Přejít na obsah

Hádanky a úlohy

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 499
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 1 minutou, runner napsal:

June 18

to neni spravna odpoved. 

Snad nikomu nepokazim zazitek, kdyz prozradim prvni krok a treba to pomuze tem, kteri nevedi kudy do toho:

Albert nevi, ale vi, ze Bernard take ne. Co z toho plyne: Jedina moznost, jak by mohl Bernard hned vedet je, pokud by v danem mesici byl unikatni datum. Unikatni datumy jsou v mesicich kveten (19) a cerven (18). Ale protoze Albert vi, ze v teto fazi Bernard nemuze jeste vedet, tak to znamena, ze narozeniny nemohou byt ani v kvetnu, ani v cervnu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, runner napsal:

June 18

to neni spravna odpoved. 

Snad nikomu nepokazim zazitek, kdyz prozradim prvni krok a treba to pomuze tem, kteri nevedi kudy do toho:

Albert nevi, ale vi, ze Bernard take ne. Co z toho plyne: Jedina moznost, jak by mohl Bernard hned vedet je, pokud by v danem mesici byl unikatni datum. Unikatni datumy jsou v mesicich kveten (19) a cerven (18). Ale protoze Albert vi, ze v teto fazi Bernard nemuze jeste vedet, tak to znamena, ze narozeniny nemohou byt ani v kvetnu, ani v cervnu. 

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, KFL napsal:

Já si to vygooglil, protože jsem to vůbec nepobral. A nepobral jsem ani to vysvětlení. Takže... dík za depresi :D.

Hele pripravoval jsem ted mladyho na gympl z 5 tridy, takze ti to muzu vysvetlit jednoduse jako patakovi :) zadny integraly a rovnice o dvou neznamych :)

Odkaz ke komentáři

1 minute ago, 911 said:

Hele pripravoval jsem ted mladyho na gympl z 5 tridy, takze ti to muzu vysvetlit jednoduse jako patakovi :) zadny integraly a rovnice o dvou neznamych :)

Já taky, ale jen ČJ. Matika mi nikdy moc nešla :D, takže ti to trápení nebudu přidělávat :D.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...