morbo Odesláno 3. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Upozornil mě na ně jeden z místních vážených členů. Jiný je zhodnotil jako „přezdobené buzerantské kukačky“. Za mě jsou dobrý, tak je přidávám do výběru. link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Za me to vypada dobre. Jiny vsimavy kolega nas upozornil na takovou machrovinku, kdy "DAY" je na cifru napevno a datovy venec se otaci se zbytkem dne (v tomto pripade "SATUR"). Zajimavy, pritom takova blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 @AndyAaron hustý, to by mě v životě nenapadlo nejspíš bych si toho sám nikdy nevšiml a i když o tom teď vím, tak to vůbec neruší palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris313 Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 Vychytávka zajímavá ale provedení dle foto hrůza, nějak mi to k sobě nesedí. Mimo toho hodinky pěkný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 @Boris313 na mě to z fotek nepůsobí vůbec rušivě, naopak se mi to líbí otázka je, jak to bude vypadat za živo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris313 Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 před 1 minutou, Lookyn napsal: @Boris313 na mě to z fotek nepůsobí vůbec rušivě, naopak se mi to líbí otázka je, jak to bude vypadat za živo... Asi by to chtělo vidět naživo, pravda. Rozdílný podklad mi až tak nevadí, ale zdá se mi že nesedí velikost písma a nevím jak rozestup písmen. Asi jsem hrozný detailista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Saturday vypadá ještě docela dobře, alespoň vyplní celé okno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 (upraveno) Taky už mohli za ty prachy dát lumi i na indexy lunety, takhle to svítí tak nějak napůl. Upraveno 9. června 2022 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Jsou fakt zajímavý...! Ale ten Marcel by mě sr..al Omluva všem Marcelům! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris313 Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 před 4 hodinami, 323GT napsal: Saturday vypadá ještě docela dobře, alespoň vyplní celé okno... Takže nosit jenom ve středu a sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 24. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Po delší době konečně zas něco novýho (Spinnaker Hass). Movement : Japan NH16 TMI Automatic Case : 316L Stainless Steel Case Diameter (mm) : 43 Case Thickness (mm) : 15.3 Lens : Sapphire Lens with Anti-Reflective coating Bezel : Unidirectional Bezel Band : 22mm Stainless Steel Solid Bracelet Lug to Lug (mm) : 50.5 Water Resistance : 300m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azazelo Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Kirby Morgan 1000, hodinky brandované asi nejkultovnějším výrobcem přileb pro průmyslové potápění. Dělají víc modelů, tohle bude pravděpodobně na bázi Seiko: https://eshop.divers-plzen.cz/en/potapecske-pocitace-a-hodinky/hodinky-watch-1000m-potapecske-kirby-morgan.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada paka Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Zdravím, za mě Longines legend diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 @Lada paka - a kdepak mas na LLD ten day? Navic v pripade LLD je nejlepsi no date verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada paka Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 No tak, jelikož mám LLD s datumem, tak proto. A z nebo bez data, to už je věc názoru. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Ze mas LLD s datumem ti neupiram. Ale kde tam mas ten DEN?! Den v tydnu, to je oc tu bezi! LLD s touto funkci neznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 před 2 hodinami, Lada paka napsal: Zdravím, za mě Longines legend diver Andy se spíš ptal, proč doporučuješ něco, co neexistuje. Tedy LLD s day date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada paka Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 No tak to máš pravdu, je tam pouze datum. Mám ještě mezeri v edukaci hodinářských termínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 před 15 hodinami, Lada paka napsal: No tak to máš pravdu, je tam pouze datum. Mám ještě mezeri v edukaci hodinářských termínu. Doplnit mezery by to chtělo i jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada paka Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Tak hlavně, že jste v pohodě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se