Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Sem sebou ráno cestou do kanclu přes sklad pleskl, narazil si ramemo a odřel g-shocky o stěnu :furious: . Na druhou stranu, kdyby se to stalo o deset minut později, už bych byl na cestě na jednání s Diplomatama na ruce, to by mě nasjalo mnohem víc...

Á, pán koukal na okresní přebor a našel cestu jak obejít cenzuru sprostých slov - dobrý.

Samozřejmě ti projevuju ze srdce upřímnou spoluúčast!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele budeme  se mít rádi jo ?

Nejsi tady rok a hodinkách toho víš myslím dost a to nejen od nošení. :-)

Zkus mrknout o čem píši, na druhou stranu, aby bylo vidět jako hodně se měníme mrkni do vlákna co mě dnes potěšilo. :-)))))

Já sem taky nepíšu o hodinkách a nepřipadám si nějak zvlášť méněcenej, obzvlášť né před tebou, longu.

Odkaz ke komentáři

Já sem taky nepíšu o hodinkách a nepřipadám si nějak zvlášť méněcenej, obzvlášť né před tebou, longu.

Hele budeme  se mít rádi jo ?

Nejsi tady rok a hodinkách toho víš myslím dost a to nejen od nošení. :-)

Zkus mrknout o čem píši, na druhou stranu, aby bylo vidět jako hodně se měníme mrkni do vlákna co mě dnes potěšilo. :-)))))

:cheers:

Odkaz ke komentáři

Moc nechodím do tohoto kakacího a blinkacího vlákna, ale dnes si odplivnu.

Kolegini z kanclu jsem dal poslední šanci aby přestala s chlastem jinak končí. Nebýt mě tak ji ředitel vyhodil už minulý týden. Zamindrákovaná, přecitlivělá alkoholička, věk 51let. Druhý kolega, který leží v Bohunicích s lymfomem, mi dnes s brekem oznámil, že po měsíčním stanovování ceny, by bioléčba měla stát 2,5 mega. VZP se k tomu zatím staví odmítavě. Chemo už mu nezabírá a hodiny začaly tikat tak nějak proti němu. Navíc jsem měl dnes to štěstí přistihnout dva podřízené jak se baví o tom, co by se tak dalo firemního zpeněžit. Začal jsem to okamžitě s panáčkama i šéfem řešit a nějak jsem hochům domluvil, ale už nejsem pro chlapi Jára nejlepší technik na firmě, ale z...vený bonzák.

Navíc mě s..e celý z...vený: Izip, eSkarty, Opencard, solární elektrárny, tunel Blanka, důchodová reforma, státní maturity, registr vozidel a vymýšlení nějakých nových posraných systémů, které mají zaměstnat nezaměstnané. 

Dále: přizdisráči, vyližřiti, alnální horolezci a jiní lokajové, kteří jsou všude kam se pohnu.

A už na to s..u a zítra se ožeru.

Odkaz ke komentáři

čechiše internet obchod s replikama :furious: :fyou: odkaz nedám to by jste mě zahlušili. A ten výběr :jawdrop: .

namátkou: ORIS,HAMILTON,GLASHUTTE,RADO

Chce se mi blejt.

Vím o jakém mluvíš, teda přesnou adresu už jsem zapoměl radši, ale jednou jsem tam zabrousil taky.

Ceny za ty faky byli impozantní a jestli tam někdo něco koupí tak to potěš pánBůh. Hnus velebnosti!!

Odkaz ke komentáři

SHUT DOWN mého těla :sick01:  Doktoři říkaly ať trochu zbrzdím, no a je to tady, RESTART" Z ničeho nic se mě udělalo tak zle, žaludek, kosti, svaly, hlava, chvílema se mě normálně zdálo, že omdlévám, sakra" Tak už jsem v peřinách v jiné části domu, aby se mnou nepřišel do kontaktu malej, kdyby náhodou to bylo virový, no a ruším, co jsem domluvil, úřady, tenis, zavírání naší sjezdovky, chlastačka atd. atd. Sakra, to nemám radost, to tedy nemám :frusty:

Odkaz ke komentáři

Vím o jakém mluvíš, teda přesnou adresu už jsem zapoměl radši, ale jednou jsem tam zabrousil taky.

Ceny za ty faky byli impozantní a jestli tam někdo něco koupí tak to potěš pánBůh. Hnus velebnosti!!

našel jsem to na A........,někdo tam prodával Bell&Ross

Odkaz ke komentáři

né dnes, ale před týdnem.. koncert.. tak si tak fotim a přede mnou poskakuje ženská, sama, asi tak 40+... najednou máchne rukou a můj mobil letí do davu... krve by se ve mě nedořezal.. po krátké slovní potyčce mi ženská říká: "proč teda chodíte dopředu?"

Odkaz ke komentáři

našel jsem to na A........,někdo tam prodával Bell&Ross

On byl nějaký čas myslím odkaz na tu stránku i zde na foru (možná ještě někde je). Hrůza od pohledu co si pamatuju. Takovou stránku/eshop bych zakázal, zrušil, spálil historii a dal na nějaký Black List.

Afričane takže jsi neposlechle doktora a členy chronomagu a neomezil své aktivity? Brzo se uzdrav, ať si zase v cajku ;)

Odkaz ke komentáři

On byl nějaký čas myslím odkaz na tu stránku i zde na foru (možná ještě někde je). Hrůza od pohledu co si pamatuju. Takovou stránku/eshop bych zakázal, zrušil, spálil historii a dal na nějaký Black List.

Afričane takže jsi neposlechle doktora a členy chronomagu a neomezil své aktivity? Brzo se uzdrav, ať si zase v cajku ;)

existuje kontaktní formulář policie na hlášení podobných stránek a světe div se funguje. pokud je to česká stránka není nic jednoduššího než ji nahlásit jako závadnou

Odkaz ke komentáři

né dnes, ale před týdnem.. koncert.. tak si tak fotim a přede mnou poskakuje ženská, sama, asi tak 40+... najednou máchne rukou a můj mobil letí do davu... krve by se ve mě nedořezal.. po krátké slovní potyčce mi ženská říká: "proč teda chodíte dopředu?"

No zrovna tydle fotice a nahravace rozplizlych fotek na konzikach mam taky moc rad ;-)

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

Vpředu to má mít správný nářez a pořádné pogo, fotit jsi jdi k autogramiádě. :guitar:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...