Návštěvník tolja Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 (upraveno) Už mě to štve několik dní, neskutečně mě bolí za krkem a místo toho, aby to odeznívalo, tak se to horší a pokračujeto to pěkně do hlavy, takže permanentní bolestí hlavy už jsem jak sjetý a nedejbože, abych se třeba předklonil, to je pak nával do hlavy jako kráva, až mám pocit, že mi musí bouchnout Jak si vždy hraju na hrdinu a že vše přejde, tak už jsem víceméně rozhodnutý, že s tím někam půjdu, to už vážně není normální. tak tohle přesně už mám za sebou a docela úspěšně hlava mě nebolela, ale měl jsem závratě a problémy se stabilitou, nemohl jsem se sklonit pro něco, ani nic dát nahoru, takže odpadlo nakládání a vykládání myčky nejdřív jsem zkusil maséra, ale to se neosvědčilo, navíc po každé masáži se to zhoršilo - celej den jsem byl nepoužitelnej tak jsem zašel za obvoďákem a ten mně předepsal rehabilitační procedury, poslal na vyšetření na neurologii, neuroložka mně poslala na ultrazvuk krčních tepen, všechno v pořádku, tak proč je ze mne mrzák? nejprve jsem chodil na elektroléčbu a potom na tzv. měkké techniky ze začátku po každé elektroléčbě (bylo jich 16, 10 jsem si nechal přidat) jsem byl opět rozstřelenej, půl dne jsem se nezvedl z postele, jak jsem se motal, zhruba po 3. proceduře to přešlo a když jsem dokončil elektroléčbu, tak začaly měkké techniky s terapeutkou. Ty už byly fajn, bez nežádoucích vedlejších účinků a navíc to bylo i příjemné - nebolelo to. Ale hlavní bylo, že mně bylo vysvětleno jak mám sedět a jak mám ležet. Nejdřív to pro mne bylo hodně nepřirozené, ale během chvilky si to sedlo, a teď už mohu prohlásit, že jsem se většiny problémů zbavil. Absolvoval jsem to na poliklinice Budějovická v Praze, vřele doporučuju. Jestli se chceš zeptat na cviky a na držení těla, tak mně napiš sz také jsem změnil polohu za volantem, z ležícího střelce jsem se změnil v řidiče, co spolkl pravítko a tlačí tělo proti sedačce a hlavu do opěrky (jinak jsem nebyl ze začátku auto udržet klidně na silnici edit: límec, který mne napadl jako první mně doporučen nebyl, spíš mně byl nedoporučen Upraveno 25. června 2018 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Bellsi, přišlo to samo od sebe, nebo jsi někdy v poslední době slítnul z longboardu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Bellsi, přišlo to samo od sebe, nebo jsi někdy v poslední době slítnul z longboardu? u mne byl hlavní spouštěč v tom, že jsem v posteli v poloze na břiše s dozadu vyvrácenou hlavou čuměl do tabletu a v této idiotské poloze i usínal řešení jednoduché - velká televize na zdi v ložnici, hlavně mně sem nepište, že televize do ložnice nepatří, polovička prskala jak křeček, a teď občas kouká se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 toljo díky za opravdu obsáhlý popis tvého problému, dost to u mě totiž vypadá na něco podobného a asi i stejný začátek, spím taky na břiše a hlavu vylomenou pro změnu do strany a vlastně právě od jednoho rána mi přijde, že to začalo, druhý den jsem spal tedy s hlavou na druhou stranu, tak mě začala bolet i druhá strana a pak jsem tomu ještě přidal na TRX při takovém dost šíleném cviku, kdy dělám klik s nohama nad hlavou zavěšenými v TRX (vím asi blbej nápad něco dělat, když to bolí, ale myslel jsem si, že se to zároveň nějak protáhne a bude to lepší) a od té chvíle se to jen a jen zhoršuje. S krkem normálně hýbat můžu, takže nějak bloklý není, ale když předkloním hlavu, tak mě to jakoby táhne a samozřejmě bolí a když se předkloním úplně viz třeba myčka, tak se vše nahrne do hlavy a to se vážně můžu po... martar: ne e, žádná taková příčina, prostě "samo" nějak spaní jako idiot, permanentně dřepím za PC v práci - asi si to právě vybralo svou daň + to doděláním cvičením, v domu, kdy jsem asi neměl...teď samozřejmě necvičím, bo by mi ta hlava asi praskla, což mě taky štve, když už jsem u toho naštvání No tak se tedy nechám objednat na neurologii, to bylo přesně i to první, co mě napadlo, ale doufal jsem, že to přejde samo, ovšem je to už několik dní a místo zlepšení se to horší. Terapeuta mám známého, takže toho asi taky navštívím, potřebuju být do dovolené OK, jinak se budu jak lazar válet na pláži a to nechci, kvůli tomu bych nemusel vybírat místo s vlnami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Bellsi, ja jsem mel neco podobneho cca dva roky zpatky. Dva mesice v kuse me konstantne bolela hlava. Bylo to k nevydrzeni. Kdyz se clovek probudi uz s bolesti hlavy, tak je celej den zabitej. Problem byl normalne v krcni pateri. Clovek furt cumi do mobilu, do tabletu, do pocitace, pri chuzi na zem aby nevyslapl buhvi co a krcni pater dostava na prdel. Nasel jsem si par cviku a pravidelne rano 10 minut protahuju a rozcvicuju. Od te doby jsem relativne v klidu. Mrkni na nejake cviky na googlu na protahovani krcni patere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Tak já teď cvičím hodně, teda cvičil jsem, než začalo todle, protože teď to nejde, ale to jsou samozřejmě cviky jiné, bo nabírám a zrovna ten jeden krkolomný na TRX to asi dodělal, potom jsem odpadnul úplně. No proběhnu si kolečko neurologie, terapeut a uvidím. Za měsíc letím, takže do té doby musím být OK, čekají mě kilometry pláží a všechny chci projet a zasurfovat si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 predpokladam tiez ze to bude od chrbtice, dlhe sedenia pri PC, pri telke na prd poloha, mozno aj matrac sa k tomu prida..... alebo stuhnute svalstvo, treba to rozhybat, doctor ti poradi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Podobný problém. Krivo sedím za PC, krivo sedím v aute, v posteli čumím do tabletu... Zmenil som tvar vankúša tak, aby keď spím na boku, hlavu mám v jednej rovine s telom a krk nie je nijak namáhaný. Pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Tak já teď cvičím hodně, teda cvičil jsem, než začalo todle, protože teď to nejde, ale to jsou samozřejmě cviky jiné, bo nabírám a zrovna ten jeden krkolomný na TRX to asi dodělal, potom jsem odpadnul úplně. No proběhnu si kolečko neurologie, terapeut a uvidím. Za měsíc letím, takže do té doby musím být OK, čekají mě kilometry pláží a všechny chci projet a zasurfovat si. kup si za pár kaček anatomickej polštář v Ikea https://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/50269835/ je fajn tvrdej a pevnej, měkej je imho naprd, respektive měkej mně moc nepomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Jeste jsem si vzpomnel, ze mi ale hodne pomohlo veslovani. Jak jsme byli zacatkem kvetna v NYC, tak me zrovna celkem bolela krcni pater a horni zada. Pritelkyne nutne chtela do Central Parku na lodicky. Hodinu jsem tam vesloval, pak slezu z lodky a byl jsem jak znovu narozenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Jeste jsem si vzpomnel, ze mi ale hodne pomohlo veslovani. Jak jsme byli zacatkem kvetna v NYC, tak me zrovna celkem bolela krcni pater a horni zada. Pritelkyne nutne chtela do Central Parku na lodicky. Hodinu jsem tam vesloval, pak slezu z lodky a byl jsem jak znovu narozenej máš recht, já takhle vyvezl rodinku na lodičce na zámku Červená Lhota, šlo mně to jak zamlada, jen nás žrali komáři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 toljo díky za opravdu obsáhlý popis tvého problému, dost to u mě totiž vypadá na něco podobného a asi i stejný začátek, spím taky na břiše a hlavu vylomenou pro změnu do strany a vlastně právě od jednoho rána mi přijde, že to začalo, druhý den jsem spal tedy s hlavou na druhou stranu, tak mě začala bolet i druhá strana a pak jsem tomu ještě přidal na TRX při takovém dost šíleném cviku, kdy dělám klik s nohama nad hlavou zavěšenými v TRX (vím asi blbej nápad něco dělat, když to bolí, ale myslel jsem si, že se to zároveň nějak protáhne a bude to lepší) a od té chvíle se to jen a jen zhoršuje. S krkem normálně hýbat můžu, takže nějak bloklý není, ale když předkloním hlavu, tak mě to jakoby táhne a samozřejmě bolí a když se předkloním úplně viz třeba myčka, tak se vše nahrne do hlavy a to se vážně můžu po... martar: ne e, žádná taková příčina, prostě "samo" nějak spaní jako idiot, permanentně dřepím za PC v práci - asi si to právě vybralo svou daň + to doděláním cvičením, v domu, kdy jsem asi neměl...teď samozřejmě necvičím, bo by mi ta hlava asi praskla, což mě taky štve, když už jsem u toho naštvání No tak se tedy nechám objednat na neurologii, to bylo přesně i to první, co mě napadlo, ale doufal jsem, že to přejde samo, ovšem je to už několik dní a místo zlepšení se to horší. Terapeuta mám známého, takže toho asi taky navštívím, potřebuju být do dovolené OK, jinak se budu jak lazar válet na pláži a to nechci, kvůli tomu bych nemusel vybírat místo s vlnami. Nechci tě strašit, ale máš na to málo času, je to docela běh na dlouhou trať. Já to celkem řešil asi čtyři měsíce, před týdnem jsem skončil. Na termín na neurologii jsem čekal měsíc a na ultrazvuk krčních tepen dalších asi 14 dní, budeš si muset trochu pomoci sám změnou držení těla, a aby tě známý terapeut uvolnil a odblokoval. Slečna terapeutka, když jsem byl u ní poprvé povídala: "Chlape, jak je to možný, vždyť jste ůplně tuhej!" Ne, bohužel nešlo o moji erekci, při měkkých technikách se ani ztopořit nesmíš, obzvlášť tedy, pokud tě bude masírovat chlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Jeste jsem si vzpomnel, ze mi ale hodne pomohlo veslovani. Jak jsme byli zacatkem kvetna v NYC, tak me zrovna celkem bolela krcni pater a horni zada. Pritelkyne nutne chtela do Central Parku na lodicky. Hodinu jsem tam vesloval, pak slezu z lodky a byl jsem jak znovu narozenej To bude mít přítelkyně radost, když jí budu denně vozit po Vltavě Ne to asi nedám a na veslovací trenažer, byť by se mi líbíl nemám doma už místo, ale tak v rámci fitka bych to i zvládnul. Nechci tě strašit, ale máš na to málo času, je to docela běh na dlouhou trať. Já to celkem řešil asi čtyři měsíce, před týdnem jsem skončil. Na termín na neurologii jsem čekal měsíc a na ultrazvuk krčních tepen dalších asi 14 dní, budeš si muset trochu pomoci sám změnou držení těla, a aby tě známý terapeut uvolnil a odblokoval. Slečna terapeutka, když jsem byl u ní poprvé povídala: "Chlape, jak je to možný, vždyť jste ůplně tuhej!" Ne, bohužel nešlo o moji erekci, při měkkých technikách se ani ztopořit nesmíš, obzvlášť tedy, pokud tě bude masírovat chlap. Ehm, tak s těmi časy jsi mě moc nepotěšil, mám měsíc na vše Terapeut nebude problém, sice má narváno, ale jelikož je to známý, tak mě do svého programu vecpe, neurologie bude horší, na to už nikoho nemám, i když výdálený příbuzný je primář na chíře v jedné nemocnici, tak by třeba mohl zvládnout nějakou protekci. V nejhorším případě se hecnu, dovolenou dám tak, jak chci a pak si jí protáhnu nejspíš už v nemocnici, když se oddělám úplně, magor jsem na to dost velký, ale tuto variantu bych úplně nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Musíš svůj problém řešit hlavně sám. Jsi u toho vždy první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Nerad do tohoto vlákna chodím, ale dnes musím.Dcera donesla dvojku z občanky na vysvědčení. Měla průměr 1,5- no budiž, řeknete si.Její kámošky dostaly jedničku za průměr 1,7 a 1,6. V pololetí měla dcera jedničku za průměr 1,0.Žádná z těch tří se nějak nesnažila, nechtěly ještě přezkoušet apod.Jasně, chápu, že hodnocení žáků je komplexní..., že dcera může realitu vnímat zkresleně..., ale čísla hovoří jasně, tím spíše, že na škole známky dost řeší, jedou vážený průměry atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 epic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 luka: A to si stěžuješ na dceru, nebo na známkování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Musíš svůj problém řešit hlavně sám. Jsi u toho vždy první. ty jsi Kájo studnice moudrosti, úplnej děda Drchlík, učitel národů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Škola je příprava na život. No a v životě to takhle holt občas chodí. Takže ať si zvyká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 (upraveno) Tolja: Přesně. Upraveno 25. června 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky