Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Vrátily se mi Paneraie z opravy ve Wempe. Nefungoval totiž rotor - jinak šlapaly parádně. Prý ne nezbytný kompletní servis, částečně opravit to nejde.

Tak jsem vysolil 530 EUR a čekal. Z očekávaného 1M se staly 3M. Včera jsem si tam zajel a dneska zjišťuju, že rotor furt nenatahuje. No nezabili byste je? :-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pípáky to má, ale byl to roh schodiště. Tj. jsem zadkem byl nad prvním schodem a nacouval do druhýho. Ale jak to byl roh, senzor to nevzal a začal řvát souběžně s ránou. Prostě su pyča! A to jsem jel asi 3 km/h!

No co, na každým autě se mi takhle něco přihodilo (ať už mojí nebo cizí vinou), tak to snad bude poslední podobnej exces. Nechám to vopravit, pokud to půjde a v nejhorším vyměním nárazník, no. Pojištěný to je...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Tak to máš ještě dobrý... Já jsem si vzpomněl na kolegu, který asi půl roku jezdil novým Volvem, na pípáky si vesele zvyknul, a samozřejmě na jejich absenci stejně vesele zapomněl, když po dlouhých měsících přesednul do staršího Mercedesu, kde senzory ještě nebyly.

Bylo to podobné, ale ve vyšší rychlosti, pročež i s většími následky..... ;)

Odkaz ke komentáři

Pálí mě žáha skoro celkej den, ani panáka si nemůžu dát.Dopr..............

Needovolil by ch si Ti radit, bo nevím jestli to máš z chlastu a nebo jídla, ale nejlepší lék a to si nedělám p....l jsou ŽALUDEČNÍ KAPKY od firmy Phyteneo.

Do hodiny je po všem.

Odkaz ke komentáři

Needovolil by ch si Ti radit, bo nevím jestli to máš z chlastu a nebo jídla, ale nejlepší lék a to si nedělám p....l jsou ŽALUDEČNÍ KAPKY od firmy Phyteneo.

Do hodiny je po všem.

Káždá rada dobrá,kolikrát mě pálí prostě jen tak.Zkusím ty kapky a uvidíme.Dík za každou radu.

edit: je to tohle?

http://www.lekarna.cz/phyteneo-zaludecni-kapky-20ml/

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Jeste je lek primo proti paleni zahy ktery leci pricinu (ne antacidum) je jich vic, ja mam v zaloze apo-ome 20, ucinna latka omeprazolum, kdyz mam problemy staci uzivat 1 denne 1-2 dny a mas po problemu dlouhodobe ...

Edit: preklep

Upraveno uživatelem Bob123
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...