montemar Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 dantechnovi se omlouvám. neměl jsem být osobní a nejmenovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Tu sice ne, ale bohužel tu modrou, co mám v avataru. zase tolik jsem toho včera nevypil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 zase tolik jsem toho včera nevypil ?? Jsem tu teprve krátce, tak možná používám nesprávné označení - klikni si na prohlížení profilu a tam to je. Já měl pocit, že to je obojí avatar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 (upraveno) ?? Jsem tu teprve krátce, tak možná používám nesprávné označení - klikni si na prohlížení profilu a tam to je. Já měl pocit, že to je obojí avatar. JJ v profilu je modrá Upraveno 26. ledna 2012 uživatelem Qvido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Tu sice ne, ale bohužel tu modrou, co mám v avataru. Jako bývalý majitel veteránu ze 60. let s tebou soucítím, na starší bouráky se velice těžce shánějí díly. Kdyby ti nějaký debil křápnu Fabii, vem to čert, ale Manta fakt zabolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Kretén to byl, o tom žádná a plně s Tebou soucítím. Zaráží mě jiná věc, že už bohužel údajně nemůžeš zanechat, jako viník pouze vizitku (adresu) za stěračem, ale musíš volat u banality benga, jinak dostaneš flastr (ujetí od nehody) Včera jsem to zaslechnul na RŽ. "Nově je to od srpna hned sedm bodů oproti původním třem. To bylo zpřísněno. A pozor! Týká se to i případů, kdy například poškodíte nepřítomnému majiteli zaparkované auto. ?Pokud se řidič zaparkovaného vozu na místě nevyskytuje, musíte zavolat policii. Nic jiného vám nezbývá,? Dik za info, ted uz tam nic nechavat taky nebudu a vemu hezky rychle kramle ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 (upraveno) tohle fórum je úžasný... je tady většina fair play chlapů... ale kazí to vlezdopr... typu dantechno. A do který skupiny se řadíš ty? Mně osobně příjdeš jak nějakej študentík, co si myslí, že sežral šalamounovo houno. Jenom blbě pindáš a pro fórum jsi neudělal nic. Upraveno 26. ledna 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 kokoooos ta manta ak je to manta je nenormaaaalna!!!!!Tak dej vědět, až se ti to povede. Potom bych ti s tím pomohl já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Přítulce na pohovoru nabídli 11 tisíc za práci pro 2 zaměstnance a požadavky na generálního ředitele Ach jo, kam ten svět spěje..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 (upraveno) Už měsíc čekám na zásilku, kterou zadrželi na počtě (clo, atd). Včera jsem jim napsal, jestli je vše v pořádku, že vše, co po mně chtěli jsem jim dodal. Odpověď mě naštvala. Zapomněli přidělit zaslané dokumenty k zásilce, takže se s tím nehýbalo. Vše začne probíhat teprve teď, takže budu muset ještě čekat... Rovnou připojím dotaz: Jak je to s odesíláním zásilek mimo EU? Např do USA. Stačí zabalit a odnést na poštu, nebo musím ještě něco doložit a vyplňovat, jako je to v případě příchozí zásilky ze světa? Kdyžtak klidně formou SZ, aby se tady neplevelilo. Díky Upraveno 26. ledna 2012 uživatelem onney Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 (upraveno) Rovnou připojím dotaz: Jak je to s odesíláním zásilek mimo EU? Např do USA. Stačí zabalit a odnést na poštu, nebo musím ještě něco doložit a vyplňovat, jako je to v případě příchozí zásilky ze světa? Kdyžtak klidně formou SZ, aby se tady neplevelilo. Díky Jenom zabalíš, doneseš na poštu, daj ti papíry k vyplnění. Adresa, obsah, cena, a jestli to chceš priority nebo economy. Na tom papíru pak budeš mít tracking. Resp tracking je tam od začátku, oni to jenom zadaj do šystému. Takhle to vypadá: Upraveno 26. ledna 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Prijmacky na VSE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Vodafone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 (upraveno) Ceska energeticka,alebo energetika.??..Nielen ze ma podviedli,ale este zo mna robia debila a navrch na mna este jebu....Ovsem musim priznat,ze si za to mozem diky svojej nepozornosti tak trosku sam.... Upraveno 26. ledna 2012 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Nova M5 v nafte, proboha proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Vodafone Mohu potvrdit, manželky telefon 4x reklamace za 5 měsíců z toho 3x stejná závada,telefon (Samsung mini android 2,2 ) odesílá sms na jiná čísla náhodně vybraná ze seznamu, zpráva se tváří jako odeslaná správné osobě teprve při rozkliknutí v detailech zjistíte že odešla uplně jinam!! O možných důsledcích této vady jistě nemusím psát. Do servisu šel tel vždy s ponechaným vláknem jako důkaz odpověď : Závada se během testování neprojevila tudíš ZAMÍTNUTO. No už to dotáhnu dokonce takže soudní znalec a asi soud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Nova M5 v nafte, proboha proc? známej se teď vrátil z německa. řikal, mercedesy, bmw, audi - minimum jich tam jezdí v dieselu. většina jsou vysokoobjemové benzíny, když už potkal naftu, tak w12 6.0 tdi od audi. v čechách naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Nova M5 v nafte, proboha proc? Urcite bude i klasicky verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Mohu potvrdit, manželky telefon 4x reklamace za 5 měsíců z toho 3x stejná závada,telefon (Samsung mini android 2,2 ) odesílá sms na jiná čísla náhodně vybraná ze seznamu, zpráva se tváří jako odeslaná správné osobě teprve při rozkliknutí v detailech zjistíte že odešla uplně jinam!! O možných důsledcích této vady jistě nemusím psát. Do servisu šel tel vždy s ponechaným vláknem jako důkaz odpověď : Závada se během testování neprojevila tudíš ZAMÍTNUTO. No už to dotáhnu dokonce takže soudní znalec a asi soud. V roli zákazníka jsou v mým případě oni, jsem jejich dodavatel a věř mi, že je úplně jedno, na které straně stojíš, je to jeden velkej bordel s totální deorganizací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 (upraveno) to instant : 1. tebe jsem nemyslel 2. tvůj nový avatar je dostatečně výhružný to co o sebe tvrdim je univerzalna pravda. jedenaste prikazanie proste to neber tak vazne, to je vsetko. v tomto virtualnom m.dniku sme snad pre zabavu a nie aby sme sa tu opluvali, urazali alebo boli podrazdeni v podstate za nic. nie je tak? Upraveno 26. ledna 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky