JakubS Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) Já si přiskál do nemocnice sám, na ambulanci napsáno neklepat, když už sestra vylezla tak se mě ptala co že mám, povídám že do mě najel kolega ještěrkou a že mě bolí ruka a noha a ona mi povídá "mi ale máme teď oběd" tak jí říkám, že mi to nevadí, že vodhopsám ven a zavolám si rychlou a ona že prej to né ať si zatím SKOČÍM na rtg, že pak mě snad někdo vezme. Odskákal jsem na rtg a zpátky a když už zřejmě po obědě přišel doktor a viděl co to tam mám, přišla pro mě sestra, že mužů do ordinace tak jsem tam hopsal a ona najednou vykřikla " ježíš vy po tom chodíte" tak jí říkám, že je to půl hodiny co mi řekla ať si skočím na rtg a mé hopsání nikomu nevadilo to bylo 18.7 od té doby jsem zatím na noze nestál. Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem JakubS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 dekuji Chronomagu, pocit lepsi jak z novych rolexek...Nemáš zač. Neumíš se chovat, jsi drzej a ještě sprostej na Tadu. Ban na jeden den ti měl dát čas na přemýšlení o tom, jak se chováš. Navíc jsi chtěl sociální spravedlnost, tak jsi mi halt neměl přejíždět nohu, když jsem ti stál před autem a psal pokutu. ... V USA bych žít nechtěl, už proto, že když uděláte nějaký malý přestupek na silnici, tak se podíváte do hlavně revolveru. Che, umis pobavit, frikuline... Zpatky k radostnym vecem... A pro priste... Moderator nebude vyvolavat flejm... Udelat to radovy clen, dostane pres prsty. Potesilo me tohle video. Uprimny reakce tech lidicek...http://www.stream.cz...nousci-necekali Kdo to je? Nemusis ze sebe delat blba a tvarit se jak jsi na vyssi urovni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Jayi, to jses teda borec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 No, tak to chápu, měl dostat týden. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) No, tak to chápu, měl dostat týden. :-) Pověsit! Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Za kule do průvanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Svevule moderátora, kterej neumí diskutovat je v pravidlech jako důvod k banu? Nemůžu to najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) ... a přitom tak krásnej kádrovej posudek měl... verše do Obrany lidu posílal... Já Ti nějak nevim Jayi, ale Ty v jedný větě napíšeš, že bys nechtěl žít v USA, protože Tě tam policajti seřežou za každou kravinu a pak mu dáš ban za frikulína? Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Ja s tim banem naprosto souhlasim. A mel dostat vic.Minule na pivu mi dvakrat rekl vole, jednou kravo a kdyz jsem rekl, ze se mi tohle titulovani nelibi, poslal me dokonce k sipku!!!Poradek musi byt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Ubohý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 hmmm... takze je lepsi drzet krok a hubu? to snad fakt ne. a Jay, to jako pri rozdavani bananu nestoji postizeny ani za vysvetleni? to je snad kec, ne? nikdy jsem ban nedostal, tak se neptam jizlive, fakt me to zajima. ale cekal bych alespon nejake kuse vysvetleni, nejlepe s odkazem na konretni pravidlo, kteremu bylo ublizeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Teda Jayi, jsi fakt borec. Respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Hele Jay Dolle, jelikož je Feedback, neboli zpětná vazba důležitý element k tvojí práci, nechceš znova otevřít tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 ... a přitom tak krásnej kádrovej posudek měl... verše do Obrany lidu posílal... Já Ti nějak nevim Jayi, ale Ty v jedný větě napíšeš, že bys nechtěl žít v USA, protože Tě tam policajti seřežou za každou kravinu a pak mu dáš ban za frikulína?přesně to mě napadlo... jestli se z jaye nestává diktátor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Hele Jay Dolle, jelikož je Feedback, neboli zpětná vazba důležitý element k tvojí práci, nechceš znova otevřít tohle?Myslím, že teď už by výsledky vyšly výrazně jinak ... Ale třeba to zkusí a uvidí(me)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 vysledky by byli stejny bo by vsichni kdo by mohli odporovat dostali ban.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Jay Dolle, nedá mi v souvislosti s Tvými "moderatorskými" praktikami nevzpomenout název jednoho znamenitého italského filmu: Bože, jak hluboko jsem klesl(a)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) Uz jsem to tu rikal a rad to kdykoliv zopakuji. Jay Doll je nejhorsi moderator fora. S velkym odstupem. Je to ostuda fora. Solvina, kdyz se dostane k moci, se chova vzdy stejne. Jakekoliv hlasovani o sve osobe by tady prohral, o tom jsem presvedcen. Obecna antipatie k jeho praktikam, a obecne urovni vubec, je zrejma. Howg. Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Van Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Jay dolík je velice důležitej člověk,takovej kdyby nepracoval,tak se přestane otáčet zeměkoule. A ještě je tady moderátor,kdo je víc? Ostatní díky tomu musí trpět jeho manýry,bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 No ty vole. To už radši udělejte admina z Kibiho & Olouška a jejich nohsleda Tady, to bude užitečnější, než tenhle komediant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky