mondeo2 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 V 6. 7. 2012 v 19:42, 'tombed' napsal: zimnice, průjem, viróza, léto jak má být Gdybys to preventivně léčil slivovicí tak nic podobnýho nemáš.
jirka404 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 V 6. 7. 2012 v 19:19, 'Hasňa' napsal: nedelej si ostudu takovymahle iracionalnima argumentama tupych solvin, mas na vic. Kvalitní a fundovaný příspěvek. Jen jsem nepochopil ta mnou zvýrazněná slova. Myslíš tím lidi, kteří se musí živit rukama?
Hasňa Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 (upraveno) Ne, myslel jsem tim tupe solviny, neumis cist? Potkavam jich vic, nez krasnych, pohadkovych, prijemnych a zivotni moudrosti nabitych mistru sveho remesla. Spise potkavam chlustajici tupce z Polska presvedcene o tom, ze jsou pupkem sveta a majici pritom nulovy rozhled. A ne, nemusis me chytat za slovo a ptat se, jestli mam neco proti Polakum, nemam. Jen si uz proste neumim idealizovat pracujici tridu. Cest vyjimkam I tech znam samozrejme dost. Je jich nicmene mensina. Nicmene ti preji, abys mel s pracujici tridou jen opacne, tedy pozitivni zkusenosti a zazitky. Upraveno 6. července 2012 uživatelem Hasňa
B.F.G. Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Na druhou stranu, kdyby nebyla ta "blbá pracující třída", tak bys mohl na svoje Ingy rovnou zapomenout. Páč každej by je mít z principu nemohl PS: Např. Kia Ceed je vyrobena úplně stejně ekologicky (ba co dím, asi tak 2-3x ekologičtěji, protože je v ní míň sraček - rozuměj dílů, než v ML) a ve finále sežere tak třetinu paliva co ML. Takže vono by to ekologičtěji určo šlo, kdyby se "chtělo" Spíš to asi měla být alegorie na: "chlastat Rum a kázat vodu".
montemar Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 já mám teda havla spojenýho spíš než s ekologií se zviditelněním naší malé zemičky na mapě světa, s tahounem pádu bolševika, s tím, že nás velmoci začly brát vážně, atp.... ... a v čem by měl vrcholný představitel státu, potažmo soukromě bohatý člověk jezdit? v oktávce tdi, aby se zavděčil početné skupině čtenářů blesku?
Peter78 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 V 6. 7. 2012 v 17:11, 'Honza.manta' napsal: Brácha je štáckripl, ale slušnej a pohodář, tak dokud se může hejbat tak drží hubu a krok a neotravuje furt doktory. Díky tomu, že za poslední tři roky nebyl v lázních a nechal se ukecat doktorem, že pravidelná rehabilitace a masáže jsou moc drahý a cvičil doma, tak mu teď komise sebrala ZPS, neboť nevykazoval dostatečné zdravotní potíže. Díky čemuž přišel o práci, kde je cca 15let, ale kde ZPS je podmínkou. Tak si v pětačtyřiceti musí hledat novou práci - tak možná někde u pásu ve fabrice nebo u kasy v krámě. Ať žije náše vláda - jedno která, dělají to všechny stejně - a její sociální politika. Jak řekl kdysi klasik: Úroveň státu se pozná podle toho, jak se stará o nejmladší a nejstarší(sem by měli spadat i zdravotně postižení) občany. Podle tohohle náš stát nemá vůbec žádnou úroveň! Edit: překlep tak tohle je smutny.. asi bych sel panu doktorovi podekovat.. preji brachovi hodne stesti!
jirka404 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 (upraveno) V 6. 7. 2012 v 20:44, 'Hasňa' napsal: Ne, myslel jsem tim tupe solviny, neumis cist? Potkavam jich vic, nez krasnych, pohadkovych, prijemnych a zivotni moudrosti nabitych mistru sveho remesla. Spise potkavam chlustajici tupce z Polska presvedcene o tom, ze jsou pupkem sveta a majici pritom nulovy rozhled. A ne, nemusis me chytat za slovo a ptat se, jestli mam neco proti Polakum, nemam. Jen si uz proste neumim idealizovat pracujici tridu. Cest vyjimkam I tech znam samozrejme dost. Je jich nicmene mensina. Nicmene ti preji, abys mel s pracujici tridou jen opacne, tedy pozitivni zkusenosti a zazitky. Číst umím, ale nejsem si jist jestli ty znáš význam slova "solvina" jak je zažit v našich krajinách. Pro tvoji informaci - je to prostředek na mytí rukou, který většinou používají manuálně pracující. Ještě dodatek k postu B.F.G. - nejen, že by nebylo na hodinky, ale ani by jsme se nenažrali. Omluva za expresívní výraz. Upraveno 6. července 2012 uživatelem jirka404
Hasňa Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 (upraveno) No kluci, vidim, ze toho nechame. Kdyz mi nekdo zacne vysvetlovat solvinu, a druhy neco o rumu, vode, vdecnosti pracujici tride za sve hodinky, jak by mel Havel jezdit v Kia Ceed a podobne lahudky, tak je pravy cas zmenit tema. Je zbytecne se tu pohadat, kdyz zitra jedu na dovolenou. Podobnych argumentu jsou plne Novinky a taky me to nechava klidnym, tak proc se stresovat tady, kde jsme pro zabavu, ze ano. Necham to bejt. Preji vse prijemny vikend. Ja jedu na tyden do Ceska a hodlam si to uzit u piva, na golfu, na Springsteenovi, na ostravskem srazu drahych hodinek a podobne, tedy v celku dekadentne. Rum s dovolenim vybecham, neni to me oblibene piti. Leda ze by byl nejaky single maltovy a aspon 12 let stary rum o kterem nevim, to bych mozna okostoval. Howg. Upraveno 6. července 2012 uživatelem Hasňa
marosh Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 V 6. 7. 2012 v 22:02, 'Hasňa' napsal: No kluci, vidim, ze toho nechame. Kdyz mi nekdo zacne vysvetlovat solvinu, a druhy neco o rumu, vode, vdecnosti pracujici tride za sve hodinky, jak by mel Havel jezdit v Kia Ceed a podobne lahudky, tak je pravy cas zmenit tema. Je zbytecne se tu pohadat, kdyz zitra jedu na dovolenou. Podobnych argumentu jsou plne Novinky a taky me to nechava klidnym, tak proc se stresovat tady, kde jsme pro zabavu, ze ano. Necham to bejt. Preji vse prijemny vikend. Ja jedu na tyden do Ceska a hodlam si to uzit u piva, na golfu, na Springsteenovi, na ostravskem srazu drahych hodinek a podobne, tedy v celku dekadentne. Rum s dovolenim vybecham, neni to me oblibene piti. Leda ze by byl nejaky single maltovy a aspon 12 let stary rum o kterem nevim, to bych mozna okostoval. Howg. Máš pravdu, užij si fajn dovolenou.
Hasňa Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 No vsak si ji z casti budem uzivat spolu. Btw. bazen uz je napusten. Je uz zamluvena hospoda na ostravsky slet chronaru?
marosh Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 V 6. 7. 2012 v 22:34, 'Hasňa' napsal: No vsak si ji z casti budem uzivat spolu. Btw. bazen uz je napusten. Je uz zamluvena hospoda na ostravsky slet chronaru? Jo, aha. Hospoda zajištěna není. Jdu to probrat do určeného vlákna. Jaký budeš mít puštěný mobil v ČR?
FrantisekH Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 chčije a chičje a já mam chatu bez střechy...
quest987 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 v praze uz je vedro jako prase zase. mno snad to chata Franto prezije
FrantisekH Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 chata je v klidu, tam není co by se mohlo zničit..
bohus76 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 V 7. 7. 2012 v 5:42, 'FrantisekH' napsal: chčije a chičje a já mam chatu bez střechy... A tady ani nekáplo....
Hasňa Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Pro utechu, jsem ted na hodku v Oslu a je tu 16 stupnu, prsi a mraky zacinaji tak v deseti metrech. Marosh: Budu na obou.
Honza.manta Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 V 7. 7. 2012 v 5:42, 'FrantisekH' napsal: chčije a chičje a já mam chatu bez střechy... Kabrio?
FrantisekH Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 V 7. 7. 2012 v 8:27, 'Honza.manta' napsal: Kabrio? ne ne ale není to hardtop ale normální hadrák, sundaný plechy a jen ipa natažená přes latě...no max mi zmoknou krumpáče..
VintageLover Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Co se to u nás u všech čertů děje...Takové klidné město to bylo... TU TO JE CELÉ
PepaSFI Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 V 7. 7. 2012 v 5:42, 'FrantisekH' napsal: chčije a chičje a já mam chatu bez střechy... to je klasika, nejmocnější kouzlo na přivolání deště. Já loni spravoval střechu na baráku, naštěstí jen kousek. Ze začátku, když bylo potřeba tam dělat a pak udržovat čerstvý beton vlhký, tak slunce pražilo že se tam nedalo vydržet. A pak když už jen beton dozrával ale ještě tam nebyla krytina tak močilo a močilo. na stropě flek, na zdi flek. Přikrytí igelitem nepomůže, voda si cestu najde.
Doporučené příspěvky