super multi-zakázku a má do konce roku plno a ani neví koho doporučit místo něj, všichni maj plno. Týpek nedrží slovo, kámoš se cejtí jak vůl, 5 měsíců v prdeli a jsme na začátku!  :furious:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...