Hasňa Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Meli za vylohou i Ingy? Byly taky zamlzene? To by me zajimalo. Ingy jsou vodotesne i s vytazenou korunkou. Jinak to jsou samozrejme pitomci na kvadrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Meli za vylohou i Ingy? Byly taky zamlzene? To by me zajimalo. Ingy jsou vodotesne i s vytazenou korunkou. Jinak to jsou samozrejme pitomci na kvadrat. Tak ono nebylo poznat, jestli se jedná o zamlžení vnitřní, vnější nebo kombinaci obojího. Ale díky vytaženým korunkám se dá předpokládat, že se nějaká ta vlhkost dostala i dovnitř. Inženýrů speciálně jsem si nevšiml, ale orosené byly po zběžném prohlédnutí všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 to si jen obtizne dovedu predstavit co by se muselo v prodejne dit, aby se zamlzily vsechny hodinky zevnitr. nebo byla v arkadach lokalni potopa a zrovna meli u vsech hodinek vysroubovane korunky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 No nějak se kolekce musí obměnit, třeba když to tam někdo na Silvestra vykrade, nebo když tam praskne přes noc parovod a náhodou jsou hodinky s vytaženými korunkami... Dělám si srandu, ne že to někdo vezme vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Budou slevy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 No když jsem tam naposledy byl a to už je nějaký ten pátek, snad všechny hodinky ve vitríně měly vyšroubované korunky, ta urputná snaha vystavovat hodinky s ručkami pouze ve "fotogenické" pozici 10:10 mi připadala trochu zbytečná. A když se vezme v potaz vnikání vlhkosti do hodinek, tak je to kravina dvojnásobná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Andrew, k té fotogenické pozici, manažerka butiku Carollinum mi jednou vysvětlovala, že ten důvod proč to tak dělají, netkví v jejich pohledu na estetickou stránku. Tenhle způsob vystavování si vymíní výrobce hodinek a striktně se to musí dodržovat. Pokud Rolex přikáže že se musí vystavovat z ručkama na 10:08 a IWC s ručkama na 10:11, tak se to tak dělat musí, jinak butiku hrozí sankce. Jiná věc je, proč hodinky nenechají doběhnout, nenastaví a pak nezašroubují korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Jiná věc je, proč hodinky nenechají doběhnout, nenastaví a pak nezašroubují korunku. ... nejspíš by je šroubováním dotáhli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Dneska ráno Dušák v Arkádách - všechna sklíčka na hodinkách ve výloze orosená a zamlžená jako prase, že ani nebylo vidět na ciferníky a korunky samozřejmě naplno vytažené. Tak to je docela hustý, aspoň to odpovídá na naše časté dotazy, jak uchovávat naše miláčky, takže jedoznačně s plně zašroubovanou korunkou Ještě by mě zajímalo, co s tím budou dělat? Vysuší a prodají? Pošlou výrobci na kontrolu? Podle mě by asi měly konzultovat celou záležitost s výrobcem a nechat je tam pořádně projet" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Dneska ráno Dušák v Arkádách - všechna sklíčka na hodinkách ve výloze orosená a zamlžená jako prase, že ani nebylo vidět na ciferníky a korunky samozřejmě naplno vytažené. na fcbku píšou že mají dnes zavřeno, asi se chystá velké sušení Zkus to ještě vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Půjdu okolo po práci, tak tam kouknu. Zkusím to spíš cvaknout ještě zítra ráno, jestli se nejedná o standardní "ranní rosu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Půjdu okolo po práci, tak tam kouknu. Zkusím to spíš cvaknout ještě zítra ráno, jestli se nejedná o standardní "ranní rosu" Už mají otevřeno, tak se spíš poptej co to bylo a jak to řeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Ještě by mě zajímalo, co s tím budou dělat? Vysuší a prodají? Pošlou výrobci na kontrolu? Podle mě by asi měly konzultovat celou záležitost s výrobcem a nechat je tam pořádně projet" Jak jsem psal výše, možná šlo pouze o vnější orosení a zamlžení, ale každopádně díky vytažené korunce se podle mě nějaká vlhkost musela dostat i dovnitř a i kdyby ne, tak tohle prostě obecně není prostředí, ve kterém by kovové hodinky s takovou hodnotou měly být uchovávány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Tak to je docela hustý, aspoň to odpovídá na naše časté dotazy, jak uchovávat naše miláčky, takže jedoznačně s plně zašroubovanou korunkou Ještě by mě zajímalo, co s tím budou dělat? Vysuší a prodají? Pošlou výrobci na kontrolu? Podle mě by asi měly konzultovat celou záležitost s výrobcem a nechat je tam pořádně projet" hehe já bych to hnal vejš! lidi neblbněte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Nechať dôjsť, neotáčať, netriasť, spätným chodom ručičiek nastaviť a korunku zašroubovať. U kalibrov vychádzajúcich z Ety by sa to dalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Nechať dôjsť, neotáčať, netriasť, spätným chodom ručičiek nastaviť a korunku zašroubovať. U kalibrov vychádzajúcich z Ety by sa to dalo... No jo, ale co když si je někdo nechá ukázat z výlohy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 to by museli zřídit speciální funkci aranžéra hodinek, který by nedělal nic jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 To je taky husté. Pro Rolex asi moc neplatí "náš zákazník, náš pán" že ? Zákazník určitě jo, ale maloobchodník pro ně pánem není. Ta slečna byla kvůli tomu docela vystrašená, asi si to fakt hlídají. Kor když teďka Carollinum dostalo privilegium na single-brand shop Rolex, tak asi věděli proč se bát problémů. Ale ten smysl pro detail se vyplatil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 hehe já bych to hnal vejš! lidi neblbněte? Jo, třeba až na lampárnu U nás má taky Vietnamec po ránu pěkně orošený skvosty ve výloze a máme s toho srandu, ale chovat se takhle ke kouskům v řádech desítek až stovek tisíc a pak je prodat? No možná právě takhle skadovali moje TH, když po dvouch letech umřeli celý rezatý, saunu mi už nepřipomínejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 (upraveno) Naštvalo mne včerejší video o Okamurovi - přiznám se, že jsem nevěděl, co přesně tento pán tak prospěšného udělal a nebo s čím podnikal, každopádně tento dokument mi udělal obrázek o tom, v jakém bordelu tady žijem... (Doufám, že se tady neobjeví jeho fanoušci s tím, že je šikovnej, reportéři hovada a že výpisy nemusí mít v pořádku). Myslím, že teď stráhne na delší dobu ocas a p...l z obrazovky Tomio Okamura Upraveno 21. února 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky