Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

V 13. 8. 2010 v 19:04, 'Ondrej Berkus' napsal:

Tak to nasere :) Já se musím zvednout a jít do dílny, musím ještě něco dodělat, ať je zítra co fotit :)

O'p'B

Ha, taď mi to tak nějak docvaklo. Ty děláš nože viď..? Představ si, že uděláš nůž, dáš do něj maximum invence, umu, a já nevim čeho. Cena normálka baj voko 10k. Příjde číňan a vobšlehne ho. Co si pak budeš myslet o lidech, který budou opěvovat nůž od číňana, že je taky pěkně zpracovanej, pěknej a stojí jenom dvě kila..?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO
  V 13. 8. 2010 v 19:17, 'Horhe' napsal:

Ha, taď mi to tak nějak docvaklo. Ty děláš nože viď..? Představ si, že uděláš nůž, dáš do něj maximum invence, umu, a já nevim čeho. Cena normálka baj voko 10k. Příjde číňan a vobšlehne ho. Co si pak budeš myslet o lidech, který budou opěvovat nůž od číňana, že je taky pěkně zpracovanej, pěknej a stojí jenom dvě kila..?

lidem s touhle vizí Navíc můžu tyhle hodinky nosit nonstop, bez stresu z toho, že jim něco udělám je marný cokoli vysvětlovat - je to stejný jako když stojíš před Levis obchodem a říkáš si - ku.va ty kalhoty si nekoupím - stojí to 3t a mohl bych to umazat Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

V 13. 8. 2010 v 19:21, 'YPO' napsal:

lidem s touhle vizí Navíc můžu tyhle hodinky nosit nonstop, bez stresu z toho, že jim něco udělám je marný cokoli vysvětlovat - je to stejný jako když stojíš před Levis obchodem a říkáš si - ku.va ty kalhoty si nekoupím - stojí to 3t a mohl bych to umazat

Kazdej si tim svym zpusobem projde/prosel - dokaze to dobre zformovat pohled na vec - nekdo si to kupuje protoze je to levny a nezasere se to, nekdo ze zvedavosti, nekdo protoze se o tom docetl ze to je dobry, nekdo vubec.. inspirace tady okolo hodinek budou asi porad a je na kazdym co vsechno je schopnej tolerovat.. ja treba doma v supliku snesu skoro vsechno, ale na ruce mezi lidi jsem uz celkem vybiravej :) Kazdopadne pred Levis obchodem se mi vetsinou z toho luxusu kousne pumpa a kdyz se proberu z komatu tak mam svoje dzexny umazany dost..
Odkaz ke komentáři

ono je to tak - kalhoty jdou vyprat :) To je pro mě bez diskuze... navíc jsem ten typ, co právě tyhle hadry nosí :)

Pokud mi někdo obšlehne nůž, jako že se to stává, tak s tím nic neudělám, ale moji zákazníci stejně ve finále přijdou za mnou, a nekoupí si kopii. Je důležité si uvědomit, že tyhle polokopie a jejich originály, jsou v naprosto jiných cenových kategoriích, a člověk, který má na originál, se po nich ani nepodívá. Navíc srovnáváš ruční, jednokusovou výrobu a fabriku, s výrobou ve dvou, sice různých, ale přece jenom fabrikách...

U mě to bylo tak, že jsem chtěl pěkné, levné hodinky, které bych mohl nosit nonstop, bez stresu. V dílně je to totiž samé abrazívum, samá fréza, samej bordel, a nebudu tam tahat hodinky, které by mi bylo líto poškodit. Protože v dílně to není eventualita, ale jistota, že se jim dřív nebo později něco stane. A na ruce je mít musím, jinak si připadám jak nahej :)

O'p'B

Odkaz ke komentáři

V 13. 8. 2010 v 19:21, 'YPO' napsal:

lidem s touhle vizí Navíc můžu tyhle hodinky nosit nonstop, bez stresu z toho, že jim něco udělám je marný cokoli vysvětlovat - je to stejný jako když stojíš před Levis obchodem a říkáš si - ku.va ty kalhoty si nekoupím - stojí to 3t a mohl bych to umazat

Jasan. Já třeba na tyhle příležitosti, kdy bych měl o hodinky strach, mám Casia za 20 USD i s poštou. Třeba prozře.

Odkaz ke komentáři

V 13. 8. 2010 v 19:31, 'lib' napsal:

To mi připomělo ty tři (u většinové populace) nejhorší okamžiky v životě muže:

1. Když ho opustí žena;

2. Když přijde o práci;

3. Když chytí první škrábanec na novým autě.

A poučení?.......

pravda pravda, ale škrábanec na autě bych dal na první místo :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
  V 13. 8. 2010 v 11:22, 'tmoris' napsal:

...problem je nicmene v tom, ze hlavni gestapak K resi vse mazanim a souslovi "konstruktivni debata" mu zvysuje krevni tlak a intenzitu klikani na tlacitko ban / smazat / anihilovat.

Teď jsem si to přečetl a nas.ral jsi mě ty. Kdybychom se měli držet názvu vlákna.
  • Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

problem je nicmene v tom, ze hlavni gestapak K resi vse mazanim a souslovi "konstruktivni debata" mu zvysuje krevni tlak a intenzitu klikani na tlacitko ban / smazat / anihilovat.

Chlape, tak za tohle jsi u mne adept na osobní, nikoli virtuální tečku.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

V 13. 8. 2010 v 19:31, 'lib' napsal:

To mi připomělo ty tři (u většinové populace) nejhorší okamžiky v životě muže:

1. Když ho opustí žena;

2. Když přijde o práci;

3. Když chytí první škrábanec na novým autě.

A poučení?.......

Jaký je to poučení???? Já totiž nemám auto :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Parnis nejsou tolerovany i presto, ze maji uz spoustu modelu, ktere nejsou rozhodne zadnou napodobeninou niceho. je pravda, ze nektere jsou tak hnusne, ze si tezko predstavovat, ze by se snazily neco kopirovat.

problem je nicmene v tom, ze hlavni gestapak K resi vse mazanim a souslovi "konstruktivni debata" mu zvysuje krevni tlak a intenzitu klikani na tlacitko ban / smazat / anihilovat.

Abych trochu vnesl jasno, tady doslova platí přísloví o potrefené huse. Tmoris se snažil prodávat Parnisy (nebo dokonce MM, už se přesně nepamatuju), což jsem mu smazal a upozornil ho přes SZ. A zhruba za týden se pokusil o další prodej, i když věděl, že je to zakázáno. To už dostal ban. A rozvíjet s někým "konstruktivní debatu" přes SZ, co je a není fake, na to opravdu nemám čas a náladu.

A snažím se dodržovat pravidla. Jednou Chronomag rozhodl, že Parnis ne, tak to respektuji, i když osobně mám jiný názor.

V 23. 11. 2009 v 21:04, 'Kamil' napsal:

EDIT: Proti Parnisům nic nemám, to bych musel odsoudit i Steinharty a několik dalších firem. Ať si každý prodává co chce, pokud to nejsou vyloženě okopírované faky. Já už bych si Parnis nebo Alpha rozhodně nekoupil. I když jeden jiný čínský kousek taky mám.

V 2. 7. 2010 v 14:53, 'Kamil' napsal:

Loňský hon na čarodejnice byl kvůli MM, které jsou úplnou kopií OP. Svezla se s tím i značka Parnis, která vlastně taky nedělá úplné kopie, takže je "zakázaná" do jisté míry neprávem. Asi to bude na další a delší (a doufám, že ne neslušnou) diskuzi. Otázkou je, jestli mít exaktně přesná pravidla pro každou čínskou i nečínskou značku nebo se budeme řídit zdravým rozumem.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...