Rob2805 Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 (upraveno) Dnes mě naštval odhad případné opravy auta, skoro stejné jako měsíční příjem. Vadný dvouhmotový setrvačník, načaté rozvody, spojka a před týdnem ještě začal zlobit startér. A to všechno se semele za jeden měsíc. Takže půjde do garáže než páneček našetří - a musel jsem oprášit prehistorické, ošklivé, ale bohudík pojízdné Volvo Edit: překlep Upraveno 26. února 2013 uživatelem Rob2805 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Jestli mě něco naštvalo, tak zase Barcelona!! Co se to s nima děje? Nehrajou nic, jenom tam stojí páč to jediný umí poslední dobou! Jojo, bagofotbal přestal fungovat.Na tu jejich nudu se nedá dívat už dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Dnes mě naštval odhad případné opravy auta, skoro stejné jako měsíční příjem. Vadný dvouhmotový setrvačník, načaté rozvody, spojka a před týdnem ještě začal zlobit startér. A to všechno se semele za jeden měsíc. Takže půjde do garáže než páneček našetří - a musel jsem oprášit prehistorické, ošklivé, ale bohudík pojízdné Volvo Edit: překlep Já jezdil v Saabech ještě v před-opelovské éře.. Tyhle věci budou za balík, v Opel servisu. A ještě to nemusej opravit správně :-(Sprav to, prodej, a kup BMW :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 (upraveno) Tak ráno jdeme se psem a před bránou jak od koně Už sem fakt vytočenej, ty lonťáci jsou mentalitou fakt někde jinde. Jsem asi jedinej debil co tu sbíra výkali. Kam se pohneš všude Upraveno 27. února 2013 uživatelem dissidentagressor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Tak ráno jdeme se psem a před bránou jak od koně Už sem fakt vytočenej, ty lonťáci jsou mentalitou fakt někde jinde. Jsem asi jedinej debil co tu sbíra výkali. Kam se pohneš všude Jo to důvěrně znám. A navíc, kolem zahrady nemám plot, takže čoklíci mi krásně ser.ou na pažit. Jednou za čas si dám tu nechutnou práci s vysbíráním a odsunutím na "jejich" cestu. To je pak zajímavá podívaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Jo to důvěrně znám. A navíc, kolem zahrady nemám plot, takže čoklíci mi krásně ser.ou na pažit. Jednou za čas si dám tu nechutnou práci s vysbíráním a odsunutím na "jejich" cestu. To je pak zajímavá podívaná Sem rád že v tom nejsem sám To si chytře vymyslel, to se musí nechat Fakt mě to už unavuje, když sem bydlel ve městě tak tam by si ti nikdo nedovolil, ale co jsem se přestěhoval na venkov za klidem tak se tu rozčiluju víc než ve městě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Sem rád že v tom nejsem sám To si chytře vymyslel, to se musí nechat Fakt mě to už unavuje, když sem bydlel ve městě tak tam by si ti nikdo nedovolil, ale co jsem se přestěhoval na venkov za klidem tak se tu rozčiluju víc než ve městě Jojo, jen ty vidlaky nauc poradnym manyrum, potrebujou to, vesnicky receno, jako prase drbani! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Já jezdil v Saabech ještě v před-opelovské éře.. Tyhle věci budou za balík, v Opel servisu. A ještě to nemusej opravit správně :-(Sprav to, prodej, a kup BMW :-)Mám poblíž servis co dělá přímo SAABy, pán je tak trochu nadšenec, organizuje srazy a tak. Jenže ty díly prostě stojí ranec. A ano, mám ho zrovna z opelovské éry (9-3 z roku 2005). Stejně budu muset časem asi změnit značku, nadšení je hezká věc, ale já potřebuju taky jezdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Jojo, jen ty vidlaky nauc poradnym manyrum, potrebujou to, vesnicky receno, jako prase drbani! To jo, hlavně ti mladí. Včera jsem se vrace dom a oprásknul sem nějakou vytuzenou felicku a fiestu no a pak mě to nandali v obci, vobšlehli mě v 70 jak kdyby jeli 200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Párek v rohlíku za 500,-Kč Zastavil jsem v jednom debilním městě jménem Hronov na náměstí, které krásně zrenovovalil, koukám parkovací automat nikde, tak si koupím žvanec, jdu zpátky a už tam mám dva městský tydýty" A že prej město nemůže vybírat peníze, jelikož renovace byla hrazena dotacemi EU, tak si tam dali za strom malou cedulku nějákých debilních hodin, který si prej koupíš v papírnictví za dvacku a nastavíš si na nich čas Povoleno parkovat 15 minut, hi hi hi, a pak za pětset, to jsou hrozný idioti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 podobne to maji v janskych laznich, nastesti jsem se o tech hodinach dozvedel bez pokuty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lynch Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Nikdy jste neslyseli o parkovacich hodinach ? Myslim, ze je to naopak vyborna vec v dobach, kdy kazda druha radnice vybira prachy za parkovani pomalu i na stromech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Párek v rohlíku za 500,-Kč Zastavil jsem v jednom debilním městě jménem Hronov na náměstí, které krásně zrenovovalil, koukám parkovací automat nikde, tak si koupím žvanec, jdu zpátky a už tam mám dva městský tydýty" A že prej město nemůže vybírat peníze, jelikož renovace byla hrazena dotacemi EU, tak si tam dali za strom malou cedulku nějákých debilních hodin, který si prej koupíš v papírnictví za dvacku a nastavíš si na nich čas Povoleno parkovat 15 minut, hi hi hi, a pak za pětset, to jsou hrozný idioti Nojo a zase se nám potvrdilo známé pravidlo o měšťácích.Asi bych jim tu cedulku rozšlapal.Něco podobnýho se mi stalo v Liberci na parkovišti u Zoo, je to už asi 10 let, neměl jsem drobný do automatu a tak jsem letěl nahoru do trafiky a než jsem se vrátil už tam stáli a v ruce botičku, zařval jsem na ně tak koukali co se děje, začal jsem nadávat co je to za automat kterej nebere kovový pajdy. Byli v poho, jen počkali až si zaplatím ten lístek v automatu a pak odjeli o kus dál a tam už byli uspěšní.Měl jsem štěstí, že to botu neměli ještě nasazenou.A to jsem říkal manželce, ať u toho auta počká kdyby náhodou něco no tak mi šla preventivně naproti Hehe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Párek v rohlíku za 500,-Kč Zastavil jsem v jednom debilním městě jménem Hronov na náměstí, které krásně zrenovovalil, koukám parkovací automat nikde, tak si koupím žvanec, jdu zpátky a už tam mám dva městský tydýty" A že prej město nemůže vybírat peníze, jelikož renovace byla hrazena dotacemi EU, tak si tam dali za strom malou cedulku nějákých debilních hodin, který si prej koupíš v papírnictví za dvacku a nastavíš si na nich čas Povoleno parkovat 15 minut, hi hi hi, a pak za pětset, to jsou hrozný idioti na to je normální dopravní značka, pokud ji tam neměli tak bych je poslal tam kam slunce nesvítí. Nějaký cedulky si můžou věšet na vánoční stromeček. U nás to před časem taky zavedli, ze začátku asi pár lidí narazilo. Viděl jsem jeden případ kdy nějaká mamina vůbec netušila o co jde. Policajt byl nekompromisní, pokuta tam nějaká byla ale aspoň jí dal k pokutě jeden reklamní ciferník a poučení co s tím. Tak jsem z něj hned jeden taky vypáčil, sice je rozdávali zadarmo na radnici ale přece tam nepůjdu přes půl města když mi to může dát místní slouha. Jinak teda běžně respektujou i lístek s napsaným časem příjezdu, on ten vzhled toho ciferníku asi není nikde určený. Nějaký smysl to má, aspoň u některých parkovacích míst je naděje že se po chvíli uvolní. Jsou tady místa omezená na hodinu a pak na náměstí to na nátlak veřejnosti prodloužili na 2 hodiny protože hodina je na nějaké jednání na úřadě málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Zjištění, co se dnes už nefejkuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 ze jsem si zkracoval kaucukovy remen na Seiko 6105-8110, pac se mi zdalo, ze mi ten delsi konec dost couha, a ted su v p...li, pac mi skoro necouha no nic, kupim na ebay dalsi, plus stejne jsem je chtel dat na tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 ze jsem si zkracoval kaucukovy remen na Seiko 6105-8110, pac se mi zdalo, ze mi ten delsi konec dost couha, a ted su v p...li, pac mi skoro necouha no nic, kupim na ebay dalsi, plus stejne jsem je chtel dat na tah Tak to dopadá když se roleksák sére do seika.Dobře ti tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 ze jsem si zkracoval kaucukovy remen na Seiko 6105-8110, pac se mi zdalo, ze mi ten delsi konec dost couha, a ted su v p...li, pac mi skoro necouha no nic, kupim na ebay dalsi, plus stejne jsem je chtel dat na tah Pane mistr, ať to řežu jak to řežu, furt je to krátký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 jj, tak to dopadlo i kdyz sem si zkracoval kaucuk na breitlingy a UlysseNardin.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Tak ráno jdeme se psem a před bránou jak od koně Už sem fakt vytočenej, ty lonťáci jsou mentalitou fakt někde jinde. Jsem asi jedinej debil co tu sbíra výkali. Kam se pohneš všude jako student a pak jeste prvni rok po skole jsem bydlel mnoho let na zizkove a rikal jsem tomu hovnoslalom. v noci z hospody jsem intenzivne sledoval zemi na tmavsi mista a rano jsem si to uzival v plnem dennim svetle. nastesti jsem tuto pofiderni oblast jiz pred mnoha lety opustil. viva hostivar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky