Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jsem prý příliš ambiciozní a zůstávám přilíš dlouho v práci a to tvoří toxicitu na pracovišti. Šéf by rád viděl ten samý tým za 3-5 let a že bych nedokázal zůstat tak dlouho v té samé práci.

Ani slovo o tom, že v podstatě vybudoval tým obklopeny svými kamarády (spoluzačka ze střední, kamarád z vedlejší vsi a holka ze stejného města)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, zkušebka. Měl jsem pomalý začátky, tak jsem si řekl, že vyzkouším korporát. Firma se mi líbila, pracovní náplň dobrá. Nákup, komunikace s dodavateli v Thajsku, v Evropě a  v Americe, takže v 6 do práce abys stihnul Thajce, během dne Evropu a do 8 večer, abys stihnul Amíky. Ale fakt mi to bavilo, tak jsem to nějak neřešil, akorát jsem spustil hubu na špacír, že chci hodně hodně makat, protože bych rád pak po zkušebce dostal trochu přidáno (měl jsem 3 "práce", abych si tak tak žil). Kolegové začali šmírovat všechno co dělám (malá kancelář) a všechno to skončilo dnes tím vyhazovem.

Šéf, egomaniak, chtěl dokázat, že práce amerického týmu v 8 lidech (všichni dostanou výpověď na konci roku) zvládneme v 5 lidech. Já tam jediný (a to opravdu nechmachruji) měl věci v relativním pořádku a zelených číslech (máme na to takovej program, zelený znamená úbytek průserů). Stejně mně baví nejvíce, že nechtějí mi přidat 4000 Kč přidáno, a přitom po 3 měsícich mi svěřujou zboží za 6 mil USD k správě.

Odkaz ke komentáři

Vytiskni si to, zalep do obálky a otevři v roce 2030,

pobavíš se ;)

Měl jsem pomalý začátky . . .

. . . akorát jsem spustil hubu na špacír . . .

. . . Šéf, egomaniak . . .

. . . Já tam jediný (a to opravdu nechmachruji) . . .

. . . nechtějí mi přidat 4000 Kč . . .

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu :D :D Je to přece jen můj pohled na věc, však nakonec to bude moje chyba .... nicméně, naštvalo mě, že mně tam nenechali alespoň dokonce týdne, rád bych  se alespoň rozloučil s dodavateli a lidí z firmy, a ne tahle honem honem pryč z dveří.

P.S: pomalý začátek nemyslím v firmě, ale byl jsem freelancer a dělal jsem hodně co mi baví, a ne nutně to znamenalo hodně peněz. A jako jediný tam mám zelená čísla vím, protože jsme měli každodenní meeting, kdy jsme si prošli jak se kdo vede

Upraveno uživatelem TomNguyen
Odkaz ke komentáři

Já to nepsal abych soudil či je to chyba, ve zkušební době je to zkouška, i ty můžeš zaměstnavateli ráno odevzdat papír a jít bez výčitek domů. Jestli jsou naše pracovní zákony ostře doleva, tak zkušební doba je jedna z mála fair play věcí na obě strany.

Psal jsem to proto, aby jsi přestal fňukat jak malej, bradu nahoru a vstříc novým zítřkům, držím palce.

Odkaz ke komentáři

Ve zkušební době nejde o ukončení prac poměru ale o zrušení (jen ať je to správně). :-)

U nás se (patříme pod NL) kdykoli (i po zkušebce) propouští "na hodinu" pokud se vedení rozhodne (a nemusí to znamenat že dotyčný pracuje špatně) - prostě "zítra už nechoď". Ale k odchodu samozřejmě firma vždy přidává slušné odstupné.

Každopádně já pracovní poměr považuji za skutečně oboustranný vztah, takže nemám problém tento přímočarý přístup akceptovat, ale taktéž jsem schopen jej aplikovat.

Upraveno uživatelem Mareka01
Odkaz ke komentáři

Pozdrav z Rakuska nepotesi. Nastastie len za 30?sekelov. Dufal som ze to cervene co na mna bliklo bol mimozemstan :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu :D :D Je to přece jen můj pohled na věc, však nakonec to bude moje chyba .... nicméně, naštvalo mě, že mně tam nenechali alespoň dokonce týdne, rád bych  se alespoň rozloučil s dodavateli a lidí z firmy, a ne tahle honem honem pryč z dveří.

P.S: pomalý začátek nemyslím v firmě, ale byl jsem freelancer a dělal jsem hodně co mi baví, a ne nutně to znamenalo hodně peněz. A jako jediný tam mám zelená čísla vím, protože jsme měli každodenní meeting, kdy jsme si prošli jak se kdo vede

Hele, osobne se mi to tez kdysi stalo a muzu ti rict jen jedno- pouci te to. Casem zjistis, ze kdyz si pustis pusu na spacir, musis ocekavat problemy. Tak to zkratka je. Ses mladej, poucis se a casem na to prijdes a nebudes litovat.

Odkaz ke komentáři

Pozdrav z Rakuska nepotesi. Nastastie len za 30?sekelov. Dufal som ze to cervene co na mna bliklo bol mimozemstan :D

attachicon.gif 5338312A-7326-45E4-A0A4-883AE50117F9.jpeg

Nevidím, že by to bylo doporučeně, takže bych řekl, že ti nic nepřišlo. A to, co nepřišlo bylo Německy, nebo Slovensky ?
Odkaz ke komentáři

Novej sroubovak na BITy, spadl mi pri vkladani do skrine z vysky cca 1,3m na lino. Fakt nic víc, a doteď na to čumim a nemůžu uvěřit že někdo vyrobí takovou mrtku. Takže HONITON už nikdy, asi mi to i pár peněz ušetřilo.

To čumím, honiton mám gola sadu a vše ok a nešetřím ji

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...