Josef01 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Můj kamarád se už dva roky soudí, sestřelil ho student práv, potvrdil na místě policii, že to byla jeho vina. Pak přišel s otcem (právníkem) a vše odvolal a prohlásil, že to byla naopak vina kamaráda a že vypovídal na místě v šoku. Záběr kamery by ho jasně usvědčil, takto je o hra a serie odvolávání bez konce apod.
Jay Doll Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Dnes - Romanovci na Pražském hradě - výstava. Zklamání, hodina čekání na vstup, exponáty (asi čtyři ikony, tři meče a jeden zlatý kbelík...) na malém prostoru, minimální osvětlení, toalety za poplatek. N E D O P O R U Č U J I zdroj: http://life.ihned.cz...-carskeho-dvora To jsi čekal ještě krátce, dnes tam byl synátor se školou a prý čekali na vstup skoro 2 hodiny, a to ještě vstával ve 4h ráno na rychlík. Já tam byl někdy o Vánocích a bylo to fajn. Fronta žádná, pohoda, pěkné exponáty, navíc jsem si po výstavě dal obídek a pivečko na Vikárce... byl to vydařený den
laskajefajn Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Romanovci: taky jsem tam byl a je to rozhodně zážítek.Je pravda že jsem čekal vic...že to bude v několika sálech ale i přesto parádní (např.postroj na koně ze zlata,bible vykládaná zlatem,berla patriarcha,kolíbka cara atd) Ten kdo byl v Rusku bude asi zklamaný protože to co bylo v Praze je směšný zlomek bohatsvi po Romanovcích(přiklad Kreml,Zimní palác,Ermitáž,Petrodvorce...) P.S věřím příslovi že se někdo narodí se zlatou lžičkou v puse-v Praze se to dalo vidět na vlastní oči
lib Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Každej by rád zuby jak Redford, ale korunu pustit nechce a nechce.
lib Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Každej by rád zuby jak Redford, ale korunu pustit nechce a nechce. Že prej radši do hodinek.
Qvido Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Dnešní průjezd Přerovem. Další komentář netřeba Jednou jsem jel do Holešova "vrchem" tj. mimo jiné přes Přerov, nikdy více cesta z Prahy trvala víc jak 5 hodin z toho jsem skoro hodinu vegetil v Přerově
parre Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 že nám pojišťovny budou do aut cpát bonzovací krabičky, který jim budou hlásit jestli jezdíme předpisovou rychlostí...
Henatko Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Tak né dnes ale včera po 5ti letech usilovné práce jsem já a 16 kolegů dostali pádáka , ráno normálně nastoupím a o pauze bylo vystaráno :-( tak jsem celé dopoledne blbnul na pracáku .
Locque Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 ...že jsem prodal svoje dítě a teď ho opravdu odvezli...
Peta-Biker Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 ...že jsem prodal svoje dítě a teď ho opravdu odvezli... Takové pěkné auto
long Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 že nám pojišťovny budou do aut cpát bonzovací krabičky, který jim budou hlásit jestli jezdíme předpisovou rychlostí... Jaké pojišťovny a bavíš se o flotilách firemních vozů a v jakém časovém horizontu ?
Locque Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Takové pěkné auto Ty vole... Dneska budu asi hodně přispívat do vlákna "Co pijete"...
long Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Každej by rád zuby jak Redford, ale korunu pustit nechce a nechce. No když tě stojí jeden nový zub 25 litrů tak se nediv. Mám někdy dojem, že do Evropy u nás vstoupili nejdříve firmy, které zubařům ty náhrady prodávají a jsou s nimi v holportu při té loupeži. Mám osobní zkušenost právě za těch 25 litrů a to mi přijde hrozné, vzhledem k průměrné mzdě !
Gustaf Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 No když tě stojí jeden nový zub 25 litrů tak se nediv. Mám někdy dojem, že do Evropy u nás vstoupili nejdříve firmy, které zubařům ty náhrady prodávají a jsou s nimi v holportu při té loupeži. Mám osobní zkušenost právě za těch 25 litrů a to mi přijde hrozné, vzhledem k průměrné mzdě ! divil by ses, ale tak to opravdu není...cenu zvedaj nenažraní zubaři..a to o dost....
jirka404 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 divil by ses, ale tak to opravdu není...cenu zvedaj nenažraní zubaři..a to o dost.... To máš asi pravdu. Teď jsem projížděl na netu různé zubní ordinace (ne soukromé) a jsou tam ceny za kanálek od 0 do 800 kč. Tak ted nevím jak si to vysvětlit. Zřejmě malá konkurence a hlavně málo zubařů, když si s námi dělají co chtějí.
lib Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 No když tě stojí jeden nový zub 25 litrů tak se nediv. Mám někdy dojem, že do Evropy u nás vstoupili nejdříve firmy, které zubařům ty náhrady prodávají a jsou s nimi v holportu při té loupeži. Mám osobní zkušenost právě za těch 25 litrů a to mi přijde hrozné, vzhledem k průměrné mzdě ! Tak 25k za jeden zub je spousta peněz, to jo. Ale na druhou stranu všechny zuby stejně neužiješ a kašovitá strava taky může být celkem dobrá.
tombed Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Tak 25k za jeden zub je spousta peněz, to jo. Ale na druhou stranu všechny zuby stejně neužiješ a kašovitá strava taky může být celkem dobrá. stačí dva s mezírkou, abys udržel pohodlně brčko...
jirka404 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 (upraveno) Tak 25k za jeden zub je spousta peněz, to jo. Ale na druhou stranu všechny zuby stejně neužiješ a kašovitá strava taky může být celkem dobrá. Ty máš asi všechny zuby když si tady z náš děláš srandičky co ? tombed taky Upraveno 1. března 2012 uživatelem jirka404
Gustaf Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 ...ale jakmile zubní laboratoř zvedne ceny výrobků pro doktory, tak je hned zle a oheň na střeše. Ale vzápětí si oni k již napálené ceně ještě nějakou tu stovku navíc a už to jede...Pak člověk jen slyší lidi držkovat, jak ty zuby jsou drahý...
jirka404 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 25k za jeden zub je prej normální evropská cena. A jak řek jakýsi lékař nedávno na radiožurnálu, lidi si mají na evropský ceny pomalu zvykat a sám se divil, proč že to lidi nedokážou pochopit. Když to stojí u západních sousedů tolik, proč by to u nás mělo stát méně. Škoda, že pan doktorskej nestál vedle mě, fakt škoda. Ten pan doktor má ordinaci u nás. Pokud se ke mě doneslo každý, kdo se u něj nechal ošetřit, tak se nachytal jen jednou. Potom už k němu nešel .
Doporučené příspěvky