Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

já jsem pochopil špatně tebe..myslels to tak, že 15minut je moc..?

Neé :) já myslel, že je řeč o tom parkovišti "pro rodinné příslušníky" u terminálů, kde je prvních 30min. zdarma a pak po stokoruně - že těch 30min zkrátili na 15.

Sakra, tak to otestuju cca za dva týdny, no.. a budu vědět :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neé :) já myslel, že je řeč o tom parkovišti "pro rodinné příslušníky" u terminálů, kde je prvních 30min. zdarma a pak po stokoruně - že těch 30min zkrátili na 15.

Sakra, tak to otestuju cca za dva týdny, no.. a budu vědět :D

..a vůbec..mě je to jedno..!! :D:D:D

Odkaz ke komentáři

..mě se podnikání GOparkingu zamlouvá..nehledě na to, že je to určitě velmi vydělečný podnik..

..já jsem spokojený klient..no je pravda, že auto je pokaždé dost zaprášené..ale tak.......:D

vsak ja myslel kurvy z letiste, ja taky goparking plne supportuju. ted sem byl na noc v rime, pesky des asi 10min z Decka a nechas tam ranec - never more..

Odkaz ke komentáři

někoho vysypat a odjet, to je v pohodě, ale čekat na přiletivšího je opruz. takže když se blíží limit tak odjet, počkat na shellce a zase se vrátit, furt dokola. za nejdelbilnější považuju, že když člověk přijíždí k letišti (a třeba se splete jako já), tak už není šance někudy plynule projet/odjet, ale musí přes závoru.

Odkaz ke komentáři

Já myslel auta civilní i dročky čekající na přílety. Je to tam obsypaný, někdy až nebezpečně nepřehledný.

To jo no, ale policajti všechny pokutovat nemůžou, odtahovat teprv ne (když řidič sedí stále v autě) a pokud se to okolním obcím bude velmi nelíbit, tak možná vytvoří dostatečný tlak na Letiště, aby to parkování zase změnili na původní model. Faktem je, že takovej nesmysl jako je s parkováním na Ruzyni, jsem málokde viděl

Odkaz ke komentáři

Já myslel, že politika sem nepatří a MOD tady dokonce dá odkaz na sledování? Svět se v p...l obrací.

Ale já neříkám, že to tady má někdo komentovat. Prostě se koukněte jestli chcete, toť vše

Edit: Ja víš, jsem velký kritik bulvarizace společnosti a mediálních úprav pravdy. Proto jsem chtěl dát lidem, co nevědí kde se dívat, odkaz aby se mohli podívat na to vystoupení sami a viděli to na vlastní oči. Protože z článků, co se o tom napíšou, se zase dozvíš jenom kusé informace, co se hodí někomu do krámu

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...