long Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Jezevcik2: jak myslíš. Mě nedávno ne ani tak naštval, jako spíš zklamal jeden vážený, dokonce ?oficiální?, člen. Něčím, co jsem opravdu nečekal. Člověče někdy Ti nevidím do hlavy. Buď jsi na mne moc chytrej, nebo jsme já tak blbej a nebo ........ :-))))Proč by mi měl asi vadit Bandi? Kdyby mně někdo donášel tak první by jel tem bonzáček, jestli, že by se nejdnalo o nějaký zcela zásadní průser v řádu hodně nul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Zkysnul mi guláš pro cca 20 lidí. Nevydržel převoz z jednoho města do druhého. Nechápu, převážen vychladlý pokaždé jako vždycky, ale letos zkysnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 na jaře už nezaseju.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Kluci pomozte... pripomelo mi to jednu hodne starou vec. Chtel jsem ji dat do pametihodnosti, uz parkrat to marne hledal. Tehdy nejaky novacek polozil dotaz, pak si nej sam odpovedel, nakonec za odpoved uctive podekoval. Vim jen, ze to glosoval lolloh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Člověče někdy Ti nevidím do hlavy. Buď jsi na mne moc chytrej, nebo jsme já tak blbej a nebo ........ :-))))Proč by mi měl asi vadit Bandi?...Ježiš, jsem si udělal pr.el, páč ta formulace k tomu přímo sváděla. Už to nikdy neudělám, slibuju.Nicméně ten text, který jsi označil modře, byl právě myšlen vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Člověče někdy Ti nevidím do hlavy. Buď jsi na mne moc chytrej, nebo jsme já tak blbej a nebo ........ :-))))Proč by mi měl asi vadit Bandi? Kdyby mně někdo donášel tak první by jel tem bonzáček, jestli, že by se nejdnalo o nějaký zcela zásadní průser v řádu hodně nul.Hm,tak já jsem to pochopil taky jinak.Asi jsem neměl soudit tak přímočaře.Pokud jsi byl veden čistými úmysly(což víš pouze Ty),tak se Ti J.V.Plevo za toto omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Mě nedávno ne ani tak naštval, jako spíš zklamal jeden vážený, dokonce ?oficiální?, člen. Něčím, co jsem opravdu nečekal.Tak to napiš naplno. Tohle naznačování a tajnůstkaření je vhodný možná u puberťáků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Tak to napiš naplno. Tohle naznačování a tajnůstkaření je vhodný možná u puberťáků.Já bych si tipnul, že to bylo tohle, jak vedoucí kamil záměrně udělal takovouhle sviňárnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Sedím na letišti ve Vídni a letadlo do Dubaje má zpoždění 3 hodiny Tak jsem si prošel Free Shopy a mají tu docela hezké Bell & Ross, ale za nehezkou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 V Bille dosli plysaci a na Novinkach to byla zprava dne. Na bliti...No jo, nesmis cist takovej pochybnej server. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Supr... Prodávají tu podvodníčci obcházející pravidla (aukční prodej přes SZ, nákup a prodej pod více identitami), místní "vážení členové" při koupích odrbávají jiné ("Já vím, že jsi sem za mnou jel 500 km a že jsme se dohodli na ceně 50k, ale přeci nepojedeš zpátky s prázdnou, žejo? Tady máš 30k, ber nebo nech."), kdosi z místních si cíleně najde čas na to, aby Jakubiskovi škodil v práci (aniž by z toho mohl cokoli mít) - a jako třešnička na dortíčku Plevova historka s adminem... To se tu opravdu ještě někdo opájí iluzí o fóru gentlemanů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 To se tu opravdu ještě někdo opájí iluzí o fóru gentlemanů? Jistě, minimálně zdravé jádro se najde o tom jsem přesvědčen, ale čemu nerozumím je to tajnůstkářství okolo. Kurňa je tady hodnotící vlákno, je tady omezení pro nováčky, je tady něco málo nástrojů pro moderátory a přitom se většinou volí "politicky korektní" slova typu "jeden vážený člen, jeden z těch, co mají více identit atp. namísto konkretizace.Každý může udělat chybu, otázkou je, jak se k ní postaví a až pak je možno soudit (trestat). Jenomže pokud to bude pořád v rovině "jsou tady" tak tady holt pořád i budou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Jistě, minimálně zdravé jádro se najde o tom jsem přesvědčen, ale čemu nerozumím je to tajnůstkářství okolo. Kurňa je tady hodnotící vlákno, je tady omezení pro nováčky, je tady něco málo nástrojů pro moderátory a přitom se většinou volí "politicky korektní" slova typu "jeden vážený člen, jeden z těch, co mají více identit atp. namísto konkretizace.Každý může udělat chybu, otázkou je, jak se k ní postaví a až pak je možno soudit (trestat). Jenomže pokud to bude pořád v rovině "jsou tady" tak tady holt pořád i budou... Ono to tu ale všechno už v konkrétní rovině zaznělo. Nevidím důvod furt dokola ukazovat prstem.Z něčeho byl vyvozen nějaký postih ze strany administrátorů, z něčeho ne; z něčeho ho vyvozovat smysl má, z něčeho ne; v čem je ale naprostá jednota - od všech těch šmejdů se tu vždy najde dost lidí lačných nakupovat.I to má svou příčinu - a dle hesla "chytrému napověz,..." nebudu prstem ukazovat ani na ni. Jedna věc je pojmenování toho stavu. Věc jiná ale je jeho přijetí - a tam mám pocit, že se tak nějak pravdoláskařsky pořád opájíme naprosto nesmyslným a už dávno ne opodstatněným pocitem onoho "gentlemanství". A to mě asi zaráží víc než ta svinstva samotná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 (upraveno) Nějak nám tady zase ty příspěvky prořídly.Když se tady nesmí poukazovat na svinstva moderátorů a administrátorů, můžete někdo smazat můj předchozí příspěvek poukazující na kamilovu infantilní mstu? Upraveno 18. listopadu 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 No to si děláte srandu... Tož, admini, kdo se přizná? Kdo si uleví? Ty ne, Veškrno! Kdo tu naprosto svévolně bez důvodu maže příspěvky? Komupak tu zase jednou nevoní pravda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Smazal jsem to, protoze to byla ciste osobni konverzace, nebyla zverejnena a cela.pokud s tim mate nekdo problem, napiste to sem, ochotne se zrikam moderatorskych prav, uz mi je tady z toho nabliti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Nějak nám tady zase ty příspěvky prořídly.Když se tady nesmí poukazovat na svinstva moderátorů a administrátorů, můžete někdo smazat můj předchozí příspěvek poukazující na kamilovu infantilní mstu?To by měli, páč jak jsem psal, to s Kamilem byla jen taková pitomost (a já to vůbec nebral jako mstu nebo cokoli podobného). Jistě, minimálně zdravé jádro se najde o tom jsem přesvědčen, ale čemu nerozumím je to tajnůstkářství okolo. Kurňa je tady hodnotící vlákno, je tady omezení pro nováčky, je tady něco málo nástrojů pro moderátory a přitom se většinou volí "politicky korektní" slova typu "jeden vážený člen, jeden z těch, co mají více identit atp. namísto konkretizace.Každý může udělat chybu, otázkou je, jak se k ní postaví a až pak je možno soudit (trestat). Jenomže pokud to bude pořád v rovině "jsou tady" tak tady holt pořád i budou... No vidíš, a v tomhle případě se k tomu dotyčný postavil tak, že onen příspěvek smazal a dostal jsem status varování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Když se tady nesmí poukazovat na svinstva moderátorůNa jaka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Na jaka? No přeci žádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Smazal jsem to, protoze to byla ciste osobni konverzace, nebyla zverejnena a cela.pokud s tim mate nekdo problem, napiste to sem, ochotne se zrikam moderatorskych prav, uz mi je tady z toho nabliti. Mám s tím problém. A šokuje mě, že Ty ne. Normální člen (bez adminských práv) by se buď zastyděl, nebo dodal tu část, o které tvrdíš, že nebyla zveřejněná.Ty sis jen "protože můžeš" vsadil na to nejprimitivnější, co's měl k dispozici - tlačítko "odstranit". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky