Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 671
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Jen tak pro zajímavost, dnes jsem vyzkoušel, kolik toho vydrží keramická luneta.

Povolila se mi stěžejka, která drží tah u spony a hodinky mně spadly z ruky asi z 1,5 m na hranu schodu a luneta to v nejslabším místě nevydržela a praskla... Hodinky kupodivu přežily, tak jsou zpět na plechové zelené... 

EDIT: Nelze mi vkládat obrázek - píše mi to "Nemáte povoleno používat tento obrázek na tomto fóru."

Tak jenom link WZSXdMtUiz-UzD9iO_zoHGHgTNh8nAoHHCYc5YzZ4OU

Upraveno uživatelem matejCZ
Odesláno

MatejCZ: tak to bylo velke stesti, myslim ze je burt co to je za znacku a material, 1,5 metru to je smrtici vyska.:).

Odesláno

No to netusim, rekl bych, ze unava materialu... Telefonoval jsem a naraz rana... Kazdopadne hodinky jsou v poradku...

Omlouvam se, ale me odkaz funguje, tak snad ted https://www.dropbox.com/s/nnezv60a1l4p0ob/File%20Nov%2015%2C%2015%2051%2018.jpeg?dl=0

Teda... Představa, že by se takhle unavil materiál stěžejky u mých Béček, mě docela děsí. Vím, že se o tomhle problému mluvilo hlavně v souvislosti s Orient Mako.

Odesláno

Ty v články v tahu jsou šroubovací, ale stěžejka, která spojuje poslední článek se sponou je klasická "zacvakávací" viz. foto. Každopádně hodinky jdou stále velice přesně :-).

V7CpcC.jpg84Uhge.png

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Dobre sajnujou!! ;)

Odesláno (upraveno)

Jako úplný novic zde, slušně zdravím všechny přítomné.

Po dlouhých peripetiích s výběrem vhodných univerzálních hodinek jsem se konečně po včerejší návštěvě v pražské vilové čtvrti ustálil a objednal tyto hodinky S.O.1 Black. Původně jsem šel pro verzi Vintage Red, která byla skladem, ale ty měl v reálu moc neoslovily (dost výrazné oranž-žluté provedení lumi), ačkoliv z mého pohledu měly jednu PRO a to datumku bez kyklopa. Po konzultaci a snad rozumném zvážení jsem objednal verzi s Al lunetou. Až bude vše naskladněno a možnost reálného porovnání, pošilhávám po verzi Green, ale to zatím není podstatné.

Každopádně díky tomuto foru začínám pronikat do další pánské hračkárny a doma z toho radosti do budoucna asi moc nebude :-)

Aktuálně nosím Junkers World flight G38.

Upraveno uživatelem Lukyn63
Odesláno

Jako úplný novic zde, slušně zdravím všechny přítomné.

Po dlouhých peripetiích s výběrem vhodných univerzálních hodinek jsem se konečně po včerejší návštěvě v pražské vilové čtvrti ustálil a objednal tyto hodinky S.O.1 Black. Původně jsem šel pro verzi Vintage Red, která byla skladem, ale ty měl v reálu moc neoslovily (dost výrazné oranž-žluté provedení lumi), ačkoliv z mého pohledu měly jednu PRO a to datumku bez kyklopa. Po konzultaci a snad rozumném zvážení jsem objednal verzi s Al lunetou. Až bude vše naskladněno a možnost reálného porovnání, pošilhávám po verzi Green, ale to zatím není podstatné.

Každopádně díky tomuto foru začínám pronikat do další pánské hračkárny a doma z toho radosti do budoucna asi moc nebude :-)

Aktuálně nosím Junkers World flight G38.

Tak vítej. Mám je v gmt provedení s pepsi lunetou a dnes se jdou fotit, konečně :-). Jsem s nima spokojenej, tak ať taky slouží.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...