Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jsem tam mohl skápnout, teď si to na gůgl mapách projíždím a líp jsem to udělat nemohl. Na autě škoda minimální a traktoru jsem prorazil nádrž. Na to, kolik jsem měl na budíku...

.. jinak ta minimální škoda bude cca 150 000 Kč :(

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Njn, každej má svoje dítě s velkým obočím,peace.

Horhe - patří ti to, pitomče. :D

A vždyť jo, uklidnil jsem se. Taky nejsem žádnej andílek.

V tomhle mě prostě s..e, že práce s upozorněním přijde vniveč (berte to tak, že se u značek měním v "pana spravedlneho"). Nic víc za tím nehledejte, jinak jsem normální :-), snad.

Odkaz ke komentáři

Horhe, předpokládám čistě jeho vinu a tys dostal za tu plnou něco málo bez bodů, na kolik je můj odhad správný?

Byla to čistě moje vina a tu jsem přiznal. Dlouhá rovinka, viděl daleko dopředu, nikde nikdo, kolona traktor a asi šest kamionů jela dvacet, tak jsem na to dupnul, že je natáhnu všechny naráz. Kamion za traktorem byl nalepenej, tak jsem neviděl blinkr. V největší palbě to traktor ohnul doleva do družstva, kam vedla cesta mezi stromy - vůbec mě nenapadlo, že by to traktor mohl najednou střihnout doleva do lesa, ale stalo se. Ostrý brzdy a pěkně podél traktoru. Auto pochodovalo do boku a v podstatě jsem ten traktor jenom štrejchnul. Kdybych to strhnul o zlomek vteřiny dýl, nebo zazmatkoval a jel rovně, tak jsem napasovanej pod John Deerem.

A ano, dostal jsem jenom dva litry a bez bodu, jelikož za posledních 12 let jsem nedostal ani jednu pokutu. A to mám za posledních 13 let najeto k 500 000 km

Odkaz ke komentáři

Ok tak to ještě uvedu na pravou míru snad kuncakovi trochu ulehčim. Plná tam byla z důvodu, že to bylo za kruhacem, byla to silnice první třídy, takže odstavny pruh na uhnutí tam byl, videt tam bylo, a kdyby neuhybali, tak tam nejedu. Jenom mě překvapilo, že to co iniciativně uhybalo byli pomahaci, a že se pak za mnou nevydali.

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři

Byla to čistě moje vina a tu jsem přiznal. Dlouhá rovinka, viděl daleko dopředu, nikde nikdo, kolona traktor a asi šest kamionů jela dvacet, tak jsem na to dupnul, že je natáhnu všechny naráz. Kamion za traktorem byl nalepenej, tak jsem neviděl blinkr. V největší palbě to traktor ohnul doleva do družstva, kam vedla cesta mezi stromy - vůbec mě nenapadlo, že by to traktor mohl najednou střihnout doleva do lesa, ale stalo se. Ostrý brzdy a pěkně podél traktoru. Auto pochodovalo do boku a v podstatě jsem ten traktor jenom štrejchnul. Kdybych to strhnul o zlomek vteřiny dýl, nebo zazmatkoval a jel rovně, tak jsem napasovanej pod John Deerem.

A ano, dostal jsem jenom dva litry a bez bodu, jelikož za posledních 12 let jsem nedostal ani jednu pokutu. A to mám za posledních 13 let najeto k 500 000 km

Udělal si řadu chyb, nicméně pokud odbočoval vlevo tak ti měl dát přednost, jelikož z toho co píšeš začal odbočovat až po zahájení tvého předjíždějícího manévru. Jo, nehoda bez zranění je zatim bez bodů, jen furt nesouhlasim s tim že to byla 100% tvoje vina. Každopádně asi máš dobrou pojistku, když je ti to jedno.

A gratuluju k druhym narozeninam. :D

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

No, jelikož tam byla plná, i svislá značka zákaz předjíždění, tak to moje vina asi bude...

Pojistka je snad 5% nad 100k

Hlavně že není nic tobě, plechy se správěj. To mohla bejt slupka, že ani nepoznali, v čem jsi jel.

Maro-jak říkám vpoho, větší omluvu nečekej :-). Proc za tebou nejedou mohlo mít víc důvodu-končila jim sichta, nebyls v jejich rajonu atd.

