Gustaf Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 R.I.P. "Džejáre" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 JR je tuhej, až teď jsem se to dočet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 No proto je Sibiř taky tak stručnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 mejte se tu hezky, kuci Ta podoba...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Vrátily se mi Paneraie z opravy ve Wempe. Nefungoval totiž rotor - jinak šlapaly parádně. Prý ne nezbytný kompletní servis, částečně opravit to nejde.Tak jsem vysolil 530 EUR a čekal. Z očekávaného 1M se staly 3M. Včera jsem si tam zajel a dneska zjišťuju, že rotor furt nenatahuje. No nezabili byste je? :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 to si delas p...l.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 (upraveno) Jsem úplně k*****, neb jsem se svým nově nabytým ojetým vozidlem ze Švédska přehlíd roh schodiště a bezstarostně do něj nacouval . Upraveno 24. listopadu 2012 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Ouuu To asi nepůjde rozleštit, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 KFL, Ty sis neobjednal pípák? Ale ber to z té lepší stránky - alespoň zjistíš, jestli na Tebe budou v tom servisu tak hodní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 (upraveno) Tak jsem zaregistroval že je Překližka moderátorem, ten pán na Petřinách se asi zbláznil ! Upraveno 24. listopadu 2012 uživatelem YPO také se mi nelíbí, že urážíš moderátory = BAN na 7 dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Pípáky to má, ale byl to roh schodiště. Tj. jsem zadkem byl nad prvním schodem a nacouval do druhýho. Ale jak to byl roh, senzor to nevzal a začal řvát souběžně s ránou. Prostě su pyča! A to jsem jel asi 3 km/h!No co, na každým autě se mi takhle něco přihodilo (ať už mojí nebo cizí vinou), tak to snad bude poslední podobnej exces. Nechám to vopravit, pokud to půjde a v nejhorším vyměním nárazník, no. Pojištěný to je... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Nic co by nešlo rozleštit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Tak to máš ještě dobrý... Já jsem si vzpomněl na kolegu, který asi půl roku jezdil novým Volvem, na pípáky si vesele zvyknul, a samozřejmě na jejich absenci stejně vesele zapomněl, když po dlouhých měsících přesednul do staršího Mercedesu, kde senzory ještě nebyly.Bylo to podobné, ale ve vyšší rychlosti, pročež i s většími následky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 to si delas p...l..Bohužel ne :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 22.11. shipped from HK - brašnaTo sem zvědavej, jestli bude mít v pátek foťák kam objektiv složit, jestli ne tak asi bude spát u mě v posteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Pálí mě žáha skoro celkej den, ani panáka si nemůžu dát.Dopr.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Pálí mě žáha skoro celkej den, ani panáka si nemůžu dát.Dopr.............. Needovolil by ch si Ti radit, bo nevím jestli to máš z chlastu a nebo jídla, ale nejlepší lék a to si nedělám p....l jsou ŽALUDEČNÍ KAPKY od firmy Phyteneo. Do hodiny je po všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Needovolil by ch si Ti radit, bo nevím jestli to máš z chlastu a nebo jídla, ale nejlepší lék a to si nedělám p....l jsou ŽALUDEČNÍ KAPKY od firmy Rudolf Jelínek.Sorry, nevím co to je pálení žáhy, ale tyto kapky mi zabírají na všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 (upraveno) Needovolil by ch si Ti radit, bo nevím jestli to máš z chlastu a nebo jídla, ale nejlepší lék a to si nedělám p....l jsou ŽALUDEČNÍ KAPKY od firmy Phyteneo. Do hodiny je po všem. Káždá rada dobrá,kolikrát mě pálí prostě jen tak.Zkusím ty kapky a uvidíme.Dík za každou radu. edit: je to tohle? http://www.lekarna.cz/phyteneo-zaludecni-kapky-20ml/ Upraveno 25. listopadu 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 (upraveno) Jeste je lek primo proti paleni zahy ktery leci pricinu (ne antacidum) je jich vic, ja mam v zaloze apo-ome 20, ucinna latka omeprazolum, kdyz mam problemy staci uzivat 1 denne 1-2 dny a mas po problemu dlouhodobe ... Edit: preklep Upraveno 25. listopadu 2012 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky