Milis Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 No jo, ono to takhle vypadá přehnaně a je to asi přehnané. Jen se mi zdá, že všeobecně klesá úcta lidí k jistým věcem a hodnotám. A tak to zas jo. Zase k jinejm věcem úcta roste. Většinou ke spotřebním hovadinám. (TV, hodinky, platinum karty, automobily, RD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 A tak to zas jo. Zase k jinejm věcem úcta roste. Většinou ke spotřebním hovadinám. (TV, hodinky, platinum karty, automobily, RD) jj, tak nějak se to otočilo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 MSF. prachy a dva měsíce příprav a komunikace v pytli. a to jsem si předsevzal, že letos nikomu nebudu dělat vola. jak já jsem nasranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 dneska nevím kde začít! Nasrali mě v T-mobile - když jsme chtěli prodloužit smlouvu a přepsat ji na jiného účastníka, chtěli za to poplatek 600 Kč - za co? za čtyři papíry? Nasrali mě telefonní prodejci, vnutili tchýni telefon zadarmo a k němu "super výhodnou" smlouvu na tři roky - naštěstí byl dnes poslední den 14. denní lhůty na vrácení a stihli jsme ho poslat. A nejvíc mě dožralo, když jsme se snažili zachovat férově a manželka vyšla vstříc zaměstnavateli vstříc, než nastupovala na rizikové těhotenství a díky tomu jsme přišli o tři týdny nemocenských dávek, které měl právě zaměstnavatel proplatit... tj. cca 5000,-- No prostě libovej den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 Mě dnes naštvali všichni cestující v MHD na trase Dejvická - Nádraží Holešovice, kteří šetří na nesprávných místech. Voda, mýdlo a deo. Každá zastávka a otevření dveří byl takový malý zázrak. Já prostě nechápu, že je lidem jedno, že šíleně sm.dí. Drahý oblečení a doplňky, ale tělesná hygiena žádná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 mě před chvílí T9ka, napsal jsem někomu místo nerad ruším - nerad pusinku, což se zrovna moc nehodilo... (může za to HTC DesireZ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 mě před chvílí T9ka, napsal jsem někomu místo nerad ruším - nerad pusinku, což se zrovna moc nehodilo... (může za to HTC DesireZ) No pokud jsi to poslal mnželce nebo své dívce, tak je to malér, pokud kolegovi, tak to jistě vezme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 Poslal jsem to kolegyni se kterou zítra pracuju... už jsem to vysvětlil, akorát to budu muset pro jistotu předvést. Kvůlivá tomu harašmentu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Mě příšerně s..e sousedovic čuba - řve a řve a řve a řve. Monotónně, bez přestávky, celé hodiny. Ta musí mít plíce jak Zátopek. Jak sousedka vytáhne paty začne řvát a nepřestane, dokud se panička nevrátí - což se nikdy neví, kdy to bude. Někdy za hodinu, někdy za dvě, někdy za půl dne. Standart je sobota poledne od 11 do 14, neděle celé odpoledne, v pracovní dny bez pevného rozvrhu. Už se normálně bojím jít domů. Pes je zavřenej v chodbě která sousedí s naším obývákem a kuchyní a nádherně se to v ní rozléhá. Dokud bylo teplo, tak řval na dvorku a stěžovali si i jiní sousedi, teď už to máme jako soukromé představení. Když sousedce něco řeknu, začne brečet, že co má dělat, že ho nemůže brát sebou...notabéne se mi už pečlivě vyhýbá. Já bych kuřeti stýblo přes cestu nepřeložil, broučky přenáším přes silnici, komára nechám ať se napije, když je tak vysláblej chudinka ale tohle se už nedá já toho čokla fakt nenávidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 (upraveno) Mě příšerně s..e sousedovic čuba - řve a řve a řve a řve. Monotónně, bez přestávky, celé hodiny. Ta musí mít plíce jak Zátopek. Jak sousedka vytáhne paty začne řvát a nepřestane, dokud se panička nevrátí - což se nikdy neví, kdy to bude. Někdy za hodinu, někdy za dvě, někdy za půl dne. Standart je sobota poledne od 11 do 14, neděle celé odpoledne, v pracovní dny bez pevného rozvrhu. Už se normálně bojím jít domů. Pes je zavřenej v chodbě která sousedí s naším obývákem a kuchyní a nádherně se to v ní rozléhá. Dokud bylo teplo, tak řval na dvorku a stěžovali si i jiní sousedi, teď už to máme jako soukromé představení. Když sousedce něco řeknu, začne brečet, že co má dělat, že ho nemůže brát sebou...notabéne se mi už pečlivě vyhýbá. Já bych kuřeti stýblo přes cestu nepřeložil, broučky přenáším přes silnici, komára nechám ať se napije, když je tak vysláblej chudinka ale tohle se už nedá já toho čokla fakt nenávidím... Zkus ho udělat na česneku Taky jsem si to 3 roky užíval. Akorát ten sousedův začal v 21:00 a kdy