Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jenže už pokulhává to kdo a kdy to slyšel... Něco přímo lidi přepínají pryč, ale nikde se to nepromítne...

Fakt si myslíš, že tohle není dávno vyřešeno? Poslechovost, playlisty, zásah cílových skupin? Člověče, neblázni, to nefunguje tak, že se po stole posunujou zlaťáky tak, jak se kdo vyspí a jak si kdo řekne, to je showbusiness a reklama, tam to funguje jinak, tam nic nepokulhává:-). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, nechci se cachnovat, ale mám náhodou vystudované marketingové komunikace... Tak si (narozdíl od tebe) moc iluze nedělám. Jak ty slavné peoplemetry fungují, ale lze z toho dělat hezký čísla, koláče, rating...

Pro umělce zjednodušeně: funguje to asi jako volební průzkum. Občas se to "skoro" trefí, ale většinou to je hodně mimo... A to u volebních pruzkumů je míň proměnných...

Ale když mě to bude živit, budu se za to prát jak lev...

Odkaz ke komentáři

Úplně mimo. Já mluvím o platbě za autorská díla. To, že ty a někteří další nejste zvyklí za ně platit, je váš problém.

Úplně mimo. Za autorské dílo se platit má a já platím, ale ne chtít platit od jednoho spotřebitele dvakrát...

Furt to nechápeš?

Odkaz ke komentáři

Do svého svědomí si musí hrábnout hlavně interpreti, protože když OSA vyslala své "super tajné šedesátileté agenty" aby obcházeli potají podnikatele a nenápadně naslouchali, zda nehraje hudba, poté udávali a začali padat první desetitisícové pokuty, každý normální zpevak měl říct a dost. S takovými praktikami nesouhlasím, musíme na to jinak, konec konců jde kolikrát o naše fanoušky a lidi kteří nám pomohli na výsluní. A dost takových se i našlo, ale převládli bezpáteřáci, kteří dali přednost penězům před slušností. Jak říkám, všichni máme své svědomí a je dobré se čas od času podívat do zrcadla sobě do očí....

Odkaz ke komentáři

Hele, nechci se cachnovat, ale mám náhodou vystudované marketingové komunikace... Tak si (narozdíl od tebe) moc iluze nedělám. Jak ty slavné peoplemetry fungují, ale lze z toho dělat hezký čísla, koláče, rating...

Pro umělce zjednodušeně: funguje to asi jako volební průzkum. Občas se to "skoro" trefí, ale většinou to je hodně mimo... A to u volebních pruzkumů je míň proměnných...

Ale když mě to bude živit, budu se za to prát jak lev...

Hele, ja v tom 26 let delam na obou stranach a pro nejvetsi agentury a klienty a rozhodne si nemyslim, ze by nekdo platil vic, nez musi a kazdy, klientem pocinaje, si to pekne hlida. Takze kouzlit muzes zkouset, ale dlouho ti to nevydrzi.
Odkaz ke komentáři

Do svého svědomí si musí hrábnout hlavně interpreti, protože když OSA vyslala své "super tajné šedesátileté agenty" aby obcházeli potají podnikatele a nenápadně naslouchali, zda nehraje hudba, poté udávali a začali padat první desetitisícové pokuty, každý normální zpevak měl říct a dost. S takovými praktikami nesouhlasím, musíme na to jinak, konec konců jde kolikrát o naše fanoušky a lidi kteří nám pomohli na výsluní. A dost takových se i našlo, ale převládli bezpáteřáci, kteří dali přednost penězům před slušností. Jak říkám, všichni máme své svědomí a je dobré se čas od času podívat do zrcadla sobě do očí....

Prosimte, uz se nezapojuj, fakt je to peklo. Co s tim maji spolecneho interpreti? A o jake slusnosti pises? O slusnosti neplatit?

Odkaz ke komentáři

Prosimte, uz se nezapojuj, fakt je to peklo. Co s tim maji spolecneho interpreti? A o jake slusnosti pises? O slusnosti neplatit?

Woe, interpreti jsou ti, z nichž OSA žije
Odkaz ke komentáři

Hele, ja v tom 26 let delam na obou stranach a pro nejvetsi agentury a klienty a rozhodne si nemyslim, ze by nekdo platil vic, nez musi a kazdy, klientem pocinaje, si to pekne hlida. Takze kouzlit muzes zkouset, ale dlouho ti to nevydrzi.

Úplně mimo. Za autorské dílo se platit má a já platím, ale ne chtít platit od jednoho spotřebitele dvakrát...

Kde v tom retezci plati jeden spotrebitel dvakrat za stejnou vec?

Furt to nechápeš?

Kdyby jsi se naučil používat tlačítko multicitace, tak by zde bylo tak asi o 30% příspěvků méně.

Odkaz ke komentáři

Aspoň to zapadne-štve mě, že jsem se dneska nazorove chytl s vedoucí. Syndrom vyhoření jsem asi zdárně nepřekonal, holt bude asi změna.

Z vlastní zkušenosti ti řeknu, že se mi ho taky nepodařilo překonat ani vztekem, ani chlastem, ani cynismem. Velmi úspěšnou terapií byla změna pracoviště (a zároveň města). Pozice stejná, ale kolektiv konečně v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...