organic Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 V 19. 4. 2012 v 4:30, 'lexa' napsal: Ze jsem porad jeste nedospel k tomu dat za hodinky 80 taliru, ty PO v prodejnim vlakne jsou IMHO jedny z nejhezcich hodinek co znam, bral bych je hned, ale byli by mi k nicemu, doma by me zabili , zase by mi pak v hrobe sluseli :-),nechtel jsem to psat do prodejniho vlakna, ale napsat jsem to musel, pro me jasny "definitivni hodinky", presne muj vkus Věř, že kdyby mi nehráblo, v prodejním vlákně nejsou.
gougy Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 V 19. 4. 2012 v 5:41, 'organic' napsal: Věř, že kdyby mi nehráblo, v prodejním vlákně nejsou. Ty musíš mít krizi středního věku Taky kupuješ kabrio? ;) (ty PO jsou jedny z nejlepších hodinek vůbec, ale ty víš, že se to týká i těch Flígrů..)
Pirx Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 V 19. 4. 2012 v 5:56, 'gougy' napsal: Ty musíš mít krizi středního věku Taky kupuješ kabrio? ;) (ty PO jsou jedny z nejlepších hodinek vůbec, ale ty víš, že se to týká i těch Flígrů..) Tyjo to je nejakej virus, ja jsem nad tema PO taky premejslel, ale nejdu do nich protoze kupuju kabrio :-))))
organic Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 V 19. 4. 2012 v 5:56, 'gougy' napsal: Ty musíš mít krizi středního věku Taky kupuješ kabrio? ;) (ty PO jsou jedny z nejlepších hodinek vůbec, ale ty víš, že se to týká i těch Flígrů..) Po pěti letech na chronomagu a protočených statisícíh si myslím, že jsem to docela vypiloval. Ale PO 8500+Dopplechrono jsou cirka mé hodinky číslo 99 a 100, takže už z toho nemám radost. I kdybych měl Pateky, tak je za 2 měsíce střelím. Navíc jsem zjistil, že není rozdíl v mé radosti z Igenů nebo Rolexů. Prostě burn-out jako prase. Tak nevím jestli mě to má štvát nebo je to světlo na konci tunelu.
Jezevcik2 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 V 18. 4. 2012 v 21:52, 'svijanskymaz' napsal: Ano poznam.Instalera,topenara,bagristu...Zarobok cca 80 az 120 tis mesacne dane 0.Jasne,ze oproti hornym 10 tis. su to nuly ale je ich dost na volebny vysledok. To se nedá takhle zobecnit,drtivá většina OSVČ je na tom zhruba tak,jak popisuje Foundryman.V tomto prostředí jsem skoro dvacet let a tak věř,že už mám trochu přehled.Rád věřím,že kdybys byl tím bagristou,který vydělává sto/měsíc,tak bys vždy dobrovolně jednou ročně letěl s pytlem peněz na FÚ:-)
kuncák7 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 V 19. 4. 2012 v 4:30, 'lexa' napsal: Ze jsem porad jeste nedospel k tomu dat za hodinky 80 taliru, ty PO v prodejnim vlakne jsou IMHO jedny z nejhezcich hodinek co znam, bral bych je hned, ale byli by mi k nicemu, doma by me zabili , zase by mi pak v hrobe sluseli :-),nechtel jsem to psat do prodejniho vlakna, ale napsat jsem to musel, pro me jasny "definitivni hodinky", presne muj vkus Naštvalo mě, že přesně tvůj názor vystihuje mou náladu a postavení - slušelo by mě to s nima, ale doma by bylo halo a určitě bych nákup za 80 tis. za hodinky doma neustál:sad01_anim:( koukám a nejen na ně a tiše závidím kupci, bude mít doma asi chápající manželku či družku ).
organic Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) V 19. 4. 2012 v 6:13, 'kuncák7' napsal: Naštvalo mě, že přesně tvůj názor vystihuje mou náladu a postavení - slušelo by mě to s nima, ale doma by bylo halo a určitě bych nákup za 80 tis. za hodinky doma neustál:sad01_anim:( koukám a nejen na ně a tiše závidím kupci, bude mít doma asi chápající manželku či družku ). Proč do toho montujete ty ženský? Budou to vaše hodinky, ne její. Ale na tohle téma už je tady nějaké vlákno. Stačí jim vysvětlit, že jste si taky mohli pořídit Harley nebo ty prachy propít a prohýřit s děvkama Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem organic
Foundryman Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) V 18. 4. 2012 v 21:52, 'svijanskymaz' napsal: Ano poznam.Instalera,topenara,bagristu...Zarobok cca 80 az 120 tis mesacne dane 0.Jasne,ze oproti hornym 10 tis. su to nuly ale je ich dost na volebny vysledok. Nepleť si, prosím, obrat a zisk. Mimochodem, reaguješ přesně podle přísloví o sousedově koze. Je jistě evidentní, že zaměstnanci jsou daňově zatíženi víc a mají méně způsobů obrany. Řešením však není další nálož živnostníkům, spíše by bylo na místě snížit odvodové zatížení zaměstnanců. Jako bonus by se snížila nezaměstnanost. Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem Foundryman
marosh Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 V 19. 4. 2012 v 7:51, 'Foundryman' napsal: Nepleť si, prosím, obrat a zisk. Mimochodem, reaguješ přesně podle přísloví o sousedově koze. Je jistě evidentní, že zaměstnanci jsou daňově zatíženi víc a mají méně způsobů obrany. Řešením však není další nálož živnostníkům, spíše by bylo na místě snížit odvodové zatížení zaměstnanců. Jako bonus by se snížila nezaměstnanost. Mluvíš mi z duše.
martin.951 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Občas je mi opravdu z "gentlemanství" jistých long členů blivno - tedy podvod na fóru v připade pokusu prodeje hodinek bez vteřinovky a dále stejný pokus na aukru když to zde nevyšlo.
Harry Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 V 19. 4. 2012 v 6:53, 'organic' napsal: ...Stačí jim vysvětlit, že jste si taky mohli pořídit Harley... To by prošlo líp než ty hodinky
Andrew Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) V 19. 4. 2012 v 8:10, 'martin.951' napsal: Občas je mi opravdu z "gentlemanství" jistých long členů blivno - tedy podvod na fóru v připade pokusu prodeje hodinek bez vteřinovky a dále stejný pokus na aukru když to zde nevyšlo. Já bych to tak černě neviděl, striktně se řídí pravidly tohoto fóra : Citace: Pokud chcete na tomto fóru prodávat/nakupovat/měnit s úmyslem podvádět, nebo někoho napálit, běžte raději někam...však víte kam! Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem Andrew
organic Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 V 19. 4. 2012 v 8:28, 'Harry' napsal: To by prošlo líp než ty hodinky No jak v které domácnosti. Soudě tvého nicku a co si pamatuju z minula, co za brutální mašiny tu prezentoval, tak u vás doma asi jo. Já bych spíše mohl chodit jako Mr. Hayek se 4 hodinkama na každém zápěstí než řídit H-D. Ale zase na druhou stranu, těm našim roštěnkám, pokud mají pod čepicí, by mělo jít o to, že je chlap štastné. Když je on šťastné, přenáší to na celou sociální jednotku...a naopak.
gougy Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 V 19. 4. 2012 v 6:09, 'organic' napsal: Po pěti letech na chronomagu a protočených statisícíh si myslím, že jsem to docela vypiloval. Ale PO 8500+Dopplechrono jsou cirka mé hodinky číslo 99 a 100, takže už z toho nemám radost. I kdybych měl Pateky, tak je za 2 měsíce střelím. Navíc jsem zjistil, že není rozdíl v mé radosti z Igenů nebo Rolexů. Prostě burn-out jako prase. Tak nevím jestli mě to má štvát nebo je to světlo na konci tunelu. Cos to v práci namíchal? Konečně nějaká účinná látka na Chronobundus fatalis? Gratuluji a prosím si taky testovací dávku a doufám, že se to dá kouřit
Petr_P Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 V 19. 4. 2012 v 8:40, 'organic' napsal: ... Já bych spíše mohl chodit jako Mr. Hayek se 4 hodinkama na každém zápěstí .... Nějak takto?
organic Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) V 19. 4. 2012 v 8:55, 'Petr_P' napsal: Nějak takto? Přesně to jsem měl na mysli. Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem organic
organic Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 V 19. 4. 2012 v 8:41, 'gougy' napsal: Cos to v práci namíchal? Konečně nějaká účinná látka na Chronobundus fatalis? Gratuluji a prosím si taky testovací dávku a doufám, že se to dá kouřit Tak pravdou je, že to přišlo pod vlivem této látky. Ono mi to vždycky skočí na ty CHB receptory
gougy Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 V 19. 4. 2012 v 9:05, 'organic' napsal: Tak pravdou je, že to přišlo pod vlivem této látky. Ono mi to vždycky skočí na ty CHB receptory Tví chronomagoři Ti rozumí, jak je tam tetra.... tak to prostě funguje
funf5 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) V 19. 4. 2012 v 9:05, 'organic' napsal: Tak pravdou je, že to přišlo pod vlivem této látky. Ono mi to vždycky skočí na ty CHB receptory Jak se to užívá A tak už vidím, co to je Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem funf5
panedge Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Rekonstruju dům a k tomu patří nová přípojka na vodu.VAK to má teďka tak,že celá odbočka k domu je vlastně moje,takže se to platí celý,ne až od pozemku,takže já to mám přes cestu(novej asfalt).No prostě mi ji udělali novu,trvalo to jeden den,oučet hezkých 70 tisíc
Doporučené příspěvky