KFL Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září Osm jich je jednoznačnejch, dvě jsou lehce diskutabilní, resp. jen dohad .
ivan_989 Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Ten abraham lincoln, tabula s kalendárom, gitarista na strome a rozculeny typek neviem co je. Okrem toho mam 8 istých. Ze by tam bolo 12 kapiel ?
HPQ Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Kytarista na stromě není nic, je to nějaký logo toho kdo ten obrázek vytvořil. Tabulka s kalendářem kde je den označený zelenou barvou - Green Day. Rozčilený týpek - Rage Against the Machine. A Lincoln sedící v parku - Linkin Park. Ale je jich deset, jestli jsi něco našel navíc, tak sis asi někde něco přimyslel. 1
elloco Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Dlouho jsem se zasekl na devíti. Holka s korunkou myslí na svou říši - jasní Queensrÿche. Pak mi došlo, že to jsou kapely dvě. Takže deset.
Anton_ Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Tak já myslel, že ta 17 je na východě, tak East 17, ale ty Green Day dávají větší smysl asi no 1
bandicoot Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Tak ještě jeden Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
werux Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září (upraveno) Uppps, som za spoilera Upravené Upraveno 10. září uživatelem werux
ivan_989 Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září (upraveno) před 1 hodinou, elloco napsal: Holka s korunkou myslí na svou říši - jasní Queensrÿche. podla mna holka s korunkou je Queen a myslí na Imagine Dragons = 2 kapely A ten druhy obrazok - zasekol somsa na 7. Upraveno 10. září uživatelem ivan_989
bandicoot Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Musel sem si pomoct u zdroje, viděl jsem tam totiž jen 8 "vstupů" (z nichž 7 jsem dal).
JakubJ Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Tak už mám asi všetkých 10, som zvedavý teda či dobre
ivan_989 Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Acdc moc nepoznam, horkotazko mam 6. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září 10, myslel jsem, že něco bude i ten čerpací stojan, ale asi ne.
Milan156 Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Jsou někde výsledky? U toho předchozího s Beatles mám devět a víc ani ťuk
ivan_989 Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Toto na instaci nenájdete, z vlastnej tvorby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září To asi zadnou ani neznam, tak nejspis moc uspesnej nebudu 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se