mario564 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Nasr... ma hra našich chlapcov . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Chceš zase hrotit politiku Tadislave? No time, to busy loading magazines... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Tado, v posledni dobe nechapu Tve prispevky... a nejen ty anglicke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Tado, v posledni dobe nechapu Tve prispevky... a nejen ty anglicke Poslední dobou naštěstí píšu tak 2 příspěvky týdně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Poslední dobou naštěstí píšu tak 2 příspěvky týdně... Dva ročně by byly skoro ideální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Tak já nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Vybírám si to dopředu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 (upraveno) S..e mě Sparta(jsa její fanoušek, aby bylo jasno) a to celé jaro, ale dneska tomu dala Hřebík do rakve. Jak nemusím Chovance, tak jeho hláška, o trhání trenerských licencí těch dvou Guardiolů, pokuď rudí projedou po podzimu titul, byla trefná, jako hra Liberce a Plzně dohromady. Upraveno 9. května 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 S..e mě Sparta(jsa její fanoušek, aby bylo jasno) a to celé jaro, ale dneska tomu dala Hřebík do rakve. Jak nemusím Chovance, tak jeho hláška, o trhání trenerských licencí těch dvou Guardiolů, pokuď rudí projedou po podzimu titul, byla trefná, jako hra Liberce a Plzně dohromady. Omlazení kádru něco stojí, ale že ztratí titul to jsem nečekal ( jsem fanda Slávie ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Výpověď vietnamky vůči lobistovi, začíná to vypadat, že vlastně chtěla asi svézt na kapotě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Výpověď vietnamky vůči lobistovi, začíná to vypadat, že vlastně chtěla asi svézt na kapotě Když se ta nehoda udála,tak jsem rezolutně prohlašoval,že mu to nemůže projít..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Chápu to, pokud jsi žil posledních 5 let v cizině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 (upraveno) Myslel jsem, že tohle už snad ani není možný: Upraveno 10. května 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 mas ty vubec predstavu, jak narocny je vest sekretariat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Naštvalo mě tohle rozhodnutí - http://www.novinky.cz/domaci/267122-prvni-tri-dny-nemocenske-zustavaji-bez-uhrady-rozhodl-ustavni-soud.html, asi ty první 3 dny, když jsem nemocen, tak nejím, nepiju, nesvítím a když požádám, abych dostal slevu na nájemném, z důvodu nemoci, tak mě ho taky prominou. Asi to nemá cenu - rozčiluju se zbytečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Myslel jsem, že tohle už snad ani není možný: Nejvíc by měla dostat tisková mluvčí, ta to všechno musí vysvětlovat ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Když se ta nehoda udála,tak jsem rezolutně prohlašoval,že mu to nemůže projít..... tohle divadylko je podle me jen o tom, ze mu ted nekdo vystavil zlutou kartu a jasne mu tim naznacil, ze nekam nema strkat nos ... pac pak by prisla rychla cervena a odchod do sprch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Když působil R.John na Nově,tak uváděl,že když přišli s kamerou za politikem,tak je rovnou poslal k čertu,nebo za tiskovou mluvčí,což prý bylo totéž.Naučit se papouškovat"V současné době se vedení DP nebude k celé kauze vyjadřovat"je za ty peníze opravdu dřina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Když působil R.John na Nově,tak uváděl,že když přišli s kamerou za politikem,tak je rovnou poslal k čertu,nebo za tiskovou mluvčí,což prý bylo totéž.Naučit se papouškovat"V současné době se vedení DP nebude k celé kauze vyjadřovat"je za ty peníze opravdu dřina. Tisková mluvčí, stejně jako vedoucí sekretariátu, dostaly klasické držhubné a na to, co se dle různých zpráv v DPMP dělo, je třičtvrtě mega almužna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky