Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Já si přiskál do nemocnice sám, na ambulanci napsáno neklepat, když už sestra vylezla tak se mě ptala co že mám, povídám že do mě najel kolega ještěrkou a že mě bolí ruka a noha a ona mi povídá "mi ale máme teď oběd" tak jí říkám, že mi to nevadí, že vodhopsám ven a zavolám si rychlou :angry: a ona že prej to né ať si zatím SKOČÍM na rtg, že pak mě snad někdo vezme. Odskákal jsem na rtg a zpátky a když už zřejmě po obědě přišel doktor a viděl co to tam mám, přišla pro mě sestra, že mužů do ordinace tak jsem tam hopsal a ona najednou vykřikla " ježíš vy po tom chodíte" tak jí říkám, že je to půl hodiny co mi řekla ať si skočím na rtg a mé hopsání nikomu nevadilo :sad01_anim: to bylo 18.7 od té doby jsem zatím na noze nestál.

Upraveno uživatelem JakubS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dekuji Chronomagu, pocit lepsi jak z novych rolexek...

Nemáš zač. Neumíš se chovat, jsi drzej a ještě sprostej na Tadu. Ban na jeden den ti měl dát čas na přemýšlení o tom, jak se chováš. Navíc jsi chtěl sociální spravedlnost, tak jsi mi halt neměl přejíždět nohu, když jsem ti stál před autem a psal pokutu.

... V USA bych žít nechtěl, už proto, že když uděláte nějaký malý přestupek na silnici, tak se podíváte do hlavně revolveru.

Che, umis pobavit, frikuline...

Zpatky k radostnym vecem... A pro priste... Moderator nebude vyvolavat flejm... Udelat to radovy clen, dostane pres prsty.

Potesilo me tohle video. Uprimny reakce tech lidicek...

http://www.stream.cz...nousci-necekali

Kdo to je? :D

Nemusis ze sebe delat blba a tvarit se jak jsi na vyssi urovni...

Odkaz ke komentáři

... a přitom tak krásnej kádrovej posudek měl... verše do Obrany lidu posílal...

Já Ti nějak nevim Jayi, ale Ty v jedný větě napíšeš, že bys nechtěl žít v USA, protože Tě tam policajti seřežou za každou kravinu a pak mu dáš ban za frikulína?

Upraveno uživatelem Locque
Odkaz ke komentáři

hmmm... takze je lepsi drzet krok a hubu? to snad fakt ne. a Jay, to jako pri rozdavani bananu nestoji postizeny ani za vysvetleni? to je snad kec, ne? nikdy jsem ban nedostal, tak se neptam jizlive, fakt me to zajima. ale cekal bych alespon nejake kuse vysvetleni, nejlepe s odkazem na konretni pravidlo, kteremu bylo ublizeno.

Odkaz ke komentáři

... a přitom tak krásnej kádrovej posudek měl... verše do Obrany lidu posílal...

Já Ti nějak nevim Jayi, ale Ty v jedný větě napíšeš, že bys nechtěl žít v USA, protože Tě tam policajti seřežou za každou kravinu a pak mu dáš ban za frikulína?

přesně to mě napadlo... jestli se z jaye nestává diktátor?

PTK432e46_10.jpg

Odkaz ke komentáři

Hele Jay Dolle, jelikož je Feedback, neboli zpětná vazba důležitý element k tvojí práci, nechceš znova otevřít tohle?

Myslím, že teď už by výsledky vyšly výrazně jinak ... Ale třeba to zkusí a uvidí(me)... :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Uz jsem to tu rikal a rad to kdykoliv zopakuji. Jay Doll je nejhorsi moderator fora. S velkym odstupem. Je to ostuda fora. Solvina, kdyz se dostane k moci, se chova vzdy stejne. Jakekoliv hlasovani o sve osobe by tady prohral, o tom jsem presvedcen. Obecna antipatie k jeho praktikam, a obecne urovni vubec, je zrejma. Howg.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...