Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

No jo, ono to takhle vypadá přehnaně a je to asi přehnané. Jen se mi zdá, že všeobecně klesá úcta lidí k jistým věcem a hodnotám.

A tak to zas jo. Zase k jinejm věcem úcta roste. Většinou ke spotřebním hovadinám. (TV, hodinky, platinum karty, automobily, RD) :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska nevím kde začít!

Nasrali mě v T-mobile - když jsme chtěli prodloužit smlouvu a přepsat ji na jiného účastníka, chtěli za to poplatek 600 Kč - za co? za čtyři papíry?

Nasrali mě telefonní prodejci, vnutili tchýni telefon zadarmo a k němu "super výhodnou" smlouvu na tři roky - naštěstí byl dnes poslední den 14. denní lhůty na vrácení a stihli jsme ho poslat.

A nejvíc mě dožralo, když jsme se snažili zachovat férově a manželka vyšla vstříc zaměstnavateli vstříc, než nastupovala na rizikové těhotenství a díky tomu jsme přišli o tři týdny nemocenských dávek, které měl právě zaměstnavatel proplatit... tj. cca 5000,--

No prostě libovej den!

Odkaz ke komentáři

Mě dnes naštvali všichni cestující v MHD na trase Dejvická - Nádraží Holešovice, kteří šetří na nesprávných místech. Voda, mýdlo a deo. Každá zastávka a otevření dveří byl takový malý zázrak. Já prostě nechápu, že je lidem jedno, že šíleně sm.dí. Drahý oblečení a doplňky, ale tělesná hygiena žádná...

Odkaz ke komentáři

Mě příšerně s..e sousedovic čuba - řve a řve a řve a řve. Monotónně, bez přestávky, celé hodiny. Ta musí mít plíce jak Zátopek. Jak sousedka vytáhne paty začne řvát a nepřestane, dokud se panička nevrátí - což se nikdy neví, kdy to bude. Někdy za hodinu, někdy za dvě, někdy za půl dne. Standart je sobota poledne od 11 do 14, neděle celé odpoledne, v pracovní dny bez pevného rozvrhu. Už se normálně bojím jít domů. Pes je zavřenej v chodbě která sousedí s naším obývákem a kuchyní a nádherně se to v ní rozléhá. Dokud bylo teplo, tak řval na dvorku a stěžovali si i jiní sousedi, teď už to máme jako soukromé představení. Když sousedce něco řeknu, začne brečet, že co má dělat, že ho nemůže brát sebou...notabéne se mi už pečlivě vyhýbá. Já bych kuřeti stýblo přes cestu nepřeložil, broučky přenáším přes silnici, komára nechám ať se napije, když je tak vysláblej chudinka :) ale tohle se už nedá :wallbash: já toho čokla fakt nenávidím...

Odkaz ke komentáři

Mě příšerně s..e sousedovic čuba - řve a řve a řve a řve. Monotónně, bez přestávky, celé hodiny. Ta musí mít plíce jak Zátopek. Jak sousedka vytáhne paty začne řvát a nepřestane, dokud se panička nevrátí - což se nikdy neví, kdy to bude. Někdy za hodinu, někdy za dvě, někdy za půl dne. Standart je sobota poledne od 11 do 14, neděle celé odpoledne, v pracovní dny bez pevného rozvrhu. Už se normálně bojím jít domů. Pes je zavřenej v chodbě která sousedí s naším obývákem a kuchyní a nádherně se to v ní rozléhá. Dokud bylo teplo, tak řval na dvorku a stěžovali si i jiní sousedi, teď už to máme jako soukromé představení. Když sousedce něco řeknu, začne brečet, že co má dělat, že ho nemůže brát sebou...notabéne se mi už pečlivě vyhýbá. Já bych kuřeti stýblo přes cestu nepřeložil, broučky přenáším přes silnici, komára nechám ať se napije, když je tak vysláblej chudinka :) ale tohle se už nedá :wallbash: já toho čokla fakt nenávidím...

Zkus ho udělat na česneku :)

Taky jsem si to 3 roky užíval. Akorát ten sousedův začal v 21:00 a kdy končil, nevím, protože v 5 ráno, když jsem šel do práce, ještě blafal. V zimě to šlo, okna těsní, ale v létě buď větrat nebo spát. Ale je to výchovou, protože jiní sousedé mají taky psy a o nich nevím.

Letos to skončilo a ani nevím, jestli skončil v guláši nebo ho něco přejelo. Ale nikdy jsem ho neviděl ani na zahradě. Celou dobu byl zavřený v kotci.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

Mě štve, že se TAKHLE Nedemonstruje v Praze třeba proti doktoru Bartákovi. Nějakou pěkná scénku "zhvešila jsi chtíčem" bych zkoukl... :eek:

v kyjeve takhle protestujou kazdou chvili, pred parlamentem, a je jim uplne jedno proti cemu, maj to neco jako formu zabavy a nebo sportu :clap:

Odkaz ke komentáři

Zkus BOBIKA
Odkaz ke komentáři

kdysi jsem slyšel od jednoho člověka jak školil takového čokla ultrazvukovou píšťalkou. Ono se to používá na povely ale když na to pes není zvyklý tak je mu to nepříjemné. Takže když zaštěkal následovalo dlouhé intenzivní pískání. Ze začátku vyváděl ještě víc ale časem pochopil.
Odkaz ke komentáři

"Naštvalo" mně mrakoušovo vlákno s Marsama, ke kterému se několikrát denně musím vracet. Myslel jsem, že už mám od nich klid, ale teď mi je jasné, že do nich začátkem příštího roku půjdu znovu :suicide_anim:

Upraveno uživatelem sect
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...