tmoris Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 když chceš měřit stejným metrem ostatním, měl bys smazat taky odkazy na fotky fejků (které ti kolega já nic, já jen fotím, ochotně nafotil ) z tvého podpisu... hotovo 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 hotovo dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Kamila znam, a stim, co napsal Tmoris, tak v zadnem pripade nesouhlasim, ale nechapu, proc najednou rejete do neho, kdyz tohle cely udelal Spajd. Prvne prodava sracku, pak jeste provokuje anketou, jako sorry, ale na to, ze je to zaslouzeny clen, se zachoval jako kokot. Ze se pak omluvil ho z meho pohledu nakonec zachranilo pred lyncovanim, ale ocividne to asi vidite jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Neco me uniklo ? Co prodaval, ty sracky ala Sub, pokud jo, tak je me ho lito moderatora ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 jinak je docela tristni, ze prakticky kazdy jen drzi hubu a krok, prestoze se ted zacnou postupne pridavat s tim "ze oni vlastne tak uplne s tim rozhodnutim chmaga taky nebyli az tak docela zajedno". a nemusime pro prvni pripad takoveho chodit zas tak daleko, staci na predchozi stranku vlakna, ze..Mohl bys být konkrétnější?Ty nevíš? Myslel jsi někoho konkrétního nebo to bylo jen plácnutí do vody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Ty nevíš? Myslel jsi někoho konkrétního nebo to bylo jen plácnutí do vody? a ted tu o potrefene huse.. no nic, jdu spat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Neco me uniklo ? Co prodaval, ty sracky ala Sub, pokud jo, tak je me ho lito moderatora ... jo, presne to, Suby bez napisu Rolex, pak po par komentarich aby ukazal, jak je nad veci, vystavil anketu: mam si dat ban? a)ano b)ne c)nevim, ale mam te rad nakonec to smazal a kdyz honza71 napsal do vlakna co me nastvalo, ze spajdy, tak napsal sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 a ted tu o potrefene huse.. no nic, jdu spat.Takže nic, jen plácáš nesmysly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Kua ja uz to tady asi neberu ... moderatori prodavaj fejky a jeste maj tu drzost delat anketu ? Do p....e, kdyz uz si koupim na leto sra.ky k vode, tak je ponosim a zahodim nebo podaruji, ale prodavat je a rovnou tady me prijde jako masochizmus ... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 tak nejak sem to myslel, akorat nemam tak obratny jazyk. kdyby to prodaval newbie, ale zavedeny clen a mod k tomu, to me fakt dostalo. druha vec, ze kdyby to prodaval novacek, tak se to smaze a vetsina ho vyfakuje, tady se budeme zastavat a tutlat... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Prodam trenky od vietnamcu, maj tri pruhy, napis adidas jsem odparal nozikem "victorinox" ze stejneho stanku, malo nosene, prane jednou v prasku asiel, super stav, v zaruce s dokladem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 (upraveno) Kua ja uz to tady asi neberu ... moderatori prodavaj fejky a jeste maj tu drzost delat anketu ? Do p....e, kdyz uz si koupim na leto sra.ky k vode, tak je ponosim a zahodim nebo podaruji, ale prodavat je a rovnou tady me prijde jako masochizmus ... tak nejak sem to myslel, akorat nemam tak obratny jazyk. kdyby to prodaval newbie, ale zavedeny clen a mod k tomu, to me fakt dostalo. druha vec, ze kdyby to prodaval novacek, tak se to smaze a vetsina ho vyfakuje, tady se budeme zastavat a tutlat... To je jedna věc, (nezapomeňte, že to nebylo poprvé, už jedny takové prodával) druhá věc je že v tom vlákně argumentoval docela nevkusným fekálním komiksem (tady ukázal druhou tvář a slušně se omluvil), ale co je podle mě nejhorší, tak to vlákno zmizelo, takže ti, kteří vstávali později, vůbec nevěděli o co jde a Spajdy je před veřejností zase čistý jako lilie a je ten který má IWC, né prodejce asijských napodobenin. No co, alespoň si o něm udělá obrázek každý sám. Upraveno 15. srpna 2010 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Dost mi to připomíná nedávnou kauzu kdy se začalo bojovat proti MM a jedním z těch kdo nejvíc opovrhoval vším a všemi kdo MM měli byl jejich původní majitel a prodejce A pak že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Není z toho nutné dělat dělat nějakou velkou událost. Spajdy uznal chybu, omluvil se a přístě si na to pacholek určitě dá pozor. Ostatně kdo ví jaké promile měl, když inkriminované příspěvky vkládal:cheers: :cheers: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Ono je na howno, ze se to maze. Takhle nema pulka clenu poneti co a jak. Proste nechat to tak a zavrit. Kdyz uvidim vyvoj ve stylu udelal jsem pod vlivem koninu, sorry panove mea culpa, tak se zasmeju, napisu ses vul a prejdu to takhle vim howno a to me se.e jeste vic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 TO gas: Víš dost. Z toho, co píšeš je jasné, že si to pochopil dobře. A taky jsi tu dost dlouho na to, abys věděl, že některým z nás občas chybí trochu víc soudnosti. (záměrně to píšu takhle, bo se mezi ně taky počítám ) Spiderer se omluvil, tak bych to už nechal být. Sundat z funkce jsme ho měli/mohli , když tu byla ta anketa o modech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Cece vim prd, vsechno jsem vycucal ze dvou prispevku, ale asi jsem jasnovidec no nic, kaslu na to a jdu shanet LVcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Cece vim prd, vsechno jsem vycucal ze dvou prispevku, ale asi jsem jasnovidec no nic, kaslu na to a jdu shanet LVcka To bude tím, že ve víně je PRAVDA. Hodně štěstí " na lovu ". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Spiderer se omluvil, tak bych to už nechal být. Sundat z funkce jsme ho měli/mohli , když tu byla ta anketa o modech. Omluva se bere,jenže Spajdy to neudělal poprvé.Klidně si to odmaže,omluví a je v pohodě.Má zde plno fans kteří stojí při něm a budou ho omlouvat. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 To, co prodával spajdy, podle mě fake nebyl. Byly to look-like Submarinery bez nápisů. Tady je jejich fotka. Otázkou je, jestli je jako moderátor neměl radši někomu darovat nebo zahodit nebo prodat na Aukru, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky