Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Uff, pár týdnů mimo čumím, že mě tu něco naštvalo ... Takže až teď zareaguju na již starší věc, ale chci v tom mít jasno. Dočetl jsem se tu, že oficiální pražské srazy se konají jinde, jindy a svolané někým(?). Takže co to vlákno o pražských srazech? Rád jsem na ně i s přítelkyní chodil, ale teď nevím, co si mám o tom myslet. Někdo to tu skvostně vyjádřil přirovnáním k Mažňákovcům a kde se dá sehnat ten správný špandlík. Vtipný a sedí mi to na tu situaci jak zadek na hrnec.

Doufám, že se to obejde bez flamu. Ale fakt jsem zmatenej jak Goro před Tokiem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uff, pár týdnů mimo čumím, že mě tu něco naštvalo ... Takže až teď zareaguju na již starší věc, ale chci v tom mít jasno. Dočetl jsem se tu, že oficiální pražské srazy se konají jinde, jindy a svolané někým(?). Takže co to vlákno o pražských srazech? Rád jsem na ně i s přítelkyní chodil, ale teď nevím, co si mám o tom myslet. Někdo to tu skvostně vyjádřil přirovnáním k Mažňákovcům a kde se dá sehnat ten správný špandlík. Vtipný a sedí mi to na tu situaci jak zadek na hrnec.

Doufám, že se to obejde bez flamu. Ale fakt jsem zmatenej jak Goro před Tokiem.

Tak to samé napadlo i mě a nevím, kde se dá na takový sraz přihlásit. Vydedukoval jsem si to tak, že vhodní lidé jsou prostě pozváni. Tím je to asi dáno a hotovo.
Odkaz ke komentáři

Nevim co řešíte, kdyby mně za zdí několik hodin ječel nějakej čokl, tak jsem taky nasranej.

Když jsem kdysi bydlel v paneláku, tak jsem měl souseda, kterej když přišel z hospody, tak začal hrát na bicí. Dement.

Řešíme to, protože nás to zajímá. Jelikož jsi podle sdělení- čokl jistě milovník zvířat, nemusíš se k tomuto vyjadřovat, nikdo tě k tomu nenutí. Člověk, co dokáže ublížit psovi/kočce- jakémukoli zvířeti, si léčí nějakej mindrák.
Odkaz ke komentáři

Co na to napsat, neboj, ona nezapomene ani ve psím nebi a určo ví, že ji máte rádi.

Jooooooj ani nevies ako ti rozumiem.Ked mi umrel moj prvy bulik tak to bola neopisatelna bolest a to naozaj niesom nejaky citlivy jogurt,ale viem co na to zabralo. Okamzite,ale naozaj okamzite si musis domov priniest steniatko inak budes este dlho Posted Image.A to steniatko ti kompletne odstrani smutok a premeni ho na nadherne vspomienky a to nepisem ako ta krasne zamestna,ze nebude cas na narek.

Odkaz ke komentáři

Řešíme to, protože nás to zajímá. Jelikož jsi podle sdělení- čokl jistě milovník zvířat, nemusíš se k tomuto vyjadřovat, nikdo tě k tomu nenutí. Člověk, co dokáže ublížit psovi/kočce- jakémukoli zvířeti, si léčí nějakej mindrák.

Modelová situace: Ráno vstáváš ve čtyři, 500 km cesta někam, několikahodinový jednání, 500 km cesta zpátky. Je 22:00 a zdí ti ječí čokl několik hodin a ty chceš/potřebuješ spát. Jak se budeš cítit? Budeš i nadále milovat všechny pejsky a kočičky, nebo budeš regulérně nasranej?

Odkaz ke komentáři

Modelová situace: Ráno vstáváš ve čtyři, 500 km cesta někam, několikahodinový jednání, 500 km cesta zpátky. Je 22:00 a zdí ti ječí čokl několik hodin a ty chceš/potřebuješ spát. Jak se budeš cítit? Budeš i nadále milovat všechny pejsky a kočičky, nebo budeš regulérně nasranej?

Dám si panáka :cheers:
Odkaz ke komentáři

Tak to samé napadlo i mě a nevím, kde se dá na takový sraz přihlásit. Vydedukoval jsem si to tak, že vhodní lidé jsou prostě pozváni. Tím je to asi dáno a hotovo.

Tak to jsou asi ty špendlíky ...

Pánové, mám pocit, že slyšíte trávu růst. Ty srazy nejsou oficiální, a proto se na ně ani logicky nedá přihlásit. Vlastně ani pojmenování "sraz" není ideální. Prostě se pár lidí sejde, daj si kafe, 2 - 200 piv a pak jdou domů. Hodinky zdaleka nejsou tím podstatným.

Důvody, proč se tak děje, jsou jednoduché. Prvním je, že mimo zaměstnání, vojny (u těch, kterých se týká :) ) a několika málo vyjímečných situací je výsostné právo každého svobodného člověka, aby se ve svém volném čase stýkal výhradně s tím, s kým chce on.

A druhý důvod, proč se tak děje, není tak těžké dohledat. Mimochodem - velmi úzce se týká onoho "práva" z důvodu číslo jedna.

To je celé. Takže přirovnání k Mažňákům je nikoli skvostné, nýbrž hloupé.

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři

Ono nestačí menšiny, člověk už nesmí bejt nasranej ani na zvířata aby nebyl označenej nějakým hanlivým přídomkem...

Copak je nasrání tak těžký pochopit? A nemusí hned být směšováno s násilím...

Nasr.ní přestává být politicky korektní :)

a výhledově, budeme všichni štastní..

Odkaz ke komentáři

" data-cid="660747" data-time="1320174463">

Tak to jsou asi ty špendlíky ...

Ale houby. Skupina lidí, kamarádů i z reálného světa, upřímně přiznala, že chodí na pivo jinam. To, že je ta skupina asi třikrát větší než co zbylo v Gate, není chyba tý skupiny. A to, že to bylo rozmáznuto gesty hysterické manželky "ty chodíš jinam, nevěrníku", to je spíš sranda.

Srazy v Gate samozřejmě jedou dál ;)

Odkaz ke komentáři

Pánové, mám pocit, že slyšíte trávu růst. Ty srazy nejsou oficiální, a proto se na ně ani logicky nedá přihlásit. Vlastně ani pojmenování "sraz" není ideální. Prostě se pár lidí sejde, daj si kafe, 2 - 200 piv a pak jdou domů. Hodinky zdaleka nejsou tím podstatným.

Důvody, proč se tak děje, jsou jednoduché. Prvním je, že mimo zaměstnání, vojny (u těch, kterých se týká :) ) a několika málo vyjímečných situací je výsostné právo každého svobodného člověka, aby se ve svém volném čase stýkal výhradně s tím, s kým chce on.

A druhý důvod, proč se tak děje, není tak těžké dohledat. Mimochodem - velmi úzce se týká onoho "práva" z důvodu číslo jedna.

To je celé. Takže přirovnání k Mažňákům je nikoli skvostné, nýbrž hloupé.

Ale jistě, to je jasné a pochopitelné, ono to bylo prezentováno asi trochu nadneseně tím, že ty skutečné a opravdové srazy Chronomagu se odehrávají jinde. Nikdo neupírá, nechce a ani nemůže upírat kamarádům právo se sejít a pokecat si kdy chtějí a kde chtějí. Tak to nebylo myšleno.
Odkaz ke komentáři

Já budu v pohodě ( tady jsi to netrefil ), mě psí štěkot vůbec neva ( chodím na cvičáky a cvičím i psiska jiným )- já usnu kdykoliv si lehnu a může vedle mě řezat motorovka :-))). Mě jde prostě spíš o to, bejt nas....j správným směrem, to znamená na pár volů, co si neuměj s tím psem, kterýho si dobrovolně poříděj, poradit a vychovat si ho ( z toho taky je pak to, že nějakej pes někoho pokousal ). Nemá cenu to dál řešit, chtěl jsem jen bližší info na ty staré lidi, kterým někdo zkopal psa a vypadlo z toho toto.

Odkaz ke komentáři

Já budu v pohodě ( tady jsi to netrefil ), mě psí štěkot vůbec neva ( chodím na cvičáky a cvičím i psiska jiným )- já usnu kdykoliv si lehnu a může vedle mě řezat motorovka :-))). Mě jde prostě spíš o to, bejt nas....j správným směrem, to znamená na pár volů, co si neuměj s tím psem, kterýho si dobrovolně poříděj, poradit a vychovat si ho ( z toho taky je pak to, že nějakej pes někoho pokousal ). Nemá cenu to dál řešit, chtěl jsem jen bližší info na ty staré lidi, kterým někdo zkopal psa a vypadlo z toho toto.

budu v pohodě, psí štěkot vůbec neva, usnu kdykoliv si lehnu, může vedle řezat motorovka...... Podle toho počtu já a mě, tě asi nikdy nenapadlo se zamyslet nad tím že ostatní to třeba takhle necítí viď ?

Odkaz ke komentáři

budu v pohodě, psí štěkot vůbec neva, usnu kdykoliv si lehnu, může vedle řezat motorovka...... Podle toho počtu já a mě, tě asi nikdy nenapadlo se zamyslet nad tím že ostatní to třeba takhle necítí viď ?

Tak zas otázka byla položená přímo Kuncákovi, tak co má chudák dělat, když mu to nevadí?
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...