little_w Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 to nastve. drz se! Ze jsem stravil noc s hlavou v hajzlu a zaludken v krecich. Duvod neznamy, stale se vsak trepu jak drahy pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Ani ne tak naštvalo, jako spíš silně znechutilo. Je tu mezi námi minimálně jeden bonzák, který ve snaze očernit mě donáší nepravdy mému šéfovi. Chlapi tohle ne! Pokud má někdo problém, mějte prosím tu slušnost a řešte ho nejdříve se mnou. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Jak jsem Tě poznal,tak bych řekl,že mouše neublížíš.Tušíš souvislosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Trochu me rozladilo, ze do V40, kterou si chci poridit, se mi asi nevejdou do kufru hole ... a premejslim jestli to je dealbreaker ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Jako francouzske hole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Jako francouzske hole?Golfove hole ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Finále DC... Ani ne tak to, jak naši hrají, pominu dokonce hlupácký komentář, ale ten hospodský bugr, který se stěží hodí na hokej, ten prostě na tenis, N.B. na finále DC nepatří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Tak tak, driver se napric nevejde skoro nikam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Ani ne tak naštvalo, jako spíš silně znechutilo. Je tu mezi námi minimálně jeden bonzák, který ve snaze očernit mě donáší nepravdy mému šéfovi. Chlapi tohle ne! Pokud má někdo problém, mějte prosím tu slušnost a řešte ho nejdříve se mnou. DíkyNo to je žumpa... jenom si nedovedu predstavit, jak tě někdo může očernit skrze hodinky? Něco jako, že kdo ví, kde na to bereš, nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Ze jsem stravil noc s hlavou v hajzlu a zaludken v krecich. Duvod neznamy, stale se vsak trepu jak drahy pes.Zkus kloktat Laphroaig 25, to určitě pomůže! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Ani ne tak naštvalo, jako spíš silně znechutilo. Je tu mezi námi minimálně jeden bonzák, který ve snaze očernit mě donáší nepravdy mému šéfovi. Chlapi tohle ne! Pokud má někdo problém, mějte prosím tu slušnost a řešte ho nejdříve se mnou. Díky ..to nemyslíš vážně Kubo..!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Ani ne tak naštvalo, jako spíš silně znechutilo. Je tu mezi námi minimálně jeden bonzák, který ve snaze očernit mě donáší nepravdy mému šéfovi. Chlapi tohle ne! Pokud má někdo problém, mějte prosím tu slušnost a řešte ho nejdříve se mnou. DíkyHele a půjde to ze šéfa vymámit? Protože poslední dobou se spousta lidí snaží fórum chránit a eliminace práskače k tomu jistě přispěje. To by mohl pochopit a pomoct nám, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Nechci to tu rozebírat dopodrobna. Když tak to můžeme prodiskutovat v SZ nebo příště u piva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 O driver ani tak nejde, ackoliv do bmw 318 compact se vejde uplne bez problemu, ale o celej bag jako celek ... no neda se nic delat a budu to muset jit vyzkouset ... ono se rekne jenom bag, ale ten ja vozim nejcastejc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Nechci to tu rozebírat dopodrobna. Když tak to můžeme prodiskutovat v SZ nebo příště u piva. ..no jasně...ale už jenom ta představa, že jsou tady tihle lidi je k zblití.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 ..no jasně...ale už jenom ta představa, že jsou tady tihle lidi je k zblití..Co je další krok proboha? "Vážený pane řediteli, Váš zaměstnanec poslal 2 příspěvky v době od 8:30-17:00, možná to bylo mimo přestávku na kávu.."??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Zm.di jsou všude...to je bohužel fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Co je další krok proboha? "Vážený pane řediteli, Váš zaměstnanec poslal 2 příspěvky v době od 8:30-17:00, možná to bylo mimo přestávku na kávu.."??? To by ale asi praskl i sam sebe ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 V40 se mi nelibi tak, jako tak, ale nemoznost dat do kufru dva bagy a slozeny vozik by pro mne byl deal breaker zasadniho typu. Ja jdem to prikoupi zkouzel. Pujcil jsem si predvadeci kus a sup na hriste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 To by ale asi praskl i sam sebe ne?pokud je to aktivní člen, tak asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky