gougy Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 já jsem pochopil špatně tebe..myslels to tak, že 15minut je moc..? Neé já myslel, že je řeč o tom parkovišti "pro rodinné příslušníky" u terminálů, kde je prvních 30min. zdarma a pak po stokoruně - že těch 30min zkrátili na 15. Sakra, tak to otestuju cca za dva týdny, no.. a budu vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Neé já myslel, že je řeč o tom parkovišti "pro rodinné příslušníky" u terminálů, kde je prvních 30min. zdarma a pak po stokoruně - že těch 30min zkrátili na 15. Sakra, tak to otestuju cca za dva týdny, no.. a budu vědět ..a vůbec..mě je to jedno..!! :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 ..a vůbec..mě je to jedno..!! :D:D šak jó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Je to úspěch lobování dročkařů, resp. firmy, která má na letišti smlouvu.Už dneska je tam těch 15 minut s fotkou reg. značky, protože se tam ostatní taxíky točily.Radost musej mít přilehlý vsi, který jsou obsypaný čekajícíma autama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Radost musej mít přilehlý vsi, který jsou obsypaný čekajícíma autama. Někteří tu radost mají, ono pronajmout kus zahrady na parkování a dostávat několik tisíc korun za den, to si málokdo v okolí letiště nechá ujít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 ..mě se podnikání GOparkingu zamlouvá..nehledě na to, že je to určitě velmi vydělečný podnik.. ..já jsem spokojený klient..no je pravda, že auto je pokaždé dost zaprášené..ale tak....... vsak ja myslel kurvy z letiste, ja taky goparking plne supportuju. ted sem byl na noc v rime, pesky des asi 10min z Decka a nechas tam ranec - never more.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 někoho vysypat a odjet, to je v pohodě, ale čekat na přiletivšího je opruz. takže když se blíží limit tak odjet, počkat na shellce a zase se vrátit, furt dokola. za nejdelbilnější považuju, že když člověk přijíždí k letišti (a třeba se splete jako já), tak už není šance někudy plynule projet/odjet, ale musí přes závoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Sežral jsem v kantýně pochybné "francouzské" brambory a asi už je dlouho neudržím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Někteří tu radost mají, ono pronajmout kus zahrady na parkování Já myslel auta civilní i dročky čekající na přílety. Je to tam obsypaný, někdy až nebezpečně nepřehledný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Sežral jsem v kantýně pochybné "francouzské" brambory a asi už je dlouho neudržím Zvláštní je, že francouzskou kuchyni všichni chválí. Někde bude chybka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Já myslel auta civilní i dročky čekající na přílety. Je to tam obsypaný, někdy až nebezpečně nepřehledný. To jo no, ale policajti všechny pokutovat nemůžou, odtahovat teprv ne (když řidič sedí stále v autě) a pokud se to okolním obcím bude velmi nelíbit, tak možná vytvoří dostatečný tlak na Letiště, aby to parkování zase změnili na původní model. Faktem je, že takovej nesmysl jako je s parkováním na Ruzyni, jsem málokde viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Kdo jste u netu, tady běží vydání Ratha live: http://zpravy.idnes.cz/vystoupeni-davida-ratha-v-poslanecke-snemovne-fqt-/online.aspx?online=1004887 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Kdo jste u netu, tady běží vydání Ratha live: http://zpravy.idnes....?online=1004887 SUPER! dik za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Hehehe, to je p...l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Je tam pěkně narváno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 (upraveno) Kdo jste u netu, tady běží vydání Ratha live: http://zpravy.idnes....?online=1004887 Já myslel, že politika sem nepatří a MOD tady dokonce dá odkaz na sledování? Svět se v p...l obrací. Upraveno 5. června 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Rath taky tvrdí, že je to politika.Takže tady bych byl, Peťane, opatrný V každým případě je to velký a bezprecedentní divadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Já myslel, že politika sem nepatří a MOD tady dokonce dá odkaz na sledování? Svět se v p...l obrací. Ale já neříkám, že to tady má někdo komentovat. Prostě se koukněte jestli chcete, toť vše Edit: Ja víš, jsem velký kritik bulvarizace společnosti a mediálních úprav pravdy. Proto jsem chtěl dát lidem, co nevědí kde se dívat, odkaz aby se mohli podívat na to vystoupení sami a viděli to na vlastní oči. Protože z článků, co se o tom napíšou, se zase dozvíš jenom kusé informace, co se hodí někomu do krámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 To se ale nedá poslouchat,ty jeho kydy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Spící Kája je nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky