Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 21. 2. 2012 v 8:45, 'Hasňa' napsal:

Meli za vylohou i Ingy? Byly taky zamlzene? To by me zajimalo. Ingy jsou vodotesne i s vytazenou korunkou. Jinak to jsou samozrejme pitomci na kvadrat.

Tak ono nebylo poznat, jestli se jedná o zamlžení vnitřní, vnější nebo kombinaci obojího. Ale díky vytaženým korunkám se dá předpokládat, že se nějaká ta vlhkost dostala i dovnitř. Inženýrů speciálně jsem si nevšiml, ale orosené byly po zběžném prohlédnutí všechny.

Odesláno

to si jen obtizne dovedu predstavit co by se muselo v prodejne dit, aby se zamlzily vsechny hodinky zevnitr. nebo byla v arkadach lokalni potopa a zrovna meli u vsech hodinek vysroubovane korunky? :)

Odesláno

No nějak se kolekce musí obměnit, třeba když to tam někdo na Silvestra vykrade, nebo když tam praskne přes noc parovod a náhodou jsou hodinky s vytaženými korunkami...

Dělám si srandu, ne že to někdo vezme vážně :)

Odesláno

No když jsem tam naposledy byl a to už je nějaký ten pátek, snad všechny hodinky ve vitríně měly vyšroubované korunky, ta urputná snaha vystavovat hodinky s ručkami pouze ve "fotogenické" pozici 10:10 mi  připadala trochu zbytečná. A když se vezme  v potaz vnikání vlhkosti do hodinek, tak je to kravina dvojnásobná. 

Odesláno

Andrew, k té fotogenické pozici, manažerka butiku Carollinum mi jednou vysvětlovala, že ten důvod proč to tak dělají, netkví v jejich pohledu na estetickou stránku. Tenhle způsob vystavování si vymíní výrobce hodinek a striktně se to musí dodržovat. Pokud Rolex přikáže že se musí vystavovat z ručkama na 10:08 a IWC s ručkama na 10:11, tak se to tak dělat musí, jinak butiku hrozí sankce.

Jiná věc je, proč hodinky nenechají doběhnout, nenastaví a pak nezašroubují korunku.

Odesláno
  V 21. 2. 2012 v 7:47, 'Skalamander' napsal:

Dneska ráno Dušák v Arkádách - všechna sklíčka na hodinkách ve výloze orosená a zamlžená jako prase, že ani nebylo vidět na ciferníky a korunky samozřejmě naplno vytažené. :suicide_anim:

Tak to je docela hustý, aspoň to odpovídá na naše časté dotazy, jak uchovávat naše miláčky, takže jedoznačně s plně zašroubovanou korunkou :smile_anim: Ještě by mě zajímalo, co s tím budou dělat? Vysuší a prodají? Pošlou výrobci na kontrolu? Podle mě by asi měly konzultovat celou záležitost s výrobcem a nechat je tam pořádně projet"

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 21. 2. 2012 v 7:47, 'Skalamander' napsal:

Dneska ráno Dušák v Arkádách - všechna sklíčka na hodinkách ve výloze orosená a zamlžená jako prase, že ani nebylo vidět na ciferníky a korunky samozřejmě naplno vytažené. :suicide_anim:

V 21. 2. 2012 v 8:21, 'kubson' napsal:

na fcbku píšou že mají dnes zavřeno, asi se chystá velké sušení :)

Zkus to ještě vyfotit.

Odesláno
  V 21. 2. 2012 v 13:50, 'Skalamander' napsal:

Půjdu okolo po práci, tak tam kouknu. Zkusím to spíš cvaknout ještě zítra ráno, jestli se nejedná o standardní "ranní rosu" :)

Už mají otevřeno, tak se spíš poptej co to bylo a jak to řeší. :D
Odesláno
  V 21. 2. 2012 v 13:04, 'African' napsal:

Ještě by mě zajímalo, co s tím budou dělat? Vysuší a prodají? Pošlou výrobci na kontrolu? Podle mě by asi měly konzultovat celou záležitost s výrobcem a nechat je tam pořádně projet"

Jak jsem psal výše, možná šlo pouze o vnější orosení a zamlžení, ale každopádně díky vytažené korunce se podle mě nějaká vlhkost musela dostat i dovnitř a i kdyby ne, tak tohle prostě obecně není prostředí, ve kterém by kovové hodinky s takovou hodnotou měly být uchovávány.

Odesláno
  V 21. 2. 2012 v 13:04, 'African' napsal:

Tak to je docela hustý, aspoň to odpovídá na naše časté dotazy, jak uchovávat naše miláčky, takže jedoznačně s plně zašroubovanou korunkou :smile_anim: Ještě by mě zajímalo, co s tím budou dělat? Vysuší a prodají? Pošlou výrobci na kontrolu? Podle mě by asi měly konzultovat celou záležitost s výrobcem a nechat je tam pořádně projet"

hehe Posted Image já bych to hnal vejš!

lidi neblbněte?

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 21. 2. 2012 v 14:42, 'railmaster' napsal:

Nechať dôjsť, neotáčať, netriasť, spätným chodom ručičiek nastaviť a korunku zašroubovať. U kalibrov vychádzajúcich z Ety by sa to dalo...

No jo, ale co když si je někdo nechá ukázat z výlohy?
Odesláno
  V 21. 2. 2012 v 14:42, 'Alda' napsal:

To je taky husté. :D Pro Rolex asi moc neplatí "náš zákazník, náš pán" že ?

Zákazník určitě jo, ale maloobchodník pro ně pánem není. Ta slečna byla kvůli tomu docela vystrašená, asi si to fakt hlídají. Kor když teďka Carollinum dostalo privilegium na single-brand shop Rolex, tak asi věděli proč se bát problémů. Ale ten smysl pro detail se vyplatil
Odesláno
  V 21. 2. 2012 v 14:10, 'kubson' napsal:

hehe Posted Image já bych to hnal vejš!

lidi neblbněte?

Jo, třeba až na lampárnu :gora: U nás má taky Vietnamec po ránu pěkně orošený skvosty ve výloze a máme s toho srandu, ale chovat se takhle ke kouskům v řádech desítek až stovek tisíc a pak je prodat? No možná právě takhle skadovali moje TH, když po dvouch letech umřeli celý rezatý, saunu mi už nepřipomínejte :goof:

Odesláno (upraveno)

Naštvalo mne včerejší video o Okamurovi - přiznám se, že jsem nevěděl, co přesně tento pán tak prospěšného udělal a nebo s čím podnikal, každopádně tento dokument mi udělal obrázek o tom, v jakém bordelu tady žijem...

(Doufám, že se tady neobjeví jeho fanoušci s tím, že je šikovnej, reportéři hovada a že výpisy nemusí mít v pořádku).

Myslím, že teď stráhne na delší dobu ocas a p...l z obrazovky

Tomio Okamura

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...