Odkaz ke komentáři

A kdyby jela sanitka, tak jí taky napálí a chyba je na kom? I přes ten zákaz předjíždění (což je fakt blbost porušit), to imho tvoje vina nebyla. :)

Trochu se přiznám, už vyklidnenej, že do tvého výkladu dopravních značek bych se nerad pouštěl.

Odkaz ke komentáři

Horhe, ber ty kecy moralistů v klidu - po bitvě je každej generál, buď rád žes z té plechovky vylezl po svejch, beztak tu kolonu natahovali takoví jak oni a mezi sebe by Tě zařadit nenechali. A jestli je na tom derivátu Golfa jen samotná lampa za pade, dost možná že zbytek (načatej sloupek, kdoví co náprava atd.) u pojišťovny vydá i na totálku - což bys měl brát jako příležitost k pořízení opravdovýho auta, se kterým tu kolonu dodržovačů příště stihneš předjet...  B)

Odkaz ke komentáři

Trochu se přiznám, už vyklidnenej, že do tvého výkladu dopravních značek bych se nerad pouštěl.

To mě mrzí, a ve věci zavinění DN bys to jakožto "odborník" dal? Jelikož pokud to chápu dobře, tak pokud mě někdo začne předjíždět na zákazu předjíždění a já pojedu 20kmph, můžu klidně hodit blinkr, napálit ho a chyba je na jeho straně. Really?  :))))))))

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

To mě mrzí, a ve věci zavinění DN bys to jakožto "odborník" dal? Jelikož pokud to chápu dobře, tak pokud mě někdo začne předjíždět na zákazu předjíždění a já pojedu 20kmph, můžu klidně hodit blinkr, napálit ho a chyba je na jeho straně. Really?  :))))))))

Hele, fakt se do toho nechci pouštět. Kolona na zákazu předjíždění je kolona na zákazu předjíždění. A trochu tam patří predpoklad/znalost místopisu, tvz.ze ten blbej traktor bude odbocovat do JZD.

Odkaz ke komentáři

Horhe, ber ty kecy moralistů v klidu - po bitvě je každej generál, buď rád žes z té plechovky vylezl po svejch, beztak tu kolonu natahovali takoví jak oni a mezi sebe by Tě zařadit nenechali. A jestli je na tom derivátu Golfa jen samotná lampa za pade, dost možná že zbytek (načatej sloupek, kdoví co náprava atd.) u pojišťovny vydá i na totálku - což bys měl brát jako příležitost k pořízení opravdovýho auta, se kterým tu kolonu dodržovačů příště stihneš předjet...  B)

Radku, moralista bejt nechci, ale příště by díky lepšímu "autu" mohl skončit pod tou nádrží. Což bych mu vůbec nepřál.

Odkaz ke komentáři

Jo a už toho nechám, mohl bych tu být oblíbenej jako pár lidí, což zatím v plánu nemám.

Nemyšleno Radkovi-

Pokud bys chtěl podebatovat, hod mi to do SZ. "odborník" amatér se pokusí vše o značení vysvětlit.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

S PaChy se nebavim vic, nez musim. Protoze jsem ani nesesednul z kola, jen tam poslal jedno maly a hned jel, tak jsem dejchnul 0.5 promile. Rekl jsem OK, nebudu s k tomu s ohledem na Listinu prav a svobod vyjadrovat. A pojedeme na krev. Takze se nejdriv cekalo na vetsi auto, nez jejich koktu, bo nemohli kvuli sedlovce nastelovat kolo do kufru. A abych jim pomahal, tak to prrrr

Dojeli jsme k nam do nemocnice na prijem, tam jsme dalsi pulhodinu pocekali. Pak odber.

Pozadal jsem o pouceni a informovany souhlas s odberem. Dalsich 20 min. S prestupkem jsem nesouhlasil. Pujde to do spravniho. No a krev nechala sestricka chvili odspuntovanou za oknem na slunicku. To taky neco prchne... jsem zvedav, kolik zitra v laborce nameri. Podle me nula nic. At jdou do zadele... chytat pumpicky u pumpickarskeho obcerstvovadla je nizky. At se nedivi, ze je nema nikdo rad.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...