Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

S..e mě Sparta(jsa její fanoušek, aby bylo jasno) a to celé jaro, ale dneska tomu dala Hřebík do rakve.

Jak nemusím Chovance, tak jeho hláška, o trhání trenerských licencí těch dvou Guardiolů, pokuď rudí projedou po podzimu titul, byla trefná, jako hra Liberce a Plzně dohromady.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S..e mě Sparta(jsa její fanoušek, aby bylo jasno) a to celé jaro, ale dneska tomu dala Hřebík do rakve.

Jak nemusím Chovance, tak jeho hláška, o trhání trenerských licencí těch dvou Guardiolů, pokuď rudí projedou po podzimu titul, byla trefná, jako hra Liberce a Plzně dohromady.

Omlazení kádru něco stojí, ale že ztratí titul to jsem nečekal ( jsem fanda Slávie ).

Odkaz ke komentáři

Naštvalo mě tohle rozhodnutí - http://www.novinky.cz/domaci/267122-prvni-tri-dny-nemocenske-zustavaji-bez-uhrady-rozhodl-ustavni-soud.html, asi ty první 3 dny, když jsem nemocen, tak nejím, nepiju, nesvítím a když požádám, abych dostal slevu na nájemném, z důvodu nemoci, tak mě ho taky prominou.

Asi to nemá cenu - rozčiluju se zbytečně.

Odkaz ke komentáři

Když se ta nehoda udála,tak jsem rezolutně prohlašoval,že mu to nemůže projít.....

tohle divadylko je podle me jen o tom, ze mu ted nekdo vystavil zlutou kartu a jasne mu tim naznacil, ze nekam nema strkat nos ... pac pak by prisla rychla cervena a odchod do sprch.

Odkaz ke komentáři

Když působil R.John na Nově,tak uváděl,že když přišli s kamerou za politikem,tak je rovnou poslal k čertu,nebo za tiskovou mluvčí,což prý bylo totéž.Naučit se papouškovat"V současné době se vedení DP nebude k celé kauze vyjadřovat"je za ty peníze opravdu dřina.

Odkaz ke komentáři

Když působil R.John na Nově,tak uváděl,že když přišli s kamerou za politikem,tak je rovnou poslal k čertu,nebo za tiskovou mluvčí,což prý bylo totéž.Naučit se papouškovat"V současné době se vedení DP nebude k celé kauze vyjadřovat"je za ty peníze opravdu dřina.

Tisková mluvčí, stejně jako vedoucí sekretariátu, dostaly klasické držhubné a na to, co se dle různých zpráv v DPMP dělo, je třičtvrtě mega almužna :D
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...