Z. Paul Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Údajně softvérová chyba, na které samsung pracuje a bude odstraněna a potom můžu jít do sedmiček. Ale jsem z toho na prášky nebo flašku.Nekombinuj !! Sáhni po flašce
Horhe Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 Včera mi alkohol nasadil hodně silné brýle.
long Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 (upraveno) V sekci vyměním inzerát na Daewoooooooooo, který je příspěvek číslo 51 našeho nového váženého člena. Upraveno 8. května 2013 uživatelem long
jankoxxx Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 jeeej, websense. TAM SOM ROBIL Kurva, tak sme v roku 2013 alebo ešte za totáča? Reuters.pngSpeed.png Prečo sa musí človek s právomocami, čo za nechet sa vojdú stať automaticky kokotom par excellence?Kurva tak mi ten internet radšej vypnite úplne. Nič tu poriadne nefunguje, nič. Že ja som liezol do francúzskej spoločnosti....
Honza.manta Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 V sekci vyměním inzerát na Daewoooooooooo, který je příspěvek číslo 51 našeho nového váženého člena.Takovejch tu už bylo a ještě bude ...
NIGHTinGALE Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 Nasrala mě Alza.Dneska jsem si tam šel pro plazmu (kupodivu měli otevřeno, i když je svátek) a na krabici díra přelepená páskou.Televize dostala někde mrdu, v krabici díra jak pěst a ti šulini mi to dávají jako by se nic nestalo.Pojebal jsem je jak siroty a zítra mi dovezou novou. Jako mně nevadí, že jsem tam jel zbytečně a že to bylo poškozený, to se stane.Ale sere mě, že mají odvahu takový zboží člověku vydat a doufají, že si toho nevšimne.
Honza.manta Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 Já jsem kupoval přes Datart - domluveno dovoz domů, instalace a odvoz staré televize. Nebyl jsem doma a mazáci paní tvrdili, že měli jen přinést krabici. Volala mi, tak jsem trochu vypěnil a mazáci televizi pěkně vybalil a dali na místo, ale nezprovoznili a za velkého remcání odnesli starou. Po návratu domů jsem se mrknul na krabici a přes celý vršek cedule jako kráva - požadované činnosti - umístit, uvést do provozu a odvést starý přístroj - asi chudáčci neuměli číst.
Filip.J Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 Honzo, a řešils to pak ještě? My takhle s přítelkyní o víkendu v OBI sháněli tyč na záclony - v jiném obchodě stála 600 Kč, tak jsme se šli podívat sem, jestli ji nemají levněji. Našli jsme ji tam s cenovkou něco přes 400 Kč, tak jsme ji nabrali + pár dalších věcí, a pak se nám za pokladnou zdálo divné, že jsme platili nějak moc - koukneme na účtenku a tam je u tyče cena 720,-. Přítelkyně si povzdechla, co se dá dělat, tak už si ji necháme. Tak jsem se šprajcl, šel na služby zákazníkům, popsal situaci a v klidu vyjádřil své rozhodnutí za tuhle cenu tyč nekupovat - bez řečí vzali tyč zpět a vrátili nám peníze tak rychle, že jsem se divil; byl jsem připraven jít v rámci dohadování se o vrácení té tyče s někým na plac a tu špatnou cenovku mu ukázat...
Honza.manta Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 Neřešil - oni to nakonec pod tlakem víceméně všechno udělali, ale snažili se tomu všemu vyhnout.
straspol Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Já jsem kupoval přes Datart - domluveno dovoz domů, instalace a odvoz staré televize. Nebyl jsem doma a mazáci paní tvrdili, že měli jen přinést krabici. Volala mi, tak jsem trochu vypěnil a mazáci televizi pěkně vybalil a dali na místo, ale nezprovoznili a za velkého remcání odnesli starou. Po návratu domů jsem se mrknul na krabici a přes celý vršek cedule jako kráva - požadované činnosti - umístit, uvést do provozu a odvést starý přístroj - asi chudáčci neuměli číst....a paní je z Japanu a umí číst jen v rozsypaným čaji...??
Honza.manta Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Pani nenapadlo koukat na krabici - pani moudře napadlo zavolat mně a dát mi je k telefonu - občas to je lepší, než číst popisy na krabici - já umím být přesvědčivý.
SCIFI Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 právě jsem zapl thunderbird a obe mejlový účty nikde a ptá se mě to jestli si chci založit nový. zasr...j thunderbird že jsem se nechal do takové ..... ukecat. mejly za pár let v pr....
People Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 No jo kvalita, co by si za tie prachy cakal
Frantik Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 zástava srdce?Jo, ale uz jsou u doktora Mechana :-)
Frantik Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 No jo kvalita, co by si za tie prachy cakal jsi skutecne debil, podle tvych poslednich prispevku..........no ale co se da delat :-)
Hasňa Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 (upraveno) Co se jim stalo? Unitas je docela spolehlivy stroj. ;-) Upraveno 9. května 2013 uživatelem Hasňa
Frantik Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Co se jim stalo? Unitas je docela spolehlivy stroj. ;-)prasklo pero
flivver Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 právě jsem zapl thunderbird a obe mejlový účty nikde a ptá se mě to jestli si chci založit nový. zasr...j thunderbird že jsem se nechal do takové ..... ukecat. mejly za pár let v pr.... Thinderbird si ukladá mailboxy lokálne niekde v Documents and Settings, ak bežíš na Windowsoch. Takže zrejme na disku budú, len ich treba pripojiť.
Doporučené příspěvky