Návštěvník ?po Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Viktore, tak tos p.o.s.r.a.l.To není za celoživotní BAN.Ubohé. Ostre proti tomu protestuji a nesouhlasim! Velmi bych ocenil revizi tohoto unahleneho, prinejmensim, rozhodnuti. Neexistuje k nemu duvod a za daleko pregnantnejsi poruseni pravidel se zde daval ban tak na tri dny az tyden. Citim v tom osobni mstu, ne vuli po fungujicim foru, a tu si moderator musi mit silu odpustit. Jinak je to spatny moderator. I kdyz je to treba kamos. pánové, neznám důvody a nebudu to řešit, protože o tom nic nevím - pokud správně chápu posloupnost, tak dostal BAN na sedm dní a poté na vlastní žádost napořád jestli to tak je nebo není nevím, každopádně si myslím, že by si Baker nevymýšlel a už to pls neřešte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Název vlákna....Kamilova špatná volba /byť se jí v rámci situace a rozfoukaného ohně vůbec nedivím/. Navíc nyní nemohu ignorovat toho, s kým jsem se na vzájemné ignoraci domluvil.Holt někdy i evoluce má své slepé uličky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 pánové, neznám důvody a nebudu to řešit, protože o tom nic nevím - pokud správně chápu posloupnost, tak dostal BAN na sedm dní a poté na vlastní žádost napořád jestli to tak je nebo není nevím, každopádně si myslím, že by si Baker nevymýšlel a už to pls neřešte Počkej, neřešte, kde jsme jako? To máme sklopit uši a pomodlit se za Saláma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Počkej, neřešte, kde jsme jako? To máme sklopit uši a pomodlit se za Saláma. člověče čti - píšu, že Salám chtěl "BAN na věky" NA VLASTNÍ ŽÁDOST (dle posledního zápisu v moderátorské sekci) = nevěřím, že by si to Baker vymyslel = to je vše až se bude chtít Salám vrátit , tak to učitě poznáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 (upraveno) YPO, promin, tobe fandim a mam tvuj sverazny pristup rad, na rozdil od mnohych jinych, ale tohle se tebe az tak moc netyka, tyka se to jineho moderatora, a resit to budu. Podle vseho tohle Viktor, jako moderator, neresil nezaujate a zda se, ze to resil velmi spatne. Nevim, proc bych to nemel resit. Plevu tu chci a hotovo. Neudelal nic, co by zasluhovalo forever ban. Pokud on sam se nastval, cemuz bych rozumel, to by se musel nastvat kazdy, a pozadal o ban na vzdy, tak ok a neda se nic delat. Ale pokud je to ban od Bakera, tak proste protestuju. Takovehle manyry by se tu nemely trpet. Aspon teda ja s tim mam problem. Edit: A tak se ptam tady. Plevo, Salame, Bobsi,.. chces tu s tim seknout a hotovo? Udelej si nejakou temporaty identitu a napis, at je to jasny. At tu nedstime siru na spatne adrese. Upraveno 19. listopadu 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 techto demonstrativnich odchodu uz zde byla cela rada..........takze cekam demonstrativni navrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 (upraveno) techto demonstrativnich odchodu uz zde byla cela rada..........takze cekam demonstrativni navrat to je dobře, v jednotě je síla každopádně možná se u výše uvedeného najde pár společných prvků Edit: a k tématu - jeden den dovolené nestačí... Upraveno 19. listopadu 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 (upraveno) Pánové pohled nezúčastněného, není značně nedůstojné,když na serveru kde kromě hlavního tématu které nás zajímá- hodinky jsou naštěstí i vlákna Pomoc starému pánovi , Gilius , hodinky nevidomým dětem se objeví takovéhle vlákno, neznám podstatu sporu,ale jeho řešení a pitvání se mi zdá značně trapné od jeho aktérů. Upraveno 19. listopadu 2012 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 štve mě to už týden.nevím jakou mám koupit squashovku.to je tak,když někdo nerozhodný má na výběr z více kusů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 YPO: Doufám, že saláma zakrojíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 YPO: Doufám, že saláma zakrojíš... ... já doufám, že si děláš jenom trapnou srandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 me stve, ze nevim, jestli mam letet to Dubaie na pet nebo sest dni.. Já jsem tu na týden a je to tady hnusný.Ale dneska byla dobrá večeře, přežral jsem se sushi a pak to zajedl dobrým jehněčím. Což je teda dost barbarská kombinace, to uznávám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Neni spis svinarna, kdyz mi Salamio napise tebe neberu? Kamile, sviňárna by byla, kdyby ti slíbil, že tě vezme a nechal tě tam pak čekat jako kokota a vysral se na tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Štve mě, že tu už není ten pán z chudé vesničky V práci mi kolega naznačil, že jsem pitomec . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 ad pleva: .. je to.. trochu.. zavánějící.. ten, kdo si stihl přečíst ty retuše, nemůže mít dobrej pocit ze stylu rétoriky inkriminovaných vážených (mod) členů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Já to četl... A byl docela rozdíl v tom, co bylo v uvedených SZ a v pozdější "obhajobě"!!! Jaksi tam vypadla ta část o blbcech, kteří stejně nic nepoznají a zajímá je jen cena (omlouvám se, jestli necituji obsah přesně, ale neměl jsem tolik času učit se onu stať zpaměti). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 techto demonstrativnich odchodu uz zde byla cela rada..........takze cekam demonstrativni navrat On je mezi demonstrativním odchodem a banem trochu rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Jo, to druhé je efektivnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Kamile, sviňárna by byla, kdyby ti slíbil, že tě vezme a nechal tě tam pak čekat jako kokota a vysral se na tebe Máš pravdu, to byla jen reakce na Horheho, který nazval sviňárnou to, že jsem si dovolil jet na sraz do KV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Viktore, tak tos p.o.s.r.a.l.To není za celoživotní BAN.Ubohé.Pleva dostal nejprve varovani za zverejneni neuplne osobni komunikace, po dalsi provokaci dostal ban na 7 dni. Pote jsem od nej dostal tuto sms.Porad je to nejake polovicate - uz nemuzu do modulu SZ ani nevidim prispevky, ale muzu se prihlasit a na mail mi stale chodi notifikace o zaslanych SZ vcetne jejich obsahu, takze vidim, co mi lidi pisou. Nebylo by lepsi smazat celeho uzivatele (je jedno, jestli s prispevky nebo bez), at se nemusis takhle trapit na vickrat? Maroshu mi prijde predevsim ubohe vynaset soudy bez relevantnich a podlozenych informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky