budulinekcz Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Jenom jestli to není spíš morčátko, když to má takhle přistřiženej ocas:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 28. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna jedna logicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 28. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna Můj tip je Aug 17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinekcz Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Luboš by jí poradil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna před 8 hodinami, redd napsal: Aug 17 to neni spravna odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna June 18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna před 1 minutou, runner napsal: June 18 to neni spravna odpoved. Snad nikomu nepokazim zazitek, kdyz prozradim prvni krok a treba to pomuze tem, kteri nevedi kudy do toho: Albert nevi, ale vi, ze Bernard take ne. Co z toho plyne: Jedina moznost, jak by mohl Bernard hned vedet je, pokud by v danem mesici byl unikatni datum. Unikatni datumy jsou v mesicich kveten (19) a cerven (18). Ale protoze Albert vi, ze v teto fazi Bernard nemuze jeste vedet, tak to znamena, ze narozeniny nemohou byt ani v kvetnu, ani v cervnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suflik Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna July 16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna před 1 minutou, runner napsal: June 18 to neni spravna odpoved. Snad nikomu nepokazim zazitek, kdyz prozradim prvni krok a treba to pomuze tem, kteri nevedi kudy do toho: Albert nevi, ale vi, ze Bernard take ne. Co z toho plyne: Jedina moznost, jak by mohl Bernard hned vedet je, pokud by v danem mesici byl unikatni datum. Unikatni datumy jsou v mesicich kveten (19) a cerven (18). Ale protoze Albert vi, ze v teto fazi Bernard nemuze jeste vedet, tak to znamena, ze narozeniny nemohou byt ani v kvetnu, ani v cervnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna neumim dat spoilaer alert, ale spravna odpoved je (pisu bilym textem) : July 16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna @suflik @911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna (upraveno) duble post Upraveno 29. dubna uživatelem nazdarhodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Já si to vygooglil, protože jsem to vůbec nepobral. A nepobral jsem ani to vysvětlení. Takže... dík za depresi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna před 5 minutami, KFL napsal: Já si to vygooglil, protože jsem to vůbec nepobral. A nepobral jsem ani to vysvětlení. Takže... dík za depresi . Hele pripravoval jsem ted mladyho na gympl z 5 tridy, takze ti to muzu vysvetlit jednoduse jako patakovi zadny integraly a rovnice o dvou neznamych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 1 minute ago, 911 said: Hele pripravoval jsem ted mladyho na gympl z 5 tridy, takze ti to muzu vysvetlit jednoduse jako patakovi zadny integraly a rovnice o dvou neznamych Já taky, ale jen ČJ. Matika mi nikdy moc nešla , takže ti to trápení nebudu přidělávat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Jeden stary pribeh … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května @warann Bozena Nemcova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Jak se Honzík učil latinsky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Oboje OK . Mně teda po pravdě nejprve napadlo, že by tam mohl bej zašifrovanej "klitoris", v čemž mě ještě utvrdil znak Renaultu, ale byl jsem rychle vyveden z omylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Chodím okolo tej chladničky denne,ale až dnes,ajhľa...V Číne sa s tým teda neserú 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se