tombed Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Jsem bez TV a netu a žije se mi celkem fajn, Maroshu už to nehul, Barca mě mrzí, ale zase furt stejné mužstvo na piedestalu to taky není ono. Jináč mně n....l čistý průraz kordu pneu o obrubník, ale zase díky tomu bude na světě jeden psí ometák déle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Naštvaly ( slabé slovo ) mne naše kočky. Mám ( měl jsem ) rzdělanej modýlek letadla. Piplám se s tím , se svejma volšovejma rukama, skoro půl roku. Musel jsem si odběhnout a během těch pěti minut se obě, ty dvě mrchy, stihly přesunout a celé to zklikvidovat ..... grrrrrrr. To už prostě do kupy nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Pro místní fotbalové fandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Jsem bez TV a netu a žije se mi celkem fajn, Maroshu už to nehul, Barca mě mrzí, ale zase furt stejné mužstvo na piedestalu to taky není ono. Jináč mně n....l čistý průraz kordu pneu o obrubník, ale zase díky tomu bude na světě jeden psí ometák déle. Tombed, ty mě o fotbale nepoučuj. Jsem aktivně registrován od roku 1977. Sice jsem se lety probojoval k přezdívce "Třetí tyč", ale furt su aktivní. Barca mě nudila už od Kuvajtu napadení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Naštvaly ( slabé slovo ) mne naše kočky. Ber to z té lepší stránky... Na zimu, na ledviny.. kočka.. to je to nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 To bych nikdy neudělal. Stejně, jako bys to Ty nikdy neudělal tej svojí " žiletce s nožičkama " I když mne nasraly. No co, mám v kitníku ME 262 Schwalbe, tož se pustím do toho. Ale ten skoro-půlrok práce zamrzel, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 To bych nikdy neudělal. Stejně, jako bys to Ty nikdy neudělal tej svojí " žiletce s nožičkama " I když mne nasraly. No co, mám v kitníku ME 262 Schwalbe, tož se pustím do toho. Ale ten skoro-půlrok práce zamrzel, to jo. Klobouk dolů, já bych neměl tolik trpělivosti a umu dávat to dohromady Já slátal dohromady trojplošník Rudého Barona ve velmi jednoduché verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 To bych nikdy neudělal...Takže jsi netasil ve hněvu kord, abys je ztrestal...? ...jinak ten zmarněný půlrok piplání zamrzí... přiznám se, že na tvým místě bych s nima minimálně zatřepal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Tak, abych tě naštval - 38 let, 30 zubů, 0 plomb. Ale nechal jsem si v únoru vytrhnout jednu osmičku (měl jsem 3) a zubařka kritizovala mou abrazi. Prý jestli jsem nervák a skřípu zubama Ja jsem sice o 10 let mladsi, ale mam to podobne. Teda mam jednu plombu na jedne ze svych osmicek (mam vsechny), protoze byla jakasi nestandardne tvarovana a v jednom miste se zacala kazit. To bylo pred 7 lety a od te doby opet pokoj. Pamatuju uz z detskych let a navstev zubare se skolou, ze se vsichni bali a ja byl vysmatej. I ted jdu k zubarce na preventivni kontrolu jednou za rok a nezabere to vic nez 5 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Ber to z té lepší stránky... Na zimu, na ledviny.. kočka.. to je to nej A perfektne sa s ňou vytiera mokrá podlaha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 4 Onisau - o umu bych moc nemluvil. Já si stavím pro sebe, pro radost 4 kdojinej - netasil, zdrhly, mrchy. Jo zamrzí to, ale co už....jsou to jen tupá zvířata, holt jsem si to měl hlídat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 http://ekolist.cz/cz/publicistika/nazory-a-komentare/rostislav-adam-velka-cyklojizda-z-pohledu-spuntare?sel_ids=1&ids[xe23dbaaf9da2a5e0dcb1c45b6ca67a8d]=1#disc Tohle je něco neuvěřitelnýho a strašně mě to po ránu nasralo. Mě to nadzvedlo taky a tady je reakce D-fense: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2012042501 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Naštvaly ( slabé slovo ) mne naše kočky. Mám ( měl jsem ) rzdělanej modýlek letadla. Piplám se s tím , se svejma volšovejma rukama, skoro půl roku. Musel jsem si odběhnout a během těch pěti minut se obě, ty dvě mrchy, stihly přesunout a celé to zklikvidovat ..... grrrrrrr. To už prostě do kupy nedám Což o to, kočky můžeš, jak popisoval Onion, vykostit. Ale teď vezmi v potaz, že mě tohle před pár lety udělali synátoři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Tak ty můžeš vykostit taky, když to vezmeš kolem a kolem ( just joke ). Já se snažím, aby to minimálně toho staršího synka chytlo, zatím jen tak pokukuje, občas u mne sedí a "radí mi" - někdy ho musím odehnat, páč jsem vzteklej a cedím skrz zuby kletby - jak mám psoriatickou artritidu, lepím ( v podstatě ) pouze jednou rukou...ještě dodělávám resty v měřítku 1:72 ..... další éra už budou větší, protože ty malé součástky s mejma pařátkama, to se fakt nedá A nestříkám, pouze štětečkuju..... a pořád mi to nejde a nejde. Pak jdu na modelforum, nebo si koupím časopis a mám chuť s tím seknout, když vidím, jaké kousky někteří dělají. Ale co, je to koníček..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) Tak ty můžeš vykostit taky, když to vezmeš kolem a kolem ( just joke ). Já se snažím, aby to minimálně toho staršího synka chytlo, zatím jen tak pokukuje, občas u mne sedí a "radí mi" - někdy ho musím odehnat, páč jsem vzteklej a cedím skrz zuby kletby - jak mám psoriatickou artritidu, lepím ( v podstatě ) pouze jednou rukou...ještě dodělávám resty v měřítku 1:72 ..... další éra už budou větší, protože ty malé součástky s mejma pařátkama, to se fakt nedá A nestříkám, pouze štětečkuju..... a pořád mi to nejde a nejde. Pak jdu na modelforum, nebo si koupím časopis a mám chuť s tím seknout, když vidím, jaké kousky někteří dělají. Ale co, je to koníček..... A čo tak skúsiť niečo väčšie? Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 To už je moc. Předpokládám, že 1:48 ( případně 1:32 ) bude stačit Stavím pouze plastikové modely, nelétací. Po XX letech jsem znovu začal, tak si to užívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 To už je moc. Předpokládám, že 1:48 ( případně 1:32 ) bude stačit Stavím pouze plastikové modely, nelétací. Po XX letech jsem znovu začal, tak si to užívám. Je to u môjho automechanika. Najväčšie lietadlo má rozpätie 3 metre a je naozaj umenie ho ovládať vo vzduchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) No, já se ze čtvrtek dal na sedmistovky. Je to úplně něco jiného. Jen nevím, jak dlouho to vydržím. Oči to zatím zvládají, ale kdo ví za pár let... Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Aukro..... je to banda totálních zmetků a zlodějů.V neděli mi končily aukce na pár nadbytečných věcí. Samozřejmě v čas kdy mi aukce končily jim padl server, tak zákazníci nemohli přihazovat a vzhledem k tomu že jsem tam měl 90% od korunky se vše vydražilo za minimum. Řekl jsem si budiž, ale když mi přišel mail od člověka, že chtěl přihazovat, ale nemohl, jelikož padl server, tak jsem se docela naštval (kolik asi chtělo přihazovat lidí, kteří mi už nenapsali - byli tam pěkný kousky). Aukro ty aukce na 24 hodin otevřeli znova, ale to už mi je k ničemu - lidi už o tom neví a myslí že transakce v pryč...., takže jsem krásně protekl na neschopnosti těch Polských zlodějů.Samozřejmě si nezapomněli naúčtovat provizi a na reklamaci mě poslali leda tak do Pr.... Jde o pár korun, ale s..e mě že sám v podnikání makám jak šroub, snažím se vždy udělat maximum - za půl roku žádná reklamace. A pak Vás někdo veme na hůl a pošle do háje a nechá si zaplatit za službu, kterou neodvedl kvalitně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 4 Hugo - moc pěkný !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky