Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ovation byl v te dobe muj nesplnitelny sen. Poprve jsem na ni hral az tesne po revoluci, kdy si ji tata pujcil od Jarka. Hulan na ni taky nedostizne valel v Poutnicich. Ze ji mel i Prochazka jsem nevedel.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

jsem netušil žes taký kytarový odborník..............

http://www.ovationguitars.com/

Ale prdlajs, trochu drnkam a vyrostl jsem v rodine hudebnika. 

Pak jsem se ale financne ztoporil a Ovation byla najednou malo, mou akustiku mi ale delal na zakazku podle mych pozadavku Kucera. 

Neco jako kdyz se clovek na studiich zakouka do Certiny a pak skonci u Jochena Benzingera.

Odesláno

:-)

Méďové do toho dali v té třetí periodě srdíčko, puk byl kulatý a hrálo se až do úplného konce a pak se hrálo OT a tam se hrálo, dokuď nepadl gól a on padl.

Odesláno

:-)

Méďové do toho dali v té třetí periodě srdíčko, puk byl kulatý a hrálo se až do úplného konce a pak se hrálo OT a tam se hrálo, dokuď nepadl gól a on padl.

Brilantní rozbor. Diky moc!

Odesláno (upraveno)

Brilantní rozbor. Diky moc!

Já to ani jinak neumím, jsem na vysoké úrovni i ve sportovní žurnalistice. Někdo dělá do létajících kaprů a jiný umí všechno.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno (upraveno)

OAZA o.s. Aneb dalsi vybirac autorskych poplatku, tentokrat zpetne za rok 2010 za neexistujici radio vcetne soudnich vyloh - cca 6000, dokazovat nic dle nejake vyjimky nemuseli !! Spolecnost ktera pro ne ty poplatky vybira byla zalozena 03/2013 - asi objevili nejakou diru v zakonech a chteji ji vyuzit ...

A ted aby clovek zase resil pravniky a dopisy ...

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno

skoro celou noc tady houkal alarm. Teda přesněji řečeno, prý to houká v sousední vesnici ve vepříně a krásně se to nese přes údolí takže to zní jak někde poblíž. Není to poprvé a obávám se že ani naposled. Když jsem šel v půl druhý na záchod tak už to ječelo a když jsem ráno vstával tak to pořád řvalo. Nejspíš falešný poplachy, myši, kočky nebo kuny. Samozřejmě že mít sirénu na nekonečno je blbost, kdysi jsem takový věci montoval a dávali jsme asi 10 nebo 15 minut. Stejně to tam je očividně k ničemu když to celou noc nikdo neřeší. Ještě že bylo chladno a já zavřel okno. Až bude teplo, okno otevřený a v noci mě to vzbudí, tak to tam asi vyrazím ztropit škandál.

Odesláno

Nastvalo me, ze jsem kvuli vedlejsim okolnostem koupil winder. Obcas je halt x dnu v kuse, kdy se IWC na ruku nedostanou.

Obavam se, ze je to cesta ke druhym automatum...

Doted jsem mel vyjimecny komba manual/automat, ted uz je to fuk.

Sebezachovny model "one watch guy" je v ohrozeni...

Odesláno

Nastvalo me, ze jsem kvuli vedlejsim okolnostem koupil winder. Obcas je halt x dnu v kuse, kdy se IWC na ruku nedostanou.

Obavam se, ze je to cesta ke druhym automatum...

Doted jsem mel vyjimecny komba manual/automat, ted uz je to fuk.

Sebezachovny model "one watch guy" je v ohrozeni...

no konecne :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...