Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

V 19. 4. 2012 v 9:43, 'Jay Doll' napsal:

Long má za tenhle exces Ban na týden, a to že je tu bůhvíjak dlouho jej nijak neomlouvá. Pravidla platí pro všechny, a gentlemanské chování se čeká taky od všech

nemel by tento pokus o podvodne jednani mit zanesen ve svem hodnoceni v sekci hodnoceni prodejcu? tyden mi prijde dost mirny za to co predvedl..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 19. 4. 2012 v 19:51, 'tmoris' napsal:

nemel by tento pokus o podvodne jednani mit zanesen ve svem hodnoceni v sekci hodnoceni prodejcu? tyden mi prijde dost mirny za to co predvedl..

Já bych mu rovnou usekl obě ruce, aby žádné hodinky už nemohl nikdy nosit, co ty na to? :D Kluci neblbněte, Long je tu hodně dlouho, pár hodinek už tady také bez problémů prodal, tak proč mu nevěřit? Měl blbej den a co, myslím, že banán na týden bohatě stačí" A hlavně ho to tu nechce propírat, když se nemůže ani bránit :huh:

Odkaz ke komentáři

Hodnocení bych nechal na tom, kdo to kupoval, pokud to někdo kupoval. Ostatní tam nemají co psát.

O týdnu bylo rozhodnuto nadpoloviční většinou pléna aktivních administrátorů a moderátorů.

Odkaz ke komentáři

V 19. 4. 2012 v 20:03, 'African' napsal:

Kluci neblbněte, Long je tu hodně dlouho, pár hodinek už tady také bez problémů prodal, tak proč mu nevěřit? Měl blbej den a co, myslím, že banán na týden bohatě stačí" A hlavně ho to tu nechce propírat, když se nemůže ani bránit :huh:

Souhlas a s tímto take: Kdyby nebyl člem PEPAHOP b-b a odpověděl mi na můj dotaz v SZ co je špatně a v čem je problém tak jsem mohl inzerát s omluvou ihned stáhnout.

Něco podobného mi udělal také PEPAHOP když jsem tu byl nováček,nevím jestli se tím baví.Pro mě to je divný patron,snad bych ho chtěl poznat i osobně.

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

nemel by tento pokus...

V 19. 4. 2012 v 20:57, 'brett' napsal:

Tak jsem dočetl ono inkriminované vlákno a mohu jen konstatovat, že jsem zhnusen a zklamán ...

Podle mě je ten tydenní ban dostačující, pro senior chronomagora. Jinak kdyby se Pepahop naučil pracovat se SZ a nepsal si sám se sebou ve vláknu, tak se to ani nemuselo stát.
Odkaz ke komentáři

V 20. 4. 2012 v 6:47, 'jacob' napsal:

Podle mě je ten tydenní ban dostačující, pro senior chronomagora. Jinak kdyby se Pepahop naučil pracovat se SZ a nepsal si sám se sebou ve vláknu, tak se to ani nemuselo stát.

Takže pro seniorchronomagora platí jiná pravidla než pro juniorchronomagora? Nějak jsem to v pravidlech nevyčetl :whistle: Ale rád se poučím...

Odkaz ke komentáři

V 20. 4. 2012 v 6:53, 'martin.951' napsal:

Takže pro seniorchronomagora platí jiná pravidla než pro juniorchronomagora? Nějak jsem to v pravidlech nevyčetl :whistle: Ale rád se poučím...

A proč by tomu mělo být jinak? :oneeyed02:

Edit: elitáři jedni, s kyklopama i bez.

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

V 20. 4. 2012 v 6:47, 'jacob' napsal:

Nezlob se na mě, ale to je úplná blbost. Že chybí vteřinovka long jistě pochopil již po prvním příspěvku Pepahopa (pokud to nevěděl dřív) a jeho reakce poté byla naprosto nesmyslná. Místo toho, aby sklopil uši, tak útočil a počastoval Pepahopa označením trotl a napsal, že vteřinovka je v p...i. A něco o blbých kecech do vlákna. Když někdo podvádí, tak jsem rád, když na to někdo upozorní, třeba i ve vlákně. Nemám rád v prodejních vláknech nesmyslné kecy (jako třeba, pokud mi paměť dobře slouží, tvoje v prodejním vlákně na bílé Marinemastery, kde jsi komentoval věc, která byla v inzerátu napsaná naprosto férově a popravdě - nebo jsem si to spletl a nebyl jsi to ty, kdo komentoval zkrácený gumový řemen?), ale při pokusu o podvod mi kecy v prodejním vlákně nevadí. Pak long snad pochopil, že tam vteřinovka chybí a následně dal inzerát na aukro, kde o chybějící vteřinovce opět pomlčel? Nezlob se na mě, ale to je prasárna a já bych se za sebe styděl. longovi to asi přijde normální (že na hodínkách v top stavu chybí ručička), ale mně ne a myslím si o něm své. long klade veškerou vinu na Pepahopa, a to mi přijde nejhorší. O tom, že se sám označuje za staršího člena, to je mi už jenom úsměvné. Tvou větu o tom, že je senior chronomagor, tak tu taky nechápu.

Abych to závěrem shrnul. Kdyby se long zachoval normálně, inzerát stáhnul, omluvil se (protože se to může stát), neútočil a poté nevystavil hodinky se lživým popisem na aukru, tak by mu snad nešlo ani nic vytknout, prostě mu to nedošlo, nebo to přehlédl. Ale on se zachoval úplně jinak a já bych si od něj nekoupil už ani tkaničky do bot.

Odkaz ke komentáři

V 20. 4. 2012 v 8:08, 'panedge' napsal:

Kdyby to udelal novacek,tak ho tady sparite jako psa.Tedka tady African pise cosi o blbejch naladach a Pepa se ma naucit se SZ.Hov.no,me zadna blba nalada nezajima,tohle se nedela a basta.Longova reakce je podpasovka,hnus.

Ty máš teda náladu v krásný slunečný pátek :wacko: Já bych to nechal až bude Long zpátky a mohl se k tomu opět vyjádřit, musejí to být hrozná muka, když to tady čte a nemůže reagovat, co? :huh:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...