African Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Ťukanec na Béčkách, já ty debilní futra snad obalím bublinkama Jo a taky nemůžu najít Seamasterky, jste mě naučily bejt k hodinkám hodný, tak je při těžší práci kolem baráku sundávám a zase je pro změnu ztrácím Už jsem takhle přišel o Swatchky, svářeli jsme, tomu plastu to nedělalo dobře, sundal a jsou taky fuč" Co já jsem to kde jenom kutil?
Jay Doll Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 ...a jeho věrné družiny ... Družinu z toho vynech prosím
zekon7302 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 musím do pneuservisu,sakra, poprvé po 17 letech jsem píchnul
honza71 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Družinu z toho vynech prosím Nemuzu, pac jste pro me vsichni soucast vedeni. Muj nazor, muj problem, mozna i muj omyl. Nechci flame, takze to vic uz komentovat nebudu.
Frantik Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Kluci, tak nesel chvili server, to je toho. Ja to zaznamenal snad po dvou mesicich. Mohl jsem alespon v klidu koukat na Barca vs. AC Milan. To ze obcas pada server se stava i v NASA tak z toho tady nedelejme kovbojku.
Pavlucha Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Copak nám chce Jony nabídnout ... ? Jony je tu od roku 2008 - takže o dost dýl než ty. To není jeho problém, že jsou nastavený pravidla na h...o.
ggrand Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Pavlucha: psal jsem to už jinde. Mělo by to být, že prodej je bonus pro dloudobější členy, kteří dělají něco pro fórum= přispívají. To že je tu někdo od 2008 a jenom čte, nedělá pro fórum nic. Pak tu takle spamuje.
Boudy Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Ťukanec na Béčkách, já ty debilní futra snad obalím bublinkama Jo a taky nemůžu najít Seamasterky, jste mě naučily bejt k hodinkám hodný, tak je při těžší práci kolem baráku sundávám a zase je pro změnu ztrácím Už jsem takhle přišel o Swatchky, svářeli jsme, tomu plastu to nedělalo dobře, sundal a jsou taky fuč" Co já jsem to kde jenom kutil? Tak proto ses tehdy přejmenoval, abys mi znemožnil tě vystopovat a na zahradě hledat odložený hodinky? A zrovna najít Seamasterky, to bych dal do vlákna Co mě dnes potěšilo ...
marosh Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Jony je tu od roku 2008 - takže o dost dýl než ty. To není jeho problém, že jsou nastavený pravidla na h...o. Ale, prdlačky.
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Já bych potřeboval něco prodat, ale nechce se mně sem nic psát. Štve mě to ale nemůžu si pomoct.
African Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Tak proto ses tehdy přejmenoval, abys mi znemožnil tě vystopovat a na zahradě hledat odložený hodinky? A zrovna najít Seamasterky, to bych dal do vlákna Co mě dnes potěšilo ... Si myslím Ale na zahradě nejsou, teď jsem to tam přes oběd prošmejdil, tak ještě garáž, nedávno jsem měnil zimáky, mám s toho docela nepříjemný pocit, ale někde musej bejt, já su ale hrozný vůl" Naposledy jsem takhle hledal ovladačku k TV a nakonec jí ta má princeznička našla v mražáku, takže můžou být opravdu kdekooliv
Horhe Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 (upraveno) blbost Upraveno 4. dubna 2012 uživatelem Horhe
sibirnaya Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 me nastval Viktor, protoze furt dumam nad tim, jestli unosim dvoje jachty..
Viktor Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 me nastval Viktor, protoze furt dumam nad tim, jestli unosim dvoje jachty.. Jó, to se dá, úplně v pohodě
XXXfazerXXX Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 (upraveno) s..e mi uplně fšecko.z...vysyni ve vládě.Zasr.ný uředníci.Radary v každý pr.eli.Zaměstnanci.Dantechno a vostatních 90 procent místních členu.Papoušek.Muj hnusnej ksicht.Anejvic mi s..e,že mi přestaly bavit motorky a hodinky. Upraveno 4. dubna 2012 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
mondeo2 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Mě naštvalo, že jste fšichni naštvaní , Afričan ty seš takovej ..............:Durčitě je máš někde kolem baráku musíš se řádsky dívat xxxxfazerxxxxx tak tohle fšechno Ti opravdu nezávidím aspoň Dantechna vem namilost
Jay Doll Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Tak mě těší, že já jsem určitě mezi těmi 10% kteří fejzra neštvou
kdojinej Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 ... nakonec jí ta má princeznička našla v mražáku, takže můžou být opravdu kdekooliv Po podobný zkušenostech s babi a jejím chrupem doporučuji zkontrolovat 1) kotel 2) popelnici aby už nebylo pozdě jako v tomhle případě.. babi vs zuby = 2 : 0
Doporučené příspěvky