Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já se toho motorkáře nezastávám. Vím, že je to hovado. Trochu mi vadí způsob zastavení. Na druhý straně mi sere, když tě někdo třeba napadne nožem a ty bys ho střelil pistolí, tak si to odskáčeš ty, že si nepoužil přiměřenou obranu. Na jedné straně nevadí nic a na druhé každý detail.

Odesláno

Priznam se, ze jsem v tomhle trosku zaujaty, protoze sfetovany motorkar srazil moji kamaradku, ktera sla pres prechod (ostatni auta ji poustela) a zabil ji.

Obecne ale, pokud delas neco protizakonneho, jako treba ujizdis policii, defaultne na sebe prebiras riziko toho, ze to spatne dopadne. Bud jim ujedes, nebo te sejmou, ale s tim uz musis pocitat. Tady policajt udelal svou praci v tom, ze sejmul spolecensky nebezpecne individuum kdyz uz nic jineho ho neprimelo zastavit.

Říkám zastavit ok, ale nějak mám pocit, že policie dost často poslední dobou překračuje své pravomoce. Některé části jsou i dost radikalizovane. Kamarádi policisté vlastně říkají to stejné. Je tam poměrně velká skupina co třeba se těší na tu rvačku s fanouškama fotbalu stejně jako fanoušci atd. Někteří by rádi aby mohli to co kdysi STB, dlouhodobě i služby varují před radikalizací policie. Vlastně jsem rád, že jsou případy kdy se řeší jestli nepřekročili kompetence. Jinak je to na rozhodnutí soudu, my si to komentovat můžeme jak chcem....
Odesláno

No a nemají u nás ty pásy s hrotama? To by sel sice taky k zemi ale nebyl by to takovy rozsudek smrti jako ho trefit nacelnaka autem.

Pas s hroty se na motorku používat nesmí myslím...

Odesláno

Pas s hroty se na motorku používat nesmí myslím...

Ale naprat do neho celne s oktavkou asi jo :D Doufam ze tento pripad prispeje k tomu ze policie prijde na to jak postupovat o neco lip. 

Trest smrti je u nas zakazany at uz injekci, kreslem anebo oktavkou

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Mne teda fascinuje, ze toho policajta vubec tahaj po soudech... za co? Ze delal svou praci?

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

No, já jsem motorkář a rebel. V týhle kauze netleskám ani jednomu. Ale nejvíc mi na tom "zákroku" vadí, že policajt nemohl vědět, kdo na tý mašině sedí. Měli RZ motorky a siluetu chlapa v přilbě a kombošce, ne jasný ID řidiče. Z tohohle pohledu to je pro mne pokus o vraždu, policajt mohl rovnou střílet a bylo to stejný. Že to debil ujížděč přežil, je jen náhoda. Zkrátka ten fízl se zachoval jako stejnej kretén, já si nepřeju potkat na silnici ani jednoho. Rozdíl je v tom, že jednoho z těch dvou si platím. Spíš než ňáký volání po krvi a odplatě by se mi líbilo, kdyby si policajti vzali poučení a naučili se zastavovat ujížděče nějak vyspěleji. Nemusej přece kupovat dokola jenom kamery a radary. Klidně ať má každý fízlí auto v kufru ty ježkový pásy, to rád zaplatím. Snad se s tím i naučej zacházet, aby rizika pro všechny snižovali, ne je eskalovali.

Odesláno

Mne teda fascinuje, ze toho policajta vubec tahaj po soudech... za co? Ze delal svou praci?

No tak určitě :-D střílet zločince, šukat holky, přejíždět lidi. Chtěl jsem tu i dát video z honičky z Beng v záloze, ale nejde mi vložit..

Odesláno

Strcit pendrek do spic by vam sedelo lip? Nebo ho zkusit tou oktavkou predjet a poprosit ho, jestli by nemohl prilezitostne zastavit? Kdyz by ve 140 kmh najel na ty pasy, tak sebou flakne stejne. Takhle mel i leteckej den. Jeste by mel zaplatit za tu atrakci :)

Odesláno

No tak určitě :-D střílet zločince, šukat holky, přejíždět lidi. Chtěl jsem tu i dát video z honičky z Beng v záloze, ale nejde mi vložit..

Jeste chvilku pokracuj a nalakas me na to dat se k policajtum taky. Jeste bych potreboval cernyho partaka a jsem smrtonosna zbran jak vysita :D
Odesláno (upraveno)

Kdyz by ve 140 kmh najel na ty pasy, tak sebou flakne stejne. Takhle mel i leteckej den. Jeste by mel zaplatit za tu atrakci :)

Prasklo mi přední kolo ve 200km/h, sklouznul jsem se po prdeli a vstal. Nebylo mi vůbec nic. Narazit do pevný překážky bych nechtěl ani v 50-ce. Snad ten rozdíl chápeš, tohle byl zrychlenej soud s rozsudkem smrti, co nevyšla.

Upraveno uživatelem Americkej
Návštěvník Ondra
Odesláno

Kdyby nekoho prejel a zabil, tak by se rikalo, proc proboha policajti nic neudelali...? Chlapec si myslel, ze mu neni rovno a zakony pro nej neplati, tak dostal durazne varovani.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No, a co tak nejjednodušší řešení - nechat ho prostě jet? A kdyžtak si ho pak vyzvednout, když teda věděli, kdo to je. Rychle jel stejně jen kvůli těm policajtům. Nějaký kecy vo přejetejch dětech sou mimo mísu.

Odesláno

@Americkej - Ale jo, rozdil chapu. Porad si ale proste stojim za tim, ze kdyz delam takovehle chujoviny, tak musim byt pripraven nest nasledky. Musel pocitat s tim, ze po nem muzou i palit ze zbrani.

Mozna trosku zabrousim dal. Jsem rad, ze se ten zakrok vysetroval, ze se to jen nepreslo. Jsem ale taky rad, ze z toho ten polda nema dalsi postih. Jak ma mit policie nejaky respekt, kdyz pak ani nemuze nijak zakrocit.

@Zmizik - ale jo, nechat ho jet. Az treba chytnou nejakyho ozralu, tak ho nechaj vystrizlivet, nez foukne do balonku... Cajk.

V konecnem dusledku si myslim, ze se poucili vsichni zucastneni. Policajt mozna priste bude premyslet jak to udelat lepe a efektivneji, a grazl si to mozna rozmysli, nez zas sedne bez papiru a sfetovanej na motorku.

Návštěvník Ondra
Odesláno

No, a co tak nejjednodušší řešení - nechat ho prostě jet? A kdyžtak si ho pak vyzvednout, když teda věděli, kdo to je. Rychle jel stejně jen kvůli těm policajtům. Nějaký kecy vo přejetejch dětech sou mimo mísu.

... no jenom proto, ze se to nastesti nestalo...

Odesláno

Jó, jasan a nechat ho i pak, vždyť mu to dodatečně sečteme. Dokážeme i zítra, že to nebyla osoba blízká či vzdálená...

Jen je mi líto, že se dost z Vás kokota zastává... Že zákazů si dělá trhací blok a i teď dostal jen 30.000...

Škoda by ho nebyla, ani kdyby nevstal...

P.S. Kdo opravdu jezdí na motorce, tak ví, že si nevšimnout policajtů s majáky nejde...

Odesláno (upraveno)

Americkej to vystihl za mě, přesně to mě na tom vadí. Já se v žádném případě nezastavam toho debila na motorce. Ale fizli měli zkrátka haluz, že tam seděl delikvent. Rád bych aspoň viděl, že z toho vznikne nějaký metodický pokyn, jak mají postupovat a nebudou do lidi narážet z poza sloupu

Upraveno uživatelem Maro
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...