Návštěvník ?po Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Že se kokot v bílém služebním peugeotu při parkování dvakrát opřel o půl roku starou černou giuliettu, kterou tady nechala přítelkyně mamka. Proč to ti ignorantští blbci dělají? Proč u nás lidi nemůžou mít trochu úcty k cizímu majetku?! chudák služebná - já bych to mlátil klackem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Stalo se ji neco? Vypadá to, že je v klidu. Raději jsem s ní kousek popojel. Tobě to přijde normální? Mě prostě štve to ojebávání aut. Mám sice starou plečku, ale to jak každý měsíc na ní najdu nové odřeniny mě štve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Vypadá to, že je v klidu. Raději jsem s ní kousek popojel. Tobě to přijde normální? Mě prostě štve to ojebávání aut. Mám sice starou plečku, ale to jak každý měsíc na ní najdu nové odřeniny mě štve. a co ti na to rekl? nebo si na to jen koukal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Že se kokot v bílém služebním peugeotu při parkování dvakrát opřel o půl roku starou černou giuliettu, kterou tady nechala přítelkyně mamka. Proč to ti ignorantští blbci dělají? Proč u nás lidi nemůžou mít trochu úcty k cizímu majetku?! Měl bys vidět rohy předního nárazníku na mojí nové 156... kompletně ohoblované od hovad, které naprosto neberou ohled na nic jiného, než na sebe... a to ani nemluvím o tom, jak mám omlácené boky od dveří ostatních idiotů... to jsem se zase hezky vytočil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Jakubisko: Ty jsi doktor? :-) Spíš pacient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Spíš pacient No s tou pracovní dobou, co jsi uváděl, bys měl napsat, že jsi profesionální pacient. Druhá možná verze je hypochondr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 (upraveno) Nesmím být sprostej, nesmím být sprostej, nesmím být sprostej, ale musím si ulevit... Zas...ná pošta! Už třetím dnem, každé ráno jdu na poštu abych si vyzvedl hodinky - nic, dneska už mě bouchly saze tak jsem se rozhodl zavolat a slečna mi, cca po pěti minutách placeného a deseti minutách neplaceného čekání, povídá, no jo, ale u cenného balíku nemáme garanci doručení, takže doporučuji vydržet... RrRrRrrrrR.Joo, ale teď to horší... pilně, kde je garance doručení, stojí 12 Kč, jenže já zapoměl Groulovi říct, ať po pošle tak, já sem takovej vocas. ARrRRrrr!! Doufám, že mě někdo politujete, nebo se půjdu nechat odstřelit na měsíc. Upraveno 20. října 2011 uživatelem Vencalekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Nesmím být sprostej, nesmím být sprostej, nesmím být sprostej, ale musím si ulevit... Zas...ná pošta! Už třetím dnem, každé ráno jdu na poštu abych si vyzvedl hodinky - nic, dneska už mě bouchly saze tak jsem se rozhodl zavolat a slečna mi, cca po pěti minutách placeného a deseti minutách neplaceného čekání, povídá, no jo, ale u cenného balíku nemáme garanci doručení, takže doporučuji vydržet... RrRrRrrrrR. Joo, ale teď to horší... pilně, kde je garance doručení, stojí 12 Kč, jenže já zapoměl Groulovi říct, ať po pošle tak, já sem takovej vocas. ARrRRrrr!! Doufám, že mě někdo politujete, nebo se půjdu nechat odstřelit na měsíc. Promiň, lituju tě, jsi trouba :-))) ( na tohle zapomínám taky, ale pak nejsem vzteky schopnej ani trefit stránku chronomagu, abych si postěžoval ). Taky jsi jistě rád, když se nejdřív dovíš, že v rámci zkvalitnění služeb je hovor monitorován, pak že všichni operátoři či zaměstanci té které pošty nejsou k dispozici a nakonec nějakou super jobovku, že ? Já rozhodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 . chvili mi to trvalo, ale hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 tak já budu první natvrdlej - Andrew, naštvala tě kytka? nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Jo, kytka, ale ne jen tak ledajaká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 neni to se mnou dobrý, i s nápovědou mi to chvilku trvalo než .. aha! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Měl bys vidět rohy předního nárazníku na mojí nové 156... kompletně ohoblované od hovad, které naprosto neberou ohled na nic jiného, než na sebe... a to ani nemluvím o tom, jak mám omlácené boky od dveří ostatních idiotů... to jsem se zase hezky vytočil... hehe, me uz sjeli dvere za ridicem klicema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 hehe, me uz sjeli dvere za ridicem klicema Klepu na dřevo, úmyslně mi to ještě nikdo nesjel, zatím 'jenom' bezohlednost a blbost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Naštvalo mne to, že učitelky v MŠ našemu prckovi v pěstounské péči svévolně představily jeho sestru......a kluk teď chodí, ptá se, kdy půjde ke své rodině atd.....bych se posral, s prominutím. Nějaká "můůůůů" dostane "dobrej nápad" a my se z toho můžeme potento...jak vysvětlit šestiletému prckovi, že ho jeho rodiče nechtěli.....kua, tohle vysvětlování je přece na nich, ne na nás.....do řiti.....musel jsem si ulevit, nevím, co s tím...nechci mu ublížit a zároveň ani lhát. Byli jsme u psycholožky v dětském centru, odkud ho máme...zejtra jdu dělat bugr do školky. Takhle fakt ne-e !!!!! GRRRRRRR ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 jezisi kriste, ja jinak mluvim slusne, ale to neni mozny, co je to za pice.. to ti kamarade nezavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Naštvalo mne to, že učitelky v MŠ našemu prckovi v pěstounské péči svévolně představily jeho sestru......a kluk teď chodí, ptá se, kdy půjde ke své rodině atd.....bych se posral, s prominutím. Nějaká "můůůůů" dostane "dobrej nápad" a my se z toho můžeme potento...jak vysvětlit šestiletému prckovi, že ho jeho rodiče nechtěli.....kua, tohle vysvětlování je přece na nich, ne na nás.....do řiti.....musel jsem si ulevit, nevím, co s tím...nechci mu ublížit a zároveň ani lhát. Byli jsme u psycholožky v dětském centru, odkud ho máme...zejtra jdu dělat bugr do školky. Takhle fakt ne-e !!!!! GRRRRRRR ... Gille, to je na pos.ání, sorry za ten výraz, očekával bych, že na to máme u nás zákony. Dovedu si představit (částečně) jak se teď cítíš, ale osobně bych neměl na to, jít to relevantně řešit a šel bych za někým. Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Gile, na tohle psychologové radí, vysvětlit dítěti, že táta a máma nejsou ti, kteří dítě zplodí, ale ti, kteří se starají, kteří dělají "doma".A táta je ten chlap, který si s dítětem hraje s legem (dosadit oblíbenou aktivitu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky