ONYX servis hodinek Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Tady pak rozebrán celý stroj in-house UN113 při GO annual calendar. 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Já nikdy nepochopil, jak může někdo hodinky rozebrat a následně složit, aby opět fungovali tak jak mají....proto mě hodinařina tak fascinuje Jste borci 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Musím uznat, že sestavit a hlavně nastavit roční kalendář v podání Ulysse Nardin, není úplně jednoduchý a bylo nutno do práce zapojit i matematiku a počítat. Ale práce skvělá a zpracování stroje fantastické... Jinak díky.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Nádhera .Nenašel jsem setrvačku ,zato dva šroubky na konci třetí řady vpravo ,které jsem nebyl schopen umístit se ukázaly jako mušince na mé obrazovce .Vážně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Setrvačka je v základně, s vyndanýma tlumičema. Rudo, prosím, víc takových fotek vnitřností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Jestli Vás to baví může být.... dám nějaké detailní foto z rozborky.....a příště se pokusím o kvalitnější snímek. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 1 minutou, ONYX servis hodinek napsal: Jestli Vás to baví může být.... dám nějaké detailní foto z rozborky.....a příště se pokusím o kvalitnější snímek. Baví, děkujeme za osvětu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna (upraveno) Taky se připojuju s prosbou Rudo - klidně i nějaký snímeček vad objevených pod mikroskopem. Třeba to některým nerozhodným pomůže k pochopení toho do jak titěrné mechanické práce se nám (i přes léta praxe a prvotřídní vybavení s ne vždy předem jistým výsledkem) u komplikovanějších atypů statečně pouštíte PS: Hlásím že moje pekelná skládačka z Glashütte má týden od návratu z jihlavských lázní +10s ...celkem Upraveno 21. ledna uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna (upraveno) Slíbené fotky z kalendáře... Upraveno 22. ledna uživatelem ONYX servis hodinek 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna A ještě z jiného soudku. Odborně zrestaurovaný číselník od firmy Causemann v Německu. Něco tak sprostého jsem dlouho neviděl. Kvalita žádná, číselník zničen a ještě si naúčtovali 365,- Euro. Neskutečný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Hrůza - máš fotku před restaurováním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Děkuji za sdílení. Velmi mě baví ty snímky hodinkových detailů pod mikroskopem. Často narazím na hodinky, které se mi na první pohled líbí, ale když se podívám blíže, jak jsou zpracovány v detailu, nedostatky mě odradí. A naopak jsou hodinky, které bych si sice nikdy nepořídil, ale přesto musím smeknout před sebejistotou jejich zpracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 54 minutami, filltos napsal: Hrůza - máš fotku před restaurováním? Bohužel ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Jestli Vás to baví může být.... dám nějaké detailní foto z rozborky.....a příště se pokusím o kvalitnější snímek.Určitě baví a také se přidávám s prosbou o další fotky a komentáře Třeba se tu objeví i ty mé Broad ArrowSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Tvl tie autavie malovali niekde v skolke nie? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Dnes mi byly doruceny dvoje hodinky po laznich v Onyxu. Vezmu to od konce. Kamarad, co je vyzvedaval se zdrzel a i tak na nej pockali po zaviracce a hodinky predali s plnou paradou. Neskutecna vstricnost. Pro Silvinku servisovali vintazni malinke Tudory. Takzvane "Tudorky" (podle Silvinky). Az bych mel strach, ze to nikde nebudou schopni. V Onyxu nemeli problem. Pro mne jedny hodne opotrebene Chronostopy. Pusher a korunka fuc, sklicko praskle, dynko sundane, celkovy stav strasny. Vsechno dali dokupy, jak rikava kamarad: "Ani nove takove nebyly" ;-). Dokonce prosly tlakovkou. Zkratka uzasna prace. Jako darek ke kazdym hodinkam jeste dodali pouzdra. Zkratka nadstandardni sluzby v bezvadne kvalite. Smekam, dekuji a snad vymyslim jeste nejake podekovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 16 hodinami, filltos napsal: Hrůza - máš fotku před restaurováním? Bohužel nemám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Fotek máme z mikroskopu tisíce, ale abych to tady neplevelil, tak spíš budu dávat aktuální projekty. Jinak díky za pozitivní reakce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anachron Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Jsou zpět z ozdravného pobytu a dělají více radosti než předtím Děkuju za naprosto dokonalou práci a přístup! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna (upraveno) JA byl dneska na inspekci a kluci prosli :))) Jeste jednou Rudoj diky za venovanou hodinu! Upraveno 29. ledna uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se