končil, nevím, protože v 5 ráno, když jsem šel do práce, ještě blafal. V zimě to šlo, okna těsní, ale v létě buď větrat nebo spát. Ale je to výchovou, protože jiní sousedé mají taky psy a o nich nevím. Letos to skončilo a ani nevím, jestli skončil v guláši nebo ho něco přejelo. Ale nikdy jsem ho neviděl ani na zahradě. Celou dobu byl zavřený v kotci. Upraveno 1. listopadu 2011 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Mě štve, že se TAKHLE Nedemonstruje v Praze třeba proti doktoru Bartákovi. Nějakou pěkná scénku "zhvešila jsi chtíčem" bych zkoukl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Mě štve, že se TAKHLE Nedemonstruje v Praze třeba proti doktoru Bartákovi. Nějakou pěkná scénku "zhvešila jsi chtíčem" bych zkoukl... Respektovatelná forma protestu, asi na tom Cayennovi něco bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Mě štve, že se TAKHLE Nedemonstruje v Praze třeba proti doktoru Bartákovi. Nějakou pěkná scénku "zhvešila jsi chtíčem" bych zkoukl... v kyjeve takhle protestujou kazdou chvili, pred parlamentem, a je jim uplne jedno proti cemu, maj to neco jako formu zabavy a nebo sportu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 v kyjeve takhle protestujou kazdou chvili no furt lepší protesty s holejma kozama než s holou p...lí (však to přijde) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Mě příšerně s..e sousedovic čuba - řve a řve a řve a řve. Monotónně, bez přestávky, celé hodiny. Ta musí mít plíce jak Zátopek. Jak sousedka vytáhne paty začne řvát a nepřestane, dokud se panička nevrátí - což se nikdy neví, kdy to bude. Někdy za hodinu, někdy za dvě, někdy za půl dne. Standart je sobota poledne od 11 do 14, neděle celé odpoledne, v pracovní dny bez pevného rozvrhu. Už se normálně bojím jít domů. Pes je zavřenej v chodbě která sousedí s naším obývákem a kuchyní a nádherně se to v ní rozléhá. Dokud bylo teplo, tak řval na dvorku a stěžovali si i jiní sousedi, teď už to máme jako soukromé představení. Když sousedce něco řeknu, začne brečet, že co má dělat, že ho nemůže brát sebou...notabéne se mi už pečlivě vyhýbá. Já bych kuřeti stýblo přes cestu nepřeložil, broučky přenáším přes silnici, komára nechám ať se napije, když je tak vysláblej chudinka ale tohle se už nedá já toho čokla fakt nenávidím... Zkus BOBIKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Mě příšerně s..e sousedovic čuba - řve a řve a řve a řve. Monotónně, bez přestávky, celé hodiny. Ta musí mít plíce jak Zátopek. Jak sousedka vytáhne paty začne řvát a nepřestane, dokud se panička nevrátí - což se nikdy neví, kdy to bude. Někdy za hodinu, někdy za dvě, někdy za půl dne. Standart je sobota poledne od 11 do 14, neděle celé odpoledne, v pracovní dny bez pevného rozvrhu. Už se normálně bojím jít domů. Pes je zavřenej v chodbě která sousedí s naším obývákem a kuchyní a nádherně se to v ní rozléhá. Dokud bylo teplo, tak řval na dvorku a stěžovali si i jiní sousedi, teď už to máme jako soukromé představení. Když sousedce něco řeknu, začne brečet, že co má dělat, že ho nemůže brát sebou...notabéne se mi už pečlivě vyhýbá. Já bych kuřeti stýblo přes cestu nepřeložil, broučky přenáším přes silnici, komára nechám ať se napije, když je tak vysláblej chudinka ale tohle se už nedá já toho čokla fakt nenávidím... kdysi jsem slyšel od jednoho člověka jak školil takového čokla ultrazvukovou píšťalkou. Ono se to používá na povely ale když na to pes není zvyklý tak je mu to nepříjemné. Takže když zaštěkal následovalo dlouhé intenzivní pískání. Ze začátku vyváděl ještě víc ale časem pochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 v kyjeve takhle protestujou kazdou chvili no furt lepší protesty s holejma kozama než s holou p...lí (však to přijde) jestli protestujou takhle pořád, tak snad jde o protest feministické skupiny Vemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 (upraveno) "Naštvalo" mně mrakoušovo vlákno s Marsama, ke kterému se několikrát denně musím vracet. Myslel jsem, že už mám od nich klid, ale teď mi je jasné, že do nich začátkem příštího roku půjdu znovu Upraveno 1. listopadu 2011 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Já jsem se dnes špatně vyspal a štve mě úplně všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Opravář myčky. Volal, že na dílně zjistili, že oprava by byla nerentabilní ( více jak 6T Kč ). Zítra přiveze obložení ( z vestavby ) něco zaplatíme za toto zjištění, a pak můžu hledat náhradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky