Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ťukanec na Béčkách, já ty debilní futra snad obalím bublinkama :crying_anim02: Jo a taky nemůžu najít Seamasterky, jste mě naučily bejt k hodinkám hodný, tak je při těžší práci kolem baráku sundávám a zase je pro změnu ztrácím :wacko: Už jsem takhle přišel o Swatchky, svářeli jsme, tomu plastu to nedělalo dobře, sundal a jsou taky fuč" Co já jsem to kde jenom kutil?

Odesláno

Družinu z toho vynech prosím

Nemuzu, pac jste pro me vsichni soucast vedeni. Muj nazor, muj problem, mozna i muj omyl. Nechci flame, takze to vic uz komentovat nebudu.

Odesláno

Kluci, tak nesel chvili server, to je toho. Ja to zaznamenal snad po dvou mesicich. Mohl jsem alespon v klidu koukat na Barca vs. AC Milan. To ze obcas pada server se stava i v NASA Posted Image tak z toho tady nedelejme kovbojku.

Odesláno

Pavlucha: psal jsem to už jinde. Mělo by to být, že prodej je bonus pro dloudobější členy, kteří dělají něco pro fórum= přispívají. To že je tu někdo od 2008 a jenom čte, nedělá pro fórum nic. Pak tu takle spamuje.

Odesláno

Ťukanec na Béčkách, já ty debilní futra snad obalím bublinkama :crying_anim02: Jo a taky nemůžu najít Seamasterky, jste mě naučily bejt k hodinkám hodný, tak je při těžší práci kolem baráku sundávám a zase je pro změnu ztrácím :wacko: Už jsem takhle přišel o Swatchky, svářeli jsme, tomu plastu to nedělalo dobře, sundal a jsou taky fuč" Co já jsem to kde jenom kutil?

Tak proto ses tehdy přejmenoval, abys mi znemožnil tě vystopovat a na zahradě hledat odložený hodinky? A zrovna najít Seamasterky, to bych dal do vlákna Co mě dnes potěšilo ... :smile_anim:

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já bych potřeboval něco prodat, ale nechce se mně sem nic psát. Štve mě to ale nemůžu si pomoct.

Odesláno

Tak proto ses tehdy přejmenoval, abys mi znemožnil tě vystopovat a na zahradě hledat odložený hodinky? A zrovna najít Seamasterky, to bych dal do vlákna Co mě dnes potěšilo ... :smile_anim:

Si myslím :D Ale na zahradě nejsou, teď jsem to tam přes oběd prošmejdil, tak ještě garáž, nedávno jsem měnil zimáky, mám s toho docela nepříjemný pocit, ale někde musej bejt, já su ale hrozný vůl" Naposledy jsem takhle hledal ovladačku k TV a nakonec jí ta má princeznička našla v mražáku, takže můžou být opravdu kdekooliv :eek:

Odesláno (upraveno)

s..e mi uplně fšecko.z...vysyni ve vládě.Zasr.ný uředníci.Radary v každý pr.eli.Zaměstnanci.Dantechno a vostatních 90 procent místních členu.Papoušek.Muj hnusnej ksicht.Anejvic mi s..e,že mi přestaly bavit motorky a hodinky.

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno

Mě naštvalo, že jste fšichni naštvaní :D , Afričan ty seš takovej ..............:Durčitě je máš někde kolem baráku musíš se řádsky dívat :eek:

xxxxfazerxxxxx tak tohle fšechno Ti opravdu nezávidím :sad01_anim: aspoň Dantechna vem namilost :smile_anim:

Odesláno

... nakonec jí ta má princeznička našla v mražáku, takže můžou být opravdu kdekooliv :eek:

Po podobný zkušenostech s babi a jejím chrupem doporučuji zkontrolovat 1) kotel 2) popelnici

aby už nebylo pozdě jako v tomhle případě.. babi vs zuby = 2 : 0

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...