Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Honza71: Srovnáváme tady dva kontinenty, které se srovnávat nelze" Zareagoval jsi velmi dobře a né moc lidí by to udělalo. Tady u nás se takto věci řeší, ale v USA, kdyby jsi řešil tu samou věc, tak bez bouchačky tam nepůjdeš" A pokud ano, tak máš 90% šanci, že ten maník z Audi tě křápne. U nás v Evropě ty šance bohužel také stoupají, ale jsou stále tak 15% "

Odesláno (upraveno)

Ne, podle mě si neměl vystoupit a zastřelit ho. Ale ve chvíli, kdyby on vytáhl klíč na kola, páčidlo, nůž, pistoli, meč a otočil se proti tobě, tak bys klidně mohl.

A tak to bylo i v tom Texasu. Pán šel ven, lumpové utíkali směrem k němu, měl oprávněnou obavu o svůj život, tak střílel. To že nemusel lézt ven je druhá věc, ale proč lezl ven už jsem vysvětlil výše. Kdyby na ně zahulákal z okna, mohli také vytáhnout pistoli a ustřelit mu hlavu.

A zakončím to jednou jihoamerickou moudrostí: "S každým mužem jednej tak, jakoby u sebe měl zbraň"

Proto jsem psal "A kdyby ten důchodce zapojil mozek" ... řvát na ně a být u toho vykloněnej do půl pasu z okna jsem zrovna na mysli fakt neměl. ;)

P.S. A ten chlap z audiny by na mě ani zbraň nepotřeboval. Byla to taková ta "klasická" pumpička. 1.. kg, holá hlava, biceps jak moje stehno. No a když už mě znáš, tak si dovedeš představit, jak bych asi dopadl. :D

Nechám toho chlapi, jdu spát. Hezký víkend

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

jéžiš, v Americe to zas ení tak divoký, jak řikaj v TV, ani tam nežijou jenom magoři...

já tam byl před 7 lety na střední rok, sice na venkově, ale přesto v jů es ej.

Jedinou zbraní v baráku byla vzduchovka na holuby ve stodole, žádnej arzenál samopalů.

nikdo tam v okolí nikoho za ten celej rok nezatřelil, pokud nepočítám nějaký jeleny na podzim

Odesláno

Nektery lidi, narozdil od nas, prizdisracu, totiz asi nedokazou jenom sedet na prdeli a nic nedelat. Spravedlive rozhorceni, co ja vim.. Tak, jak to pise Mmako, mi pripada, ze se soudruh branil. Mozna kdyby tam nechodil, nemusel by se branit, ale to uz sou podle me moc velky dedukce...

Odesláno

Nikde to není divoký, dokuď neuděláš průser, jenom u nás to je takový mdlí"

V JAR můžeš dopadnout i takhle, ale naštěstí to byl kamarád :cheers:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Nikde to není divoký, dokuď neuděláš průser, jenom u nás to je takový mdlí"

V JAR můžeš dopadnout i takhle, ale naštěstí to byl kamarád

no a nejhorsi je to na Slovensku, kde te zastreli dedek se samopalem na sidlisti

nebo v Rusku, kde te zabije kolo od auta, kdyz jdes domu

Odesláno (upraveno)

To Sibirnaya :P Dobrej típek, že" A hlavně s pouty dělají dobré věci, jsem házel salta, že jsem čučel" Připoutá pouze jednu ruku, a druhým okem tě ovládá"

No zpátky k věci, u nás dáš policajtovi přes držku, tak se ti ještě omluví, tam tě vyzvou, šáhneš rychle do kapsy a máš problém" Prostě zákony v Evropě nemůžeme srvonávat z jinými kontinenty" A vůbec mi nepřijde divný, že starý soused pán v USA bouchnul nějáký mlaďáky"

Upraveno uživatelem Vlastimil7664
Odesláno

to každopádně nelze srovnávat, ale u tý ameriky mi to přijde nafouklý...

jiný je to třeba s blízkovýchodní "kulturou nožů", to jsem byl osobně přítomen :whistle:

Odesláno (upraveno)

Předevčírem mi někdo prořezal novou pneu na autě na parkovištu u Bauhausu v Brně. Naštěstí jen jednu. Opravdu nevím, co bych měl dělat, pokud bych viděl člověka, který by něco podobného dělal - po zkušenostech s policií by mě to stálo jen 2 hod života sepisováním sra..k o ničem, i pokud by mu to prokázali, jednalo by se o nepatrnou škodu.

Upraveno uživatelem skik
Odesláno

Právě teď vidím doruda a jsem extrémně nasraný z odpovědi jednoho ........ dostaďte si sami, který si dovolil nehorázný příspěvek v tomto vláknu.  KLIK

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Právě teď vidím doruda a jsem extrémně nasraný z odpovědi jednoho ........ dostaďte si sami, který si dovolil nehorázný příspěvek v tomto vláknu.  KLIK

Myslim, ze to dramatizujete a ze to nebylo mysleno zle. Navic, co je zleho na trochu mystiky ...
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Jsem si temer jist, ze to nebylo mysleno jako vtip. Neni to vhodny "darek" pro kazdeho, ale treba ja bych si neco obdobneho pral. Onionova hysterie je trosku pochopitelna, jelikoz dotycneho zna osobne a muze tedy posoudit vhodnost takoveho "darku". Kritika ostatnich je minimalne smesna.

• Dát hlas 7
  • Hlasovat proti 5
Odesláno

Svojí reakci nepovažuji za hysterickou. Knihu jsem četl, posledních 30 let jsem se totiž pohyboval mezi lidmi k jejichž kultuře patří knihy mrtvých, duchovní rozměr a pod. Nejenom, že jsem jí četl, ale i jí probíral, diskutoval o ní. Je to zcela určitě absolutní hovadina a i ti, kteří se jí věnovali po "filosofické" rovině by asi v podobné situaci takové "dárek" moc neocenili... Další , stejně "inteligentní" dárek by mohla být debata o etických aspektech života v Hospicu???? Snad doufám, že ne!!!!!!

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Jsem si temer jist, ze to nebylo mysleno jako vtip. Neni to vhodny "darek" pro kazdeho, ale treba ja bych si neco obdobneho pral. Onionova hysterie je trosku pochopitelna, jelikoz dotycneho zna osobne a muze tedy posoudit vhodnost takoveho "darku". Kritika ostatnich je minimalne smesna.

to Donuts  

1. přál by sis Tibeckou knihu mrtvých jako vhodný dárek vědouc, že máš před sebou sotva rok života ? 

2. nevíš o mě a mém osobním životě zhola nic a tudíž si vyprošuji jakýkoliv soud o tom, zda-li je má kritika směšná či nikoliv !!!!!!!!! Na tohle téma jsem mimořádně citlivý. Až si ze mě budeš chtít utahovat ze světa hodinek, budiž.

Děkuji.

• Dát hlas 4
  • Hlasovat proti 7
Odesláno

thesis:

1) doufam v necekany skon, nicmene existuje kniha, kterou bych chtel predcitat od mych blizkych v poslednivh dnech zivota. Predcitani textu pripravujicich na odchod je ve vetsine kultur vcetne te nasi celkem obvykle a caste.

2) o svem zdravotnim stavu ses tu nekolikrat mezi radky zminoval. Ale nechapu moc souvislost. Ta kritika je smesna predevsim pro ten predpoklad, ze ta rada byla vtip.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Svojí reakci nepovažuji za hysterickou. Knihu jsem četl, posledních 30 let jsem se totiž pohyboval mezi lidmi k jejichž kultuře patří knihy mrtvých, duchovní rozměr a pod. Nejenom, že jsem jí četl, ale i jí probíral, diskutoval o ní. Je to zcela určitě absolutní hovadina a i ti, kteří se jí věnovali po "filosofické" rovině by asi v podobné situaci takové "dárek" moc neocenili... Další , stejně "inteligentní" dárek by mohla být debata o etických aspektech života v Hospicu???? Snad doufám, že ne!!!!!!

Onione, když jsi ji tak probíral a diskutoval o ní, zkus si zafixovat, že je to TIBETSKÁ a ne TIBECKÁ kniha :) . A nejsi tady sám.

Co se týče této knihy jako dárku pro umírajícího, je to individuální, někdo by ji jistě ocenil, někoho to může dorazit. Ona taky nebyla původně vytvořena jako beletrie pro dlouhé zimní večery.

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Že to musím napsat slušně,aby to moderátor nesmazal .To ale nevyjádří jak jsem nasraný . Firmě pro kterou občas dělám, nevyšel kšeft, koupě 5ti osého obráběcího centra do Indie .Půjde na Slovensko , někam kde dřív "strkali léky do krabiček a pásli ovce a teď budou strojaři".( slova slovenského programátora ) Bohužel majitel stroje je Slovák a tak to cpe z Čech domů .

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 5
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...