kuncák7 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Souhlas, take bych jim dal prednost, urco.To ano,ale to chybejici datum,to ja nedam. Moje skoda.
wizard-ov Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Ale jinak to jsou skvělé hodinky na lítačku (hospoda, bečka, víkend s kámoši a další sporty) a tam datum nepotřebuješ ;-)
vintage Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Jak pak by ne, naopak potrebujes, abys poznal ze už je pondělí a musíš do prace ;-)
matejCZ Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) Jen tak pro zajímavost, dnes jsem vyzkoušel, kolik toho vydrží keramická luneta.Povolila se mi stěžejka, která drží tah u spony a hodinky mně spadly z ruky asi z 1,5 m na hranu schodu a luneta to v nejslabším místě nevydržela a praskla... Hodinky kupodivu přežily, tak jsou zpět na plechové zelené... EDIT: Nelze mi vkládat obrázek - píše mi to "Nemáte povoleno používat tento obrázek na tomto fóru."Tak jenom link WZSXdMtUiz-UzD9iO_zoHGHgTNh8nAoHHCYc5YzZ4OU Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem matejCZ
tano Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 MatejCZ: tak to bylo velke stesti, myslim ze je burt co to je za znacku a material, 1,5 metru to je smrtici vyska..
African Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Ajajaj, to naštve, vyměníš lunetu a jedeš dál :-) Ten link mi nic nezobrazuje, docela bych to chtěl vidět. ...
siwi Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 A jak se ti stalo, že se ti ta stěžejka uvolnila?
matejCZ Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 No to netusim, rekl bych, ze unava materialu... Telefonoval jsem a naraz rana... Kazdopadne hodinky jsou v poradku...Omlouvam se, ale me odkaz funguje, tak snad ted https://www.dropbox.com/s/nnezv60a1l4p0ob/File%20Nov%2015%2C%2015%2051%2018.jpeg?dl=0
siwi Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 No jo, keramika je sice tvrdá, ale křehká.
African Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 No jo, keramika je sice tvrdá, ale křehká.Tohle ti u Béček s lunetou ze šprcky nehrozí :-) Všechno má hold svoje....
siwi Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 No to netusim, rekl bych, ze unava materialu... Telefonoval jsem a naraz rana... Kazdopadne hodinky jsou v poradku...Omlouvam se, ale me odkaz funguje, tak snad ted https://www.dropbox.com/s/nnezv60a1l4p0ob/File%20Nov%2015%2C%2015%2051%2018.jpeg?dl=0 Teda... Představa, že by se takhle unavil materiál stěžejky u mých Béček, mě docela děsí. Vím, že se o tomhle problému mluvilo hlavně v souvislosti s Orient Mako.
matejCZ Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Ty v články v tahu jsou šroubovací, ale stěžejka, která spojuje poslední článek se sponou je klasická "zacvakávací" viz. foto. Každopádně hodinky jdou stále velice přesně :-).
matejCZ Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) Jojo, mám model z roku 2008, má jiný dýnko i font ciferníku - ocean 1 atd. Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem matejCZ
Michelin Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Delali se Oceany bez antireflexu na skle?
leon Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Dělaly, měl jsem bez antireflexu i s ním.Oboje s keramickou lunetou a cenový rozdíl byl tuším kolem 500,.Kč.
Lukyn77 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Jako úplný novic zde, slušně zdravím všechny přítomné.Po dlouhých peripetiích s výběrem vhodných univerzálních hodinek jsem se konečně po včerejší návštěvě v pražské vilové čtvrti ustálil a objednal tyto hodinky S.O.1 Black. Původně jsem šel pro verzi Vintage Red, která byla skladem, ale ty měl v reálu moc neoslovily (dost výrazné oranž-žluté provedení lumi), ačkoliv z mého pohledu měly jednu PRO a to datumku bez kyklopa. Po konzultaci a snad rozumném zvážení jsem objednal verzi s Al lunetou. Až bude vše naskladněno a možnost reálného porovnání, pošilhávám po verzi Green, ale to zatím není podstatné. Každopádně díky tomuto foru začínám pronikat do další pánské hračkárny a doma z toho radosti do budoucna asi moc nebude :-) Aktuálně nosím Junkers World flight G38. Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem Lukyn63
kuncák7 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Jako úplný novic zde, slušně zdravím všechny přítomné.Po dlouhých peripetiích s výběrem vhodných univerzálních hodinek jsem se konečně po včerejší návštěvě v pražské vilové čtvrti ustálil a objednal tyto hodinky S.O.1 Black. Původně jsem šel pro verzi Vintage Red, která byla skladem, ale ty měl v reálu moc neoslovily (dost výrazné oranž-žluté provedení lumi), ačkoliv z mého pohledu měly jednu PRO a to datumku bez kyklopa. Po konzultaci a snad rozumném zvážení jsem objednal verzi s Al lunetou. Až bude vše naskladněno a možnost reálného porovnání, pošilhávám po verzi Green, ale to zatím není podstatné. Každopádně díky tomuto foru začínám pronikat do další pánské hračkárny a doma z toho radosti do budoucna asi moc nebude :-) Aktuálně nosím Junkers World flight G38.Tak vítej. Mám je v gmt provedení s pepsi lunetou a dnes se jdou fotit, konečně :-). Jsem s nima spokojenej, tak ať taky slouží.
peto2705 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Urcite budes spokojny, za tu cenu su to kvalitne hodinky. Hovorim z vlastnej skusenosti.
Valderek Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 I já jsem je měl a jsou to super hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se