Dantechno Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Jo abych se pochlubil - ac jsem jinak docela manualne zrucnej Menil jsem zarovku v zadnim svetle - koupil jsem nejakou levnou narychlo v Tescu. Blbe tam drzela a samozrejme vypadla do svetla Zkusim to zitra magnetem vytahnout nebo budu muset vyndat svetlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Dnešních 35km autíčkem za pouhé 4 hodinky A můžu Vám s klidnou duší říct, že my nejsme ty lemplové, co furt tvrdí v TV, ale silničáři, potkal jsem jediný auto s pluhem Zítra jedu přes půl republiky, bůh s námi, kdo budeme točit kolečkem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Jo abych se pochlubil - ac jsem jinak docela manualne zrucnej Menil jsem zarovku v zadnim svetle - koupil jsem nejakou levnou narychlo v Tescu. Blbe tam drzela a samozrejme vypadla do svetla Zkusim to zitra magnetem vytahnout nebo budu muset vyndat svetlo Takhle jednu uz asi rok vozim v prednim svetle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Dnešních 35km autíčkem za pouhé 4 hodinky A můžu Vám s klidnou duší říct, že my nejsme ty lemplové, co furt tvrdí v TV, ale silničáři, potkal jsem jediný auto s pluhem Zítra jedu přes půl republiky, bůh s námi, kdo budeme točit kolečkem" no držím palce, já měl dneska naplánovaný Krnov, Vrbno p. Pradědem a Bruntál a po cestě do Krnova jsem to zhodnotil, že dneska dál nejedu a vrátil se zpět... a když koukám na zprávy, asi jsem dobře udělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Takhle jednu uz asi rok vozim v prednim svetle. Jak to bude za jizdy rachtat tak to musi okamzite ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Naprosto stupidní domácí úkoly co musí řešit děti ve 4 třídě, doma se u toho pohádá celá rodina a je to celý úplně nanic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 že na ČT HD pustí stupidní Poštu pro tebe místo Ligy mistrů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Sednu večer do zasněžené káry, línej jako p...l setřu přední sklo stěračema, zapnu zadní stěrač a lup...upadl jak zralá malina. K...a! Jsem si vydělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 že na ČT HD pustí stupidní Poštu pro tebe místo Ligy mistrů... Zmrzlináře nemám rád a Arsenal hraje otřesně. Takže snad pomalu dík za to, že na HD je pošta... Jinak mne deska dostal hysterák našeho 3,5 letého prcka. Před spaním si rozestavěl figurky lega přesně v nejrušnější části bytu a když se mu na ně šáhlo, aby se vůbec dalo chodit, tak pak nebyl asi půl hodiny k uklidnění. A proč při tom ten zlej musím být vždy já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 (upraveno) Zatím ty dva zápasy osmifinále LM těžké zklamání, včera nekoukatelné, dneska to samé v bledě modrém.Nechápu to, jak takový zápas může vypustit mančaft jako Arsenal, sice už to není ta ofenzivní mašina, jak kdysi, ale tou nehrou silně kazí renomé klubu. Upraveno 15. února 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Je mi smutno z tohodle : http://www.novinky.cz/krimi/259169-zmackni-to-provokovali-dva-zebraci-mladika-tak-je-strelil-do-bricha.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Je mi smutno z tohodle : http://www.novinky.cz/krimi/259169-zmackni-to-provokovali-dva-zebraci-mladika-tak-je-strelil-do-bricha.html Jo to mě taky "zaujalo" ... všichni zúčastnění idioti, ale ten společenský diskurz ...že si musíš nechat od dvou vyfetovaných pobudů nařezat, okrást atd. jinak soud... je "výborný" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 ggrand: A z jakého úhlu pohledu, jsou tam dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) a ) nemířil na hlavub ) přišel o celkem pěknou zbraňBudiž mu k dobru, že podle mě zvolil přiměřený prostředek obrany.Soudu se nedivím ničemu, jak to taky má vypadat, když se k nám na firmu přišel soudní znalec vyptávat ohledně aut, že se v autech nevyzná- ale má štempl. Nedělám si iluze,že v jiných oborech soudního znalství to je jinak. Upraveno 16. února 2012 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 ggrand> než si tu začnete notovat, tak on hlavně u sebe žádnou zbraň mít neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 azeppelin: je fakt, že tahat nelegálně drženou zbraň je o hubu a k tomu ještě chlastat, za to by trest dostat měl. Za obranu ne. A je jedno čím se bránil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Jop, potrestat za nelegální zbraň, uznat nutnou obranu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 No vlastně souhlas... jen se zamýšlím nad tím kdo je z těch aktérů potenciálnější hrozba... moc nevím co si myslet o člověku co se ožírá jako dobytek s nelegálně drženou bouchačkou proklatě nízko u pasu. Nejen že podmínky pro držení nesplnil, on už s předstihem stihl ty předpisy porušit. Obranu bych mu uznal, ale k tomu bych mu napráskal vše co půjde od nedovoleného ozbrojování, manipulace pod vlivem omamných látek jako přitěžující okolnost až po veřejné ohrožení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) ja bych se bal ozralyho Tady i s legalne drzenou zbrani edit: podle me by to byl humbuk, i kdyby je bodl nozem.. Upraveno 16. února 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Zmrzlináře nemám rád a Arsenal hraje otřesně. Takže snad pomalu dík za to, že na HD je pošta... Jinak mne deska dostal hysterák našeho 3,5 letého prcka. Před spaním si rozestavěl figurky lega přesně v nejrušnější části bytu a když se mu na ně šáhlo, aby se vůbec dalo chodit, tak pak nebyl asi půl hodiny k uklidnění. A proč při tom ten zlej musím být vždy já? jak já ti rozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky