Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

... známý mi udělal rozpočet na plot.. trojnásobek oproti mému 'odbornému' odhadu... :-( ... tak nevim, jestli si nemám radši skočit pro R GMT FGčka a obehnat dům pletivem...

tak si nech udělat rozpočet ještě u normální firmy a uvidíš, jak dobrej je to známej:-)

edit překlep

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Já jsem byl pradědou, který byl myslivec, vychován v tom, že toulavé kočky jsou škodná a roznášejí nemoci... Ono na tom něco bude. Zvířata mám rád, včetně koček, ale podporovat jejich nekontrolovatelné množení ve volném terénu je prostě chyba.

Odkaz ke komentáři

Já jsem byl pradědou, který byl myslivec, vychován v tom, že toulavé kočky jsou škodná a roznášejí nemoci... Ono na tom něco bude. Zvířata mám rád, včetně koček, ale podporovat jejich nekontrolovatelné množení ve volném terénu je prostě chyba.

popravdě řečeno, myslivci rozdělujou zvířata do dvou kategorií- kořist a konkurence. A ty kočky hodlám vypudit i za cenu přiměřeného násilí. Nehodlám se s nima smiřovat a už vůbec ne je krmit. Protože kdybych jim dal něco co jim bude ještě chutnat tak počítám tak za měsíc jich tady nebude šest nebo kolik, ale asi tak padesát.
Odkaz ke komentáři

Vezl jsem nějáký železo do zinku 40 kiláčků, přijedu tam a železo nikde" Ve skladu mě ho jak si zapomněli naložit :furious: Tak jsem celej rudej vlétnul do muziky a aspoň koupil na uklidnění další Kings of Leon, pustil a dal si celou cestu ještě jednou"

To bych si to dal taky ještě jednou :thumbsup_anim:
Odkaz ke komentáři

popravdě řečeno, myslivci rozdělujou zvířata do dvou kategorií- kořist a konkurence. A ty kočky hodlám vypudit i za cenu přiměřeného násilí. Nehodlám se s nima smiřovat a už vůbec ne je krmit. Protože kdybych jim dal něco co jim bude ještě chutnat tak počítám tak za měsíc jich tady nebude šest nebo kolik, ale asi tak padesát.

Josefe....nemáte tam u vás nějakej útulek, nebo depozit ???? Když už s tím máš potíže, zkusil bych zavolat a domluvit se. Depozity a útulky kočky odchytávají, nechávají je kastrovat a je to....případně město má tak nějak povinnost se o takové potíže starat.

Pořád lepší, než je pudit násilím......já vím, já vím......otravuje to, ale přecejen je to němá tvář a chovaj se dle své nátury.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...