African Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Jak to funguje v reálu jsme mohli sledovat na jednom jediném medvědovi před pár dny na Vsetínsku. Zmatený a vystresovaný medvěd zoufale hledá vhodný životní prostor, a přestože Beskydy se nám zdají velké, žádný nenalézá. Zato všude nalézá lidi, jejich věci a chovaná zvířata. Lidi blekotají strachy, maminky zamykají děti do sklepa a pro divoké zvíře se chystá odchyt do zajetí a plánuje odstřel. Tak takhle funguje soužití člověka s přírodou.Ne, to se mýlíš, takhle funguje absolutně neschopný stát s daným problémem cokoliv dělat. Ohrožení na zdraví tam existuje docela vysoké dle mého názoru a medvěd měl být dávno uspán nebo odchycen a odvezen do jiné lokality. Bohužel naše administrativa a velmi špatně nastavené zákony taktéž neumožňují zcela normální řešení jako ve zbytku světa, to je věc další... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 sprej na medvědy ..... google ..... 1200 korun ...... jeden medvěd v česku, kterýho tu sereme my ..... místo aby přišla radost, že se objevuje zvěř ve volné přírodě tak vznikla panika ..... totéž vlci ...... v beskydech na českolipsku ..... hele vy lidi vy ste hrozně divný ..... kdyby mi medvěd klepal drápkem na chalupu, tak bych si určitě nasral do trenek, ale rozhodně bych nevolal SWAT ..... plácnul bych mu ty posraný trenky na zobák a nějak se s ním naučil žít *afri, teď asi před hodinou jsem četl článek jak jsou vymlácený žirafy v Keňi ..... koho tam serou v tom prostoru ? ...... decebalovo babička si vyrábí kožichy ? ..... asi ne ..... prostě jenom lidská debilita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Kožichy, cha :-) Já ti ani nevím o ty Keni, nebyla tam ta česká flundra kterou jsme tu řešili na dovolený? Opravdu nevím ale mrknu na to, ale nedělají mi tyto zprávy dobře a spíš se jim poslední dobou vyhýbám, jinak já jsem právě přispěl koupí chlastu a tak to má být :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Mnam amarula:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 (upraveno) Afričan: Neschopný stát? A kam by toho medvěda měli odvézt? A o jaké administrativě a zákonech mluvíš a jak vyřeší to, že pro divokou přírodu není místo?Jsi pro návrat šelem do naší přírody a zároveň voláš po řešeních, zákonech a orgánech, když se pak někdo s nějakým zvířetem setká.U nás prostě pro samé lidi není místo pro nic jiného. Myslím že se mýlíš ty. Ten chudák medvěd krásně ukázal, že tady normálně žít už nemůže. Lidi (včetně tebe) mu to nedovolí. A pro vlky platí to samé. A myslím si, že v Africe je situace úplně stejná. Upraveno 25. listopadu 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Podle Afri ta "flundra" vymlátila všechny zvířata v celý Africe... TWL. To jsou věci. Že by na tom měli nějaký podíl taky domorodci, o tom nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Podle Afri ta "flundra" vymlátila všechny zvířata v celý Africe... TWL. To jsou věci. Že by na tom měli nějaký podíl taky domorodci, o tom nic. Trošku nadhled :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Trošku nadhled :-) No právě. Radši snad už nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Imho diskuse na tema cokoliv v Africe nemuze nikdy skoncit dobre... stejne jako diskuse o cikanech, migrantech, homo atd. = traskave tema bez reseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Afričan: Neschopný stát? A kam by toho medvěda měli odvézt? A o jaké administrativě a zákonech mluvíš a jak vyřeší to, že pro divokou přírodu není místo?Jsi pro návrat šelem do naší přírody a zároveň voláš po řešeních, zákonech a orgánech, když se pak někdo s nějakým zvířetem setká.U nás prostě pro samé lidi není místo pro nic jiného. Myslím že se mýlíš ty. Ten chudák medvěd krásně ukázal, že tady normálně žít už nemůže. Lidi (včetně tebe) mu to nedovolí. A pro vlky platí to samé. A myslím si, že v Africe je situace úplně stejná.Karlos, ty pouze zkoušíš vyprudit nějakou blbou nesmyslnou konverzaci jako vždy. Vlci prošli, tak sem zatáhneš medvěda a ještě k tomu problémového. Všude ve světě v civilizovaných zemích kde mají dokonce k přírodě blíže než my se zvíře ohrožující člověka okamžitě řeší. Na prvním místě je zdraví lidí a samozřejmě když to dojde tak daleko že nějaké zvíře na člověka zaútočí, nejvíc to ublíží vždy přírodě a tomu danému zvířeti. Proto ta prevence Karlos, a opět do toho nemíchej vlka když si tak zdatně rozjel medvěda. Vlk tu žádné lidi neohrožuje, kdežto o medvědovi už nespočet expertů prohlásil že by mohl být nebezpečný. Nám tu mimochodem také prošel medvěd a pak hurá kolem Sněžky do Polska, vše ok, tak jak to má být. Zvíře může být problémové stejně tak jako člověk, a s tím se musí proste něco dělat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Mnam amarula:)Nr. 1 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 (upraveno) Blbou konverzaci? Psal jsi že to bez problémů jde, já ti názorně ukázal že nejde. Divokou přírodu přece nemůžeš řešit administrativně. Lidská civilizace je věc silně regulovaná, divoká příroda už podle názvu naopak zcela neregulovaná a neregulovatelná. Tyto dvě věci nemohou existovat spolu na jednom prostoru. Upraveno 25. listopadu 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 sprej na medvědy ..... google ..... 1200 korun ...... jeden medvěd v česku, kterýho tu sereme my ..... místo aby přišla radost, že se objevuje zvěř ve volné přírodě tak vznikla panika ..... totéž vlci ...... v beskydech na českolipsku ..... hele vy lidi vy ste hrozně divný ..... kdyby mi medvěd klepal drápkem na chalupu, tak bych si určitě nasral do trenek, ale rozhodně bych nevolal SWAT ..... plácnul bych mu ty posraný trenky na zobák a nějak se s ním naučil žít *afri, teď asi před hodinou jsem četl článek jak jsou vymlácený žirafy v Keňi ..... koho tam serou v tom prostoru ? ...... decebalovo babička si vyrábí kožichy ? ..... asi ne ..... prostě jenom lidská debilitaSakra, YPO, to nebyla moje babička. Moje babička by na sebe žirafu nikdy nevzala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Blbou konverzaci? Psal jsi že to bez problémů jde, já ti názorně ukázal že nejde. Divokou přírodu přece nemůžeš řešit administrativně. Lidská civilizace je věc silně regulovaná, divoká příroda už podle názvu naopak zcela neregulovaná a neregulovatelná. Tyto dvě věci nemohou existovat spolu na jednom prostoru.Příroda je neregulovaná? Mě případne že jsi se právě probudil po sto letech z nějakého komatu, sorry tímto končím...ještě nezapomeň na toho včerejšího divočáka, co málem vybil celé město a napáchal milionové škody :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 (upraveno) Mně prostě přijde humorné očekávat, že když někde budou žít divoké šelmy, tak že to budou jen ty bezproblémové. Připadáš mi jak nějaký městský aktivista teoretik. Protestuješ proti střílení zvířat, ale když pak překvapeně zjistíš, že zvířata jsou nevypočitatelná, tak voláš po státní ochraně a radikálních řešeních. Upraveno 25. listopadu 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Mně prostě přijde humorné očekávat, že když někde budou žít divoké šelmy, tak že to budou jen ty bezproblémové. Připadáš mi jak nějaký městský aktivista teoretik. Protestuješ proti střílení zvířat, ale když pak překvapeně zjistíš, že zvířata jsou nevypočitatelná, tak voláš po státní ochraně a radikálních řešeních.Ajajaj, aktivisty nemám rád :-) Kdy jsem překvapivě zjistil že zvířata jsou nevypočitatelná a jaké radikální řešení jsem že jsem to navrhoval? :-) Karlos, čti to prosím tě po mě všechno pořádně...A z divokých šelem českých lesů máš za pět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Takový Varel Frištenský měl vlka a nestěžoval si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 To jsem se taky ptal jak že bys to chtěl řešit, ale odpovědi ses vyhnul a rychle jsi to zamluvil. Zůstalo jen u obecného a nicneříkajícího neschopný stát, administrtivní řešení, zákony,...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-mě-právě-naštvalo/?p=2242209 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 To jsem se taky ptal jak že bys to chtěl řešit, ale odpovědi ses vyhnul a rychle jsi to zamluvil. Zůstalo jen u obecného a nicneříkajícího neschopný stát, administrtivní řešení, zákony,...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-mě-právě-naštvalo/?p=2242209Karlosi, nebudeme tady hrát na slepou bábu a zkoušet kdo s koho, yes? Televizi máš, internet také. Přemýšlelo se o nějaké zoo, myslím že se nabídla i Hluboká. Medvěd je velmi plaché zvíře, takže tento kus se choval podivně. Mrdnout v kořenáči může i veverce, jsou případy kdy skočila do kočárku a poškrábala miminko, vymlátíme je snad všechny? Jsem si vzpomněl jak moji tetu napadl kohout, vypadala ják Freddie Kruger když jsem tam přijel, asi padesátý co měla. Vymlátíme je všechny Karlosi? Všechny psy, co někoho kousnou nebo zakousnou slepici, co? :-) Prostě už to stačilo, jsou větší hrozby než vlk v našich lesích, daleko větší a je dobré si to přiznat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Přesně, stačí dodržovat pár základních principů, jako mít u sebe pepřový sprej, nosit na botách rolničky a vyhýbat se medvědímu trusu. Ten se mimo jiné pozná tak, že smrdí po pepři a jsou v něm rolničky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky