Josef01 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Teda tohle by byla super reference, jak nemá vypadat IT ve firmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Jsem zvědav, co nám nabídne na prodej jistě již brzy pan ričko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 ... no, on ho ještě dohání pan Kerob :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Ričko mně vůbec nevadí. Není to rychlomastič jako Kerob, neb je tu registrovaný od 2007. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Nyní vyšlo najevo, že doma u dvaatřicetiletého Haly, pracujícího posledních deset let ve státních službách, našli sbírku hodinek Breitling. Jejich nejlevnější modely se dají pořídit za pár tisíc, ale ty nejluxusnější mohou stát přes milion korun. Sice mě to nenaštvalo ale tuším že jde o místního člena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Nyní vyšlo najevo, že doma u dvaatřicetiletého Haly, pracujícího posledních deset let ve státních službách, našli sbírku hodinek Breitling. Jejich nejlevnější modely se dají pořídit za pár tisíc, ale ty nejluxusnější mohou stát přes milion korun. Sice mě to nenaštvalo ale tuším že jde o místního člena možná by stálo za to založit vlákno "jaké hodinky nosí čeští státní úředníci" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 (upraveno) mě by, Qvido, zajímalo, jestli víš nebo nevíš, jak přesně jsi trefil hřebíček na hlavičku. nebo jinak, jestli si uvědomuješ, že jsi tu šlápl do našeho hov´nka Upraveno 23. února 2012 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 mě by, Qvido, zajímalo, jestli víš nebo nevíš, jak přesně jsi trefil hřebíček na hlavičku. nebo jinak, jestli si uvědomuješ, že jsi tu šlápl do našeho hov´nka To jako že už by v týhle kauze byl druhej člen ve vazbě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 (upraveno) To jako že už by v týhle kauze byl druhej člen ve vazbě? Omlouvám se za nepřesnost, zdejší člen je ten druhej z celé kauzy edit: Z mé strany se nejedná o zádnej úmysl někoho poškodit, pouze mě zaujal článek o státním úředníkovi a sbírce Braitlí Upraveno 23. února 2012 uživatelem Qvido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Parre: chceš pořádat hon na čarodějnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Parre: chceš pořádat hon na čarodějnice? To by byla nekonečná sranda, už kdysi jsem koukal, co si Topol může dovolit z platu, který byl nižší než můj (nemyslím hodinky, ale obecně).. Jsou to holt asi šikovní hospodáři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Já měl za to, že cokoliv nad 10%, je už lichva. Ty si to nemyslíš? Podle současný regulatoriky lichva není o úroku, ale o podmínkách. Můžeš mít 5%, ale další podmínky takový, že spadneš až pod most. A můžeš mít 20% a naprosto v pohodě splatíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Odpovím otázkou - a co na tom bylo nekorektniho? Nezveličovali to, nazvali to pravým jménem. Rozhodně mi to nepřišlo jako honění senzace za každou cenu. A k tomu, že by to tam nedal kvůli starosti o rodinu, aby neukazoval, kolik má peněz - tenhle vtip myslíš fakt vážně??? Tenhle tvůj argument bych bral u někoho jiného, ale ne u člověka, který se v každým druhým plátku chlubí tím, že má auto za 5 mega a kolik má našetřeno ad vtip - ano, ja to presne z tohoto duvodu nedelam to je fakt, ze s tim, co o sobe do sveta troubi, se na rodinu vymlouvat nemuze ... tak jako tak, pokud ho poradne semelou, tak to bude jedine plus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Tohle je těžké, znám výborného člověka který z hrubého platu 40 tis. ušetří ročně 300 tis. , já bych měl prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Nyní vyšlo najevo, že doma u dvaatřicetiletého Haly, pracujícího posledních deset let ve státních službách, našli sbírku hodinek Breitling. Dobrej blábol k těm béčkům... "Jejich nejlevnější modely se dají pořídit za pár tisíc, ale ty nejluxusnější mohou stát přes milion korun." To tu reportáž fakt zdůvěryhodňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Tohle je těžké, znám výborného člověka který z hrubého platu 40 tis. ušetří ročně 300 tis. , já bych měl prd. Nejí, nepije, spí pod mostem a chodí nahatej? Jinak si ty úspory moc neumím vysvětlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 (upraveno) mě by, Qvido, zajímalo, jestli víš nebo nevíš, jak přesně jsi trefil hřebíček na hlavičku. nebo jinak, jestli si uvědomuješ, že jsi tu šlápl do našeho hov´nka Ono je těžký psát o lidech, které zná člověk z fóra i osobně, že jim to přeje. Nepřeju jim to. Ale zase je pravda, že tyhle mnoha milionový malý domů si metál zrovna nezaslouží. Každopádně bych to tady nerozmazával, je to dost citlivý a bolavý téma. Upraveno 23. února 2012 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Tohle je těžké, znám výborného člověka který z hrubého platu 40 tis. ušetří ročně 300 tis. , já bych měl prd. To si delas psrandu, vid? Teda, pokud jeho manzelka nevydela minimalne to same, ale aby clovek (pracujici) mel rocni prijem kolem 390.000 a 300.000 usetril? znamena to, ze neplati ani elektrinu, vodu, popelnice, rozhlas a televiz. poplatky? Ma tak na jidlo a obleceni,nebot ze 7500 mesicne se najist a udrzet se ve stavu, ze ti nekdo da 40.000 hrubyho vyplatu je dost divoky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 No tak Josef očividně zná různý lidi, od ředitelů až po poustevníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Tohle je těžké, znám výborného člověka který z hrubého platu 40 tis. ušetří ročně 300 tis. , já bych měl prd. Já věřím že je spoustu zaměstnání kdy lze ušetřit celej plat a ještě si třeba za rok postavit barák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky