p3k Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Pro ty, co neznají - zde.Jeden vzácný kousek je k dispozicihttp://aukro.cz/stanislav-prochazka-cela-skola-uz-to-vi-i3227144611.html
Hasňa Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 (upraveno) Ovation byl v te dobe muj nesplnitelny sen. Poprve jsem na ni hral az tesne po revoluci, kdy si ji tata pujcil od Jarka. Hulan na ni taky nedostizne valel v Poutnicich. Ze ji mel i Prochazka jsem nevedel. Upraveno 12. května 2013 uživatelem Hasňa
mondeo2 Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 (upraveno) jsem netušil žes taký kytarový odborník.............. http://www.ovationguitars.com/ Upraveno 12. května 2013 uživatelem mondeo2
mondeo2 Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 jsou smutné dny http://www.novinky.cz/domaci/301659-zemrel-general-zdenek-skarvada-jeden-z-poslednich-valecnych-pilotu.html
Hasňa Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 jsem netušil žes taký kytarový odborník.............. http://www.ovationguitars.com/ Ale prdlajs, trochu drnkam a vyrostl jsem v rodine hudebnika. Pak jsem se ale financne ztoporil a Ovation byla najednou malo, mou akustiku mi ale delal na zakazku podle mych pozadavku Kucera. Neco jako kdyz se clovek na studiich zakouka do Certiny a pak skonci u Jochena Benzingera.
PetrM Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 jsou smutné dny http://www.novinky.cz/domaci/301659-zemrel-general-zdenek-skarvada-jeden-z-poslednich-valecnych-pilotu.htmlJeště 8.5. jsem s ním a jeho paní mluvil. Pořád optimista....
Peta-Biker Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Boston, vést 3:1 na zápasy a nakonec prohrát, to je umění.
Frantik Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Boston, vést 3:1 na zápasy a nakonec prohrát, to je umění.No ale oni vyhráli. Otočili zapas z 1:4 na 5:4......bylo to neuvěřitelný!!! :-)
Peta-Biker Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Bylo, málem mě praskla pumpa. O tom se bude psát ještě dlouho! Takový závěr jsem ještě neviděl.
marosh Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 :-)Méďové do toho dali v té třetí periodě srdíčko, puk byl kulatý a hrálo se až do úplného konce a pak se hrálo OT a tam se hrálo, dokuď nepadl gól a on padl.
ondrej80 Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 pred nedavnom otocili tusim svedi finom po prvej tretine z 5:1 na 5:6, bud CF, alebo dokonca SF, uz si nie som isty.
Frantik Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 :-)Méďové do toho dali v té třetí periodě srdíčko, puk byl kulatý a hrálo se až do úplného konce a pak se hrálo OT a tam se hrálo, dokuď nepadl gól a on padl. Brilantní rozbor. Diky moc!
marosh Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 (upraveno) Brilantní rozbor. Diky moc! Já to ani jinak neumím, jsem na vysoké úrovni i ve sportovní žurnalistice. Někdo dělá do létajících kaprů a jiný umí všechno. Upraveno 14. května 2013 uživatelem marosh
Bob Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 (upraveno) OAZA o.s. Aneb dalsi vybirac autorskych poplatku, tentokrat zpetne za rok 2010 za neexistujici radio vcetne soudnich vyloh - cca 6000, dokazovat nic dle nejake vyjimky nemuseli !! Spolecnost ktera pro ne ty poplatky vybira byla zalozena 03/2013 - asi objevili nejakou diru v zakonech a chteji ji vyuzit ... A ted aby clovek zase resil pravniky a dopisy ... Upraveno 14. května 2013 uživatelem Bob123
PepaSFI Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 skoro celou noc tady houkal alarm. Teda přesněji řečeno, prý to houká v sousední vesnici ve vepříně a krásně se to nese přes údolí takže to zní jak někde poblíž. Není to poprvé a obávám se že ani naposled. Když jsem šel v půl druhý na záchod tak už to ječelo a když jsem ráno vstával tak to pořád řvalo. Nejspíš falešný poplachy, myši, kočky nebo kuny. Samozřejmě že mít sirénu na nekonečno je blbost, kdysi jsem takový věci montoval a dávali jsme asi 10 nebo 15 minut. Stejně to tam je očividně k ničemu když to celou noc nikdo neřeší. Ještě že bylo chladno a já zavřel okno. Až bude teplo, okno otevřený a v noci mě to vzbudí, tak to tam asi vyrazím ztropit škandál.
bandicoot Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Nastvalo me, ze jsem kvuli vedlejsim okolnostem koupil winder. Obcas je halt x dnu v kuse, kdy se IWC na ruku nedostanou.Obavam se, ze je to cesta ke druhym automatum...Doted jsem mel vyjimecny komba manual/automat, ted uz je to fuk.Sebezachovny model "one watch guy" je v ohrozeni...
Frantik Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Nastvalo me, ze jsem kvuli vedlejsim okolnostem koupil winder. Obcas je halt x dnu v kuse, kdy se IWC na ruku nedostanou.Obavam se, ze je to cesta ke druhym automatum...Doted jsem mel vyjimecny komba manual/automat, ted uz je to fuk.Sebezachovny model "one watch guy" je v ohrozeni...no konecne :-)
gougy Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 no konecne :-)taky jsem to chtěl napsat, ale von Bandi trochu kecá, má jich víc a nepřizná
Doporučené příspěvky