Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník pepahop
Odesláno
  V 18. 4. 2012 v 7:35, 'lolohh' napsal:

Jo, promiň, asi napsal, že je v prdeli. Ale na mé otázce to nic nemění. Pravda je, že když jsem teď googloval obrázky, tak snad všechny, které jsem během chvilky našel, vteřinovku měly. Ale já moc googlovat neumím :D

Absence vteřinovky, ať už anální nebo vaginální nemusí být fatální, pokud je přítomen čep.

Návštěvník pitrs182
Odesláno
  V 18. 4. 2012 v 7:38, 'pepahop' napsal:

Absence vteřinovky, ať už anální nebo vaginální nemusí být fatální, pokud je přítomen čep.

Je to ještě stále o hodinkách? Pardón :oneeyed02:

Abych nebyl úplně mimo, reakce Longa nebyla skutečně adekvátní. Doufám, že se vyjádří.

Odesláno

Jsem dnes od rána rozhozený.

1/ Řídím se heslem, že přesnost je výsadou králů. Nechápu jak někdo ze své vedoucí pozice si může dovolit domluvit schůzku a přijít na ni o půl hodiny pozdě. To u mě není šéf, ale pouze člověk, který si pouze na šéfa hraje.

Člověk bez vlastní disciplíny nemůže efektivně velet ostatním lidem.

2/ A pak mě taky vadí, když se z někým na něčem dohodnu a ve finále nejen že to není pravda, ale dokonce je ten člověk schopen do očí tvrdit, že žádná taková dohoda nebyla. Se fakt z toho po.eru.

Když udělám chybu, tak to přiznám. Život jde dál a nemusím ze sebe dělat idiota.

Odesláno

Já zažil to samé. Můj vedoucí byl metrosexuelní šulinek, který měl všecko na háku. Už kolikrát se stalo, že byla porada a on si venku kouřil cigáro. A ne jen tak ledajaké, ale slim :D Přilezl o 15 minut pozdě, všichni nastoupení, práce utíkala a on: nobože, nobože. To naproti když já jsem si dovolil v pracovní době pochválit kolegovi kalkulačku, kterou si vybral v katalogu (zabralo mně to asi 20 sekund), bylo řevu a dvě hodiny stržené z přesčasů. Chybí morálka, etika, priority jsou úplně zpřeházené. Kua, když už si chceme hrát na lidi, tka se tak chovejme.

Odesláno
  V 18. 4. 2012 v 9:41, 'mrakodrap' napsal:

Jsem dnes od rána rozhozený.

1/ Řídím se heslem, že přesnost je výsadou králů. Nechápu jak někdo ze své vedoucí pozice si může dovolit domluvit schůzku a přijít na ni o půl hodiny pozdě. To u mě není šéf, ale pouze člověk, který si pouze na šéfa hraje.

Člověk bez vlastní disciplíny nemůže efektivně velet ostatním lidem.

2/ A pak mě taky vadí, když se z někým na něčem dohodnu a ve finále nejen že to není pravda, ale dokonce je ten člověk schopen do očí tvrdit, že žádná taková dohoda nebyla. Se fakt z toho po.eru.

Když udělám chybu, tak to přiznám. Život jde dál a nemusím ze sebe dělat idiota.

u takovychto lidi je treba pedantsky dodrzovat pravidlo psani zapisu ze schuzek a rozeslani daneho dokumentu jeste ten stejny den.

Odesláno (upraveno)
  V 18. 4. 2012 v 14:50, 'kejklik' napsal:

Že ČSSDKSČ(M) má podle posledního průzkumu 57% hlasů, to už je na ústavní většinu v parlamentu.... :wacko: :sad01_anim: :yucky:

:clap: Za to si moze ta parodia na pravicu sama...A keby este prinutili zivnostnikov platit dane tak budu mat 85%

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno

Nevím, jestli to nepatří spíš už do Humoru, ale dnes mi přišla z Amazonu kniha o historii Rolexu a Breitlingu a víc než knihu to připomíná po patnácté nakopírované VŠ skripta. Fakt hrozný, ještě, že to stálo jen asi deset liber nebo kolik...

Nevím, jestli foťák dostatečně "věrně" zachytí tu strašnou kvalitu...

Posted Image

Odesláno
  V 18. 4. 2012 v 16:13, 'm.n.' napsal:

Nevím, jestli to nepatří spíš už do Humoru, ale dnes mi přišla z Amazonu kniha o historii Rolexu a Breitlingu a víc než knihu to připomíná po patnácté nakopírované VŠ skripta. Fakt hrozný, ještě, že to stálo jen asi deset liber nebo kolik...

Nevím, jestli foťák dostatečně "věrně" zachytí tu strašnou kvalitu...

A on Princ William nosí snad Suby?? :eek:
Odesláno (upraveno)

gougy: Hahá, a na tom obrázku sou fakt ty jeho mid size bondovky Posted Image

Dobrá knížka.

EDIT: Ale ten facepalm jde k tomu popisku výborně, on je to celkem i povedenej vtip.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno (upraveno)
  V 18. 4. 2012 v 17:00, 'gougy' napsal:

A on Princ William nosí snad Suby?? :eek:

To je len humor od autora. :D

Pokiaľ viem, Rolex, ale Explorer II nosí Harry. William zanovito Midsize Bond od mamy.

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno
  V 18. 4. 2012 v 15:39, 'svijanskymaz' napsal:

:clap: Za to si moze ta parodia na pravicu sama...A keby este prinutili zivnostnikov platit dane tak budu mat 85%

Ty znáš zazobanýho živnostníka, bohatnoucího z daňových úniků? Já tedy znám jen živnostníky horko-těžko přežívající a denně riskující existenci, neboť ručí neomezeně celým majetkem. Na to socani všech barev rádi zapomínají. Prachy jsou jinde.

Odesláno
  V 18. 4. 2012 v 15:39, 'svijanskymaz' napsal:

Klasicke levicacke mysleni ... jenom samej mamon mamon mamon mamon mamon ... a kde je krasa, duse, vznesenest?
Odesláno

naštvalo ma, že mi prave na eBay ušli bondovky v super stave a za super cenu...bol som prebity v poslednej sekunde o 5 usd :-( sakra

Odesláno
  V 18. 4. 2012 v 20:30, 'brett' napsal:

... prave mi došlo sherry :-(

no a mě zase došlo,že budu muset zítra ráno do práce, no ale já tam chodím rád tak mi to zas tak moc nevadí :D

Odesláno
  V 18. 4. 2012 v 18:50, 'Foundryman' napsal:

Ty znáš zazobanýho živnostníka, bohatnoucího z daňových úniků? Já tedy znám jen živnostníky horko-těžko přežívající a denně riskující existenci, neboť ručí neomezeně celým majetkem. Na to socani všech barev rádi zapomínají. Prachy jsou jinde.

Ano poznam.Instalera,topenara,bagristu...Zarobok cca 80 az 120 tis mesacne dane 0.Jasne,ze oproti hornym 10 tis. su to nuly ale je ich dost na volebny vysledok.

Odesláno

Ze jsem porad jeste nedospel k tomu dat za hodinky 80 taliru, ty PO v prodejnim vlakne jsou IMHO jedny z nejhezcich hodinek co znam, bral bych je hned, ale byli by mi k nicemu, doma by me zabili , zase by mi pak v hrobe sluseli :-),nechtel jsem to psat do prodejniho vlakna, ale napsat jsem to musel, pro me jasny "definitivni hodinky", presne muj vkus

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...