Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Ondrej71: Ešte stále je lupa nalepená nakrivo? Na všetkých Oceanoch s lupou som to tak doteraz videl.

• Odpovědi 671
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 19. 5. 2014 v 4:34, brumko napsal:

To Ondrej71: Ešte stále je lupa nalepená nakrivo? Na všetkých Oceanoch s lupou som to tak doteraz videl.

Me se zda zcela rovně, koukni na fotky.

post-18261-0-86204800-1400475614_thumb.jpg

post-18261-0-49077500-1400475685_thumb.jpg

post-18261-0-25260100-1400475719_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Díky. Možno to už napravili. Na Oceanoch, ktoré som videl, nebol spodný okraj lupy rovnobežný s okrajom dátumovky.

Odesláno
  V 18. 5. 2014 v 19:46, Marcus napsal:

Pěkné to máte. Jenom ta keramická luneta by nemusela být tak stydlivá a mohla by se raději předvést v plné parádě i na fotkách. Trochu to kazí celkový dojem.

Lepší?:)

post-18261-0-14468600-1400531124_thumb.jpg

Odesláno

Ani moc ne. Zase to vypadá, jako kdyby ta luneta byla ohořelá. Prostě se moc leskne. Třeba se to časem ošoupe a bude to lepší.  :D

Odesláno
  V 19. 5. 2014 v 20:37, Marcus napsal:

Ani moc ne. Zase to vypadá, jako kdyby ta luneta byla ohořelá. Prostě se moc leskne. Třeba se to časem ošoupe a bude to lepší. :D

Obavám se ze keramika se neosoupe a zůstane lesklá , ma to v povaze :) a proto si ji lidi kupujou ;)

Odesláno

Já tam teda moc velký rozdíl nevidím, taky je barevně jinde než hliník a taky bych nezapomínal na to, že v ceně Steinů u R neseženeš ani tu lunetu:-)

Odesláno

V 19. 5. 2014 v 22:44, Kostra napsal:

Já tam teda moc velký rozdíl nevidím, taky je barevně jinde než hliník a taky bych nezapomínal na to, že v ceně Steinů u R neseženeš ani tu lunetu:-)

+1

Odesláno
  V 19. 5. 2014 v 21:47, Marcus napsal:

To by ještě tak scházelo, aby se ošoupala. Ale spíš je zajímavé, že kolegové ze sekce Rolex takový problém při jejím focení nemají. Krásné srovnání např. zde:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69442-rolex-no-date-14060-vs-rolex-no-date-114060/

Rolex ma indexy/cisla v keramike vyfrezovane a vylozene zlatom/platinou (ak sa nemylim). Steinhart luneta je uplne hladka a indexy su priamo v nej, tym ze je taka leskla sa velmi tazko foti. Nazivo posobi elegantnejsie a menej "tool", citatelnost nie je problem. S hlinikovou vlozkou maju taky sportovy smrnc, keramika ich posuva do sportovo elegantnych :)

Odesláno
  V 19. 5. 2014 v 22:44, Kostra napsal:

Já tam ten rozdíl teda vidím, myslel jsem hlavně rozdíl mezi keramikou od Steinhartu a Rolexu. Co se týká ceny, je mi to jasné.

V 20. 5. 2014 v 6:12, mysiak napsal:

Rolex ma indexy/cisla v keramike vyfrezovane a vylozene zlatom/platinou (ak sa nemylim). Steinhart luneta je uplne hladka a indexy su priamo v nej, tym ze je taka leskla sa velmi tazko foti. Nazivo posobi elegantnejsie a menej "tool", citatelnost nie je problem. S hlinikovou vlozkou maju taky sportovy smrnc, keramika ich posuva do sportovo elegantnych :)

Tím by se to celé vysvětlovalo.

A abych to uvedl na správnou míru. Já proti keramice nic nemám, líbí se mi a je to určitě kvalitní a odolný materiál. Jenom jsem se pozastavil na tím, že na fotkách prostě nevynikne ten její lesk, zatímco hliníková vypadá z tohoto hlediska daleko líp. Naživo je všechno zase jinak. Ale tak už to u hodinek bývá.    

Odesláno

Tak už jsem je po několika letech okukování taky objednal. Jsou jednoduše dokonalé. Jen mě děsí jejich nedostupnost.  :frusty:

Odesláno

Zdá se mi to nebo ne? Když se podívám na fotky s hliníkovou lunetou tak to lumi v lunetě není úplně vycentrované v tom trojúhelníčku. V té keramické se mi to zdá dobrý a takový menší, přesnější. Je to takový detail. Zvažuju tyhle hodinky s hliníkovou, ale tohle by mi táhlo oko. Na keramické mi vadí, že ty indexy se ztrácejí v tom lesku.

(podle fotek, naživo jsem je ještě ani jedny neviděl).

Odesláno

OT: Pardon, ale nedá mi to. Vím, že už to bylo napsáno snad tisíckrát, ale Ondrej71 dělá parádní fotky a jen potvrzuje že fotky dělá v první řadě fotograf a ne foťák. Ty moony jsem velmi zvažoval, no nakonec to vyřešil někdo jiný... A teď zase stainy... :-)

Odesláno

Mají 14 dní :)  Ten kyklop je funční, zvětšuje, asi míň než RLX ale zvětšení tam je 

V 28. 5. 2014 v 7:06, SCIFI napsal:

Ondro jak jsou stary? Nekdo rikal ze nefunkcni kyklop uz nedelaji a tady ho vidim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...