Bob Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 No ja si taky myslím, ze jedno pivo po obědě nebo 2 decky bílého po večeři proste nejsou problém. Je to jen šikana tohle trestat.S moji postavou nevadi ani piva 2 :-) ale jinak k obedu si pivo klidne dam a za hodinu jedu, kdyby me stopli tak stejne dejchnu podkriticky mnozstvi (0,23) tak to neresim, nemyslim si ze by me to nejak ovlivnilo ani pozitivne, ani negativne, nutno rici ze alkohol konzumuju pravidelne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Únava+hovor přes hands free+ pivo/2deci vína. To už nezní zas ta OK. Auto je zbraň a podle toho bychom se k tomu měli i chovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Furt ve střehu? Tak doufám, že nemáš ani hands free sadu zajímavá studie zde:http://www.mobilmania.cz/telefonovani-za-volantem-je-nebezpecnejsi-nez-rizeni-pod-vlivem-alkoholu/a-1101997/default.aspx Jinak v ČR jsem pro nulovou toleranci, Joseph to píše dobře, naše morálka v silníčním provozu je velmi špatná oproti jiným zemím. Takže si myslím, u nás povolit 0,3, tak jezdíme všichni jak dožky furt narvaný myslím že jedno pivo nebo sklenička vína ovlivní reakce méně než nachlazení nebo únava. Ale problém je jinde. Jak už někdo zmínil, alkohol působí různě. U některých lidí zvyšuje sebevědomí už v malých dávkách takže člověk má zhoršené reakce ale neví o tom. Já zas mám pocit otupělosti. Proto před jízdou nepiju ani prakticky nezměřitelné množství alkoholu protože mi to prostě vadí. Jsem zastáncem řízení "furt ve střehu", baví mě to a abych pak čučel jak krtek kvůli jednomu pivu, to si radši dám nealko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Auto je zbraň a podle toho bychom se k tomu měli i chovat.Stejne tak je zbrani kocarek, dudlik, zapalovac nebo vlak, nakupni vozik a dalsi. Vlastne vsechno se da brat jako zbran, i hodinky. S chlastem za volantem nesouhlasim, ale tenhle blabol o zbrani me vzdycky vytoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 co kua? Chlape, jsi uplne mimo.http://psychologie.doktorka.cz/skoro-40-evropanu-je-psychicky-nemocnych/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Ja ale nechci bejt jebanej, ze je někdo debil, nebo ma problém s chlastem, nebo je nezodpovednej, nebo si mysli, ze auto je zbraň. Ja si chci dat po kachne maly pivo a jet zpátky do práce. Co je na tom proboha zlocinneho?! :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Stejne tak je zbrani kocarek, dudlik, zapalovac nebo vlak, nakupni vozik a dalsi. Vlastne vsechno se da brat jako zbran, i hodinky. S chlastem za volantem nesouhlasim, ale tenhle blabol o zbrani me vzdycky vytoci.Souhlasím s tebou, jestli si dám jedno pivo, nebo žádný, dvojku vína nebo nic...to už raději nic. Moje segra je po dvojce vína vylitá jak váza, má skoro pade. A právě proto, že na to nejsou měřítka, tak jediné přípustné je ZERO. Mě to tak vyhovuje a myslím, že bez toho jednoho piva se každý obejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Ja ale nechci bejt jebanej, ze je někdo debil, nebo ma problém s chlastem, nebo je nezodpovednej, nebo si mysli, ze auto je zbraň. Ja si chci dat po kachne maly pivo a jet zpátky do práce. Co je na tom proboha zlocinneho?! :-(+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Souhlasím s tebou, jestli si dám jedno pivo, nebo žádný, dvojku vína nebo nic...to už raději nic. Moje segra je po dvojce vína vylitá jak váza, má skoro pade. A právě proto, že na to nejsou měřítka, tak jediné přípustné je ZERO. Mě to tak vyhovuje a myslím, že bez toho jednoho piva se každý obejde.Ja taky nic jinyho nerikam, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Ja taky nic jinyho nerikam, ne? Jasně že ne, proto souhlasím !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 http://psychologie.doktorka.cz/skoro-40-evropanu-je-psychicky-nemocnych/ Odecti ty pod 17, taky nad 85. A zbytku bys k tem jejich problemum jeste povolil alkohol? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Stejne tak je zbrani kocarek, dudlik, zapalovac nebo vlak, nakupni vozik a dalsi. Vlastne vsechno se da brat jako zbran, i hodinky. S chlastem za volantem nesouhlasim, ale tenhle blabol o zbrani me vzdycky vytoci.Jak chceš kočárkem, dudlíkem, zapalovačem nebo vlakem zabít 4 lidi v protijedoucím autě? Frantik: Ale dyť ti nikdo nebrání vzít si taxík nebo použít MHD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Nejen po přečtení pár názorů zde jsem fakt moc rád za tu NULU u nás. Prostě nejen díky frajerským kecům "já to přece dávám v klidu" na to ČR nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Furt ve střehu? Tak doufám, že nemáš ani hands free sadu zajímavá studie zde:http://www.mobilmania.cz/telefonovani-za-volantem-je-nebezpecnejsi-nez-rizeni-pod-vlivem-alkoholu/a-1101997/default.aspx Jinak v ČR jsem pro nulovou toleranci, Joseph to píše dobře, naše morálka v silníčním provozu je velmi špatná oproti jiným zemím. Takže si myslím, u nás povolit 0,3, tak jezdíme všichni jak dožky furt narvaný nemám hands free, nepotřebuju, telefon sám umí. Ale já nepotřebuju ani ten telefon takže buď je v tašce nebo v kapse a když někdo volá tak si holt počká až zastavím. Při delší cestě dávám telefon do držáku ale stejně netelefonuju. Maximálně řeknu ať si počká až zastavím a i to málokdy. Opravdu to nemám rád. Vůbec nechápu a dost mě to děsí, jak někteří lidi dokážou jet prakticky na slepo, v jedný ruce telefon, druhou rukou se hrabou v tašce s papírama. Občas používám vysílačku ale taky minimálně, ikdyž to asi vadí nejmíň. Po telefonu totiž člověk musí něco řešit, vysílačkou se jen tak kecá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Odecti ty pod 17, taky nad 85. A zbytku bys k tem jejich problemum jeste povolil alkohol?jo. v civilizovanych zemich je vetsinou 0,5 - prave na to jedno pivko po obede. a maj to zarizeny dobre. a vsadim se, ze statistiky nehod pod vlivem budou porovnatelny s tuzemskyma... .. nechapu, v cem je u nas problem.. kdyz budu zenska, 50 kilo, tak si snad tu dvojku pred jizdou nedam.. nejsem blba. jsme prece inteligentni lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 jo. v civilizovanych zemich je vetsinou 0,5 - prave na to jedno pivko po obede. a maj to zarizeny dobre. a vsadim se, ze statistiky nehod pod vlivem budou porovnatelny s tuzemskyma..... nechapu, v cem je u nas problem.. kdyz budu zenska, 50 kilo, tak si snad tu dvojku pred jizdou nedam.. nejsem blba. jsme prece inteligentni lidi.Jestli si myslíš, že lidi nejsou blbí, tak nejsi inteligentní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 jo. v civilizovanych zemich je vetsinou 0,5 - prave na to jedno pivko po obede. a maj to zarizeny dobre. a vsadim se, ze statistiky nehod pod vlivem budou porovnatelny s tuzemskyma..... nechapu, v cem je u nas problem.. kdyz budu zenska, 50 kilo, tak si snad tu dvojku pred jizdou nedam.. nejsem blba. jsme prece inteligentni lidi....tím pádem to bez chlastu můžeme vydržet tu chvilku, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Stejne tak je zbrani kocarek, dudlik, zapalovac nebo vlak, nakupni vozik a dalsi. Vlastne vsechno se da brat jako zbran, i hodinky. S chlastem za volantem nesouhlasim, ale tenhle blabol o zbrani me vzdycky vytoci. Jak chceš kočárkem, dudlíkem, zapalovačem nebo vlakem zabít 4 lidi v protijedoucím autě? Frantik: Ale dyť ti nikdo nebrání vzít si taxík nebo použít MHD. Ale proč? Po malem pivu? Malé pivo v mem tele neudělá absolutne nic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 jo. v civilizovanych zemich je vetsinou 0,5 - prave na to jedno pivko po obede. a maj to zarizeny dobre. a vsadim se, ze statistiky nehod pod vlivem budou porovnatelny s tuzemskyma... .. nechapu, v cem je u nas problem.. kdyz budu zenska, 50 kilo, tak si snad tu dvojku pred jizdou nedam.. nejsem blba. jsme prece inteligentni lidi. Jestli si myslíš, že lidi nejsou blbí, tak nejsi inteligentní A proto je nutné je hlídat a dělat pro ne dobro. Všichni jsou blbci a neumí myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Ale proč? Po malem pivu? Malé pivo v mem tele neudělá absolutne nic!Holt musíš trpět za to, že prozatím neexistuje hromadně rozšířená spolehlivá metoda testu reakčních a rozlišovacích schopností před každou jízdou (jéé, to by ubylo aut na silnicích..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky