Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Co na to říct? Možná jenom: "já vám to říkal" :) . Jede bez majáků a udělá sviňárnu, jenom do médií samozřejmě dají jen to co se jim hodí. Klasický bulvár.

Hele, možná jsem něco přehlíd, ale... ono už se dokázalo, že řidič sanitky nehoukal? Protože jestli to "já vám to říkal" je reakce na větu z článku "To byl podle všeho kámen úrazu, neboť podle řidiče záchranářský jeep nehoukal.", tak pak si předved klasickej bulvár spíš ty, ne? :)

Komický ale je, že to vlastně vůbec nebyla podstata, proč chování toho řidiče odsuzuju... Mimochodem o té nepřiměřené reakci jsem se od začátku bavil především. Když totiž vezmu v potaz byť i jenom to natočený video, tak mám docela strach co by mě potkalo, kdybych mu to auto třeba ťuknul já. Mojí vinou. Pán by mě nejspíš umlátil rezervou, ale ono by mně to vlastně patřilo. Nakonec jsem mu to vodřel, von se oprávněně lek, tak by to bylo fér... :)

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Hele, možná jsem něco přehlíd, ale... ono už se dokázalo, že řidič sanitky nehoukal?

Řidič sanitky houkal, ten chlápek v Mercedesu ho taky nechal projet a pak to tam strčil jinému řidiči sanitky, který nehoukal a který mu předtím udělal prasárnu.
Odkaz ke komentáři

ono už se dokázalo, že řidič sanitky nehoukal?

Ale vždyť je to jasný odzačátku, že nepoužil majáky. Na tom videu by to totiž bylo vidět v záběru kamery. O tom asi není potřeba polemizovat. Sice se to neprokázalo, ale kdoví, jestli se toho ještě bulvár bude držet nebo na to téma zapomene. Pak se to už nedozvíme.

A já říkal, že ho nehájím, jenom by to chtělo mít kompletní informace. Ještěže se toho Novinky drží a přinesly i pohled druhé strany, můžeme nyní říct, že víme víc než v tom prvním ŠOKUJÍCÍM VIDEU kde NAPROSTÝ BLÁZEN BEZDŮVODNĚ OHROŽUJE CHUDÁKA ZÁCHRANÁŘE A PACIENTA :)

Odkaz ke komentáři

Řidič sanitky houkal, ten chlápek v Mercedesu ho taky nechal projet a pak to tam strčil jinému řidiči sanitky, který nehoukal a který mu předtím udělal prasárnu.

Hele už fakt naposled, nechci s tím otravovat a hlavně z mého pohledu (viz text v mým předchozím postu) to pro mě v zásadě není tím nejpodstatnějším. Navíc se v podstatě dá třeba vyvozovat, že když v teréňáku slyšeli houkání, tak jim to nehoukalo... :) Ale přesto (píš s ohledem na tu "bulvarizaci")... V kterým místě toho článku píšou, že řidič sanitky prokazatelně nehoukal... Já to čet snad pětkrát...
Odkaz ke komentáři

Na jednoho saniťáckýho krypla jsem nedávno volal policajty, začal mě v Praze předjíždět na plný čáře a když se v protisměru objevilo auto tak mě vytlačil na chodník. V sanitce byl sám a nehoukal, dostat se před něj a zastavit ho tak to možná dopadlo mnohem hůř než na tom videu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

V kterým místě toho článku píšou, že řidič sanitky prokazatelně nehoukal... Já to čet snad pětkrát...

Ty jseš jak Tatar. Poslechl sis, co říkají na videu, které jsem postoval? Říká to řidič Mercedesu i mluvčí Záchranné služby. A přečetl sis aspoň, co jsem psal?

Odkaz ke komentáři

Ty jseš jak Tatar. Poslechl sis, co říkají na videu, které jsem postoval? Říká to řidič Mercedesu i mluvčí Záchranné služby. A přečetl sis aspoň, co jsem psal?

Kamile, já si jenom nevšim, že k článku patří video. Prostě jsem to měl za obrázek - selektivní slepota. Proto jsem taky v dotazech používal slovo "píšou" a v "článku".

Odkaz ke komentáři

Tak abych vás trošku rozveselil :) , pro ukázku jsem našel video, jak se jezdí v Čečensku. Oproti tomu je nějaké vybržďování v Praze legrace

vyborny je k tomu komentar na youtube:

it is a wedding procession. and there is a tradition: the most respected and close friend will be driving just after the groom's limo. the white car (which was hit) wasn't groom's close friend but he still wanted to drive after limo, not giving the way to others. toyota land cruiser is groom's close friend and he just hit the white car so that? he won't obstruct

Odkaz ke komentáři

Garančka na fabii 26k

A pak že jsem šáhl u matky po flašce tulamorky, nalil si pořádnýho panáka a místo toho tam byl rum. Pozitivní je, že to byla stáčená jindřichohradecká plachetnice, takže si asi ještě přidám.

Odkaz ke komentáři

jsem naštvanej sám na sebe! Právě se mi povedlo ukázkové nedání přednosti v jízdě! Jsem na podobné věci docela pes a proto mě to štve dvojnásob. Naštěstí jsem to zašlápl včas takže se nic nestalo ale i tak mě to štve. Křižovatka tvaru T, hlavní je rovná, průběžná, vedlejší je z boku. Vyjíždím z vedlejší a odbočuju do leva. Neuvěřitelně blbé místo, vlevo výhled není, je tam most s vysokou obezdívkou a ta vedlejší je níž takže přes tu zeď jsou vidět jen vyšší auta. Zrcadlo zamrzlé. Vpravo výhled cca 30 metrů do zatáčky, to je vzdálenost kterou auto při městské rychlosti projede za nějaké 3 sekundy. Z prava je provoz malý, z leva nárazový, hned vedle je světelná křižovatka. Sledoval jsem hlavně levou stranu na větší vzdálenost, až na místech kde už zeď není abych odhadl kdy bude možné vjet, pravou stranu jen periferně. Když z leva přejela semaforová dávka aut tak jsem se začal rozjíždět a asi zaměřil pozornost víc na levou stranu kam jsem odbočoval protože auto přijíždějící z prava jsem uviděl až bylo pár metrů daleko. Naštěstí jsem zabrzdil dřív než jsem vjel do jeho pruhu ale asi jsem ho pěkně vyděsil. Když si uvědomím že tahle blbá křižovatka je výjezdem od zdravotního střediska kde se pohybují lidé kteří nemusí být tak docela fit, tak z toho nemám dobrý pocit. Velké Meziříčí, ulice Poříčí.

Odkaz ke komentáři

jsem naštvanej sám na sebe! Právě se mi povedlo ukázkové nedání přednosti v jízdě! Jsem na podobné věci docela pes a proto mě to štve dvojnásob. Naštěstí jsem to zašlápl včas takže se nic nestalo ale i tak mě to štve.

Niečo podobné sa mi stáva dosť často vzhľadom k tomu, že na hlavnú cestu vychádzam z dvora cez križovatku X, s podobnými rozhľadovými pomermi. Sú tam aj zrkadlá a bolo by to znesiteľné, keby vodiči po idúci hlavnej, dodržiavali rýchlosť. Zväčša na to doplatia tí, čo križovatku dokonale nepoznajú. V zrkadle oproti nie je nič a po pár sekundách máte odrazu auto v ľavom boku. Auto ktoré prekračuje rýchlosť o cca 20 km/hod, proste v zrkadle nezaregistrujete kôli ceste v oblúku. Každý mesiac aspoň jedno auto skončí v mojom plote. